AfterDawn: IT-alan uutiset

Wiin hinta laskee Yhdysvalloissa ja Japanissa - Eurooppaan uusi bundle

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 24.9.2009 10:19 Kommentteja (2)

Wiin hinta laskee Yhdysvalloissa ja Japanissa - Eurooppaan uusi bundle Nintendo suositun Wii-pelikonsolin suositushinta putoaa tämän viikon sunnuntaina 50 dollarin verran Yhdysvalloissa (uusi hinta 199 dollaria) ja Japanissa uusi suositushinta on jatkossa 20 000 jeniä (aiempi suositushinta oli 25 000 jeniä).
Eurooppalaiset kuluttajat eivät kuitenkaan pääse nauttimaan halvemmista hinnoista, vaan Euroopassa markkinoille tulee uusi bundle-paketti, jota myydään samalla hinnalla kuin nykyistäkin Wii-pakettia. Uuteen bundleen tungetaan tiettävästi mukaan hyvin kaupaksi käynyt Wii Sports Resort -peli ja tarkemman liiketunnistuksen ohjaimeen tuova MotionPlus-laajennus. Paketti pitää sisällään myös Wii Sports -pelin, joten uuden paketin ostajat pääsevät heiluttamaan Wiimotea koko rahan edestä.

Halvemman konsolin lisäksi Nintendo aikoo paikata laskeneita peli- ja konsolimyyntejään ensi kuussa julkaistavalla Wii Fit Plus -kuntopelillä ja marraskuussa julkaistavalla New Super Mario Bros. Wii -pelillä.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

124.9.2009 23:21

Olisivat yhdysvalloissakin voineet laittaa tuon Wii Sports Resort + MotionPlus-laajennus, eikä mitään hinnan alennusta.

226.9.2009 19:56

Jenkit on niin läskiä kansaa että jokaisen pitäisi ostaa wii ja alkaa huhkia, heh..

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto