AfterDawn: IT-alan uutiset

Fuck you, fuck you very, very much...

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 24.9.2009 10:53 Kommentteja (9)

Fuck you, fuck you very, very much... Kerroimme tiistaina kuinka Britanniassa musiikkia tekevät artistit ovat jakautuneet kahteen eri leiriin luvattomien lataajien rankaisemisen osalta. Osa artisteista ei halua rangaista musiikin luvatonta lataamista harrastavia tahoja, koska se ei heidän mielestään ratkaise nykyisiä ongelmia, mutta osa artisteista haluaa tiukempaa valvontaa, jotta luvatonta lataamista saataisiin vähennettyä.
Luvatonta lataamista vastustava Lily Allen ilmaisi aiemmin tällä viikolla mielipiteensä asiasta, joka ei tuntunut miellyttävän luvatonta lataamista tukevia tahoja, jotka aloittivat välittömästi loan kaivamisen Allenin toimista.

Ensimmäiseksi Allenin omat tiedot tekijänoikeuksista asetettiin kyseenalaisiksi, koska hän oli kopioinut Techdirt-sivuston kirjoittaman artikkelin suoraan omaan blogiinsa, eikä hän edes laittanut kirjoitukseensa linkkiä alkuperäiseen artikkeliin. Tällainen toiminta rikkoo luonnollisesti tekijänoikeuksia ja Allen tekikin asiaan lopulta korjauksen.

Pahempi takaisku Allenin osalta tuli kuitenkin julki eilen, kun Techdirt löysi Allenin omilta sivuilta kaksi (1 2) hänen tekemäänsä Mixtape-julkaisua, joiden levittämiseen ei ole tiettävästi annettu lupaa siinä esiintyvien artistien tai heidän levy-yhtiöidensä toimesta. Tämän tiedon valossa Allen on syyllistynyt todella törkeään tekijänoikeusrikokseen.

Luvattomien Mixtape-julkaisujen levittämisen osalta on vuosien saatossa käyty useita oikeustaisteluita, joten nähtäväksi jää, että joutuuko Allen oikeuteen vastaamaan tekosistaan vai kohdellaanko häntä hellemmin.

Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

124.9.2009 10:57

Hahaa! In your face :D

224.9.2009 11:33

Kyllä se nykymaailmassa on niin, että kun suurin osa tekee jotain, niin ei tiedä tehneensä "rikosta". Kaikki tekemiset on jo melkein jollain lailla säädetty...

324.9.2009 13:08

Mitenköhän toi otsikko liittyy uutiseen?

424.9.2009 13:13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Yough:
Mitenköhän toi otsikko liittyy uutiseen?
Lily Allenin "fuck you" -biisin sanoja.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24.9.2009 @ 13:30

524.9.2009 14:24

Voitaisiin noiden valvontaa kiristävien henkilöiden kaikki tiedot, mitä he tekevät tietokonella, laittaa vapaasti katsottavaksi internettiin. Mitähän tykkäisivät?

624.9.2009 14:50

Hahahahaaa!!
Ironian huippu, varsinkin kun huomioi otsikon.

724.9.2009 15:01

Yritin katsoa Lilyn coveria Britneyn Womanizerista Youtubesta:
http://www.youtube.com/watch?v=3jOzuLsJIUE

Lainaus:
This video is not available in your country due to copyright restrictions.

824.9.2009 19:42

haha... *tun pelle! :D

925.9.2009 12:44

Fuck U yoursefl!!! LOL

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto