AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonyn uusi Blu-ray-soitin tukee mm. Netflix- ja YouTube-katselua

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 10.9.2009 23:56

Sonyn uusi Blu-ray-soitin tukee mm. Netflix- ja YouTube-katselua Atlantassa tänään käynnistyneet CEDIA-messut ovat esitelleet kuluttajille runsaasti uusia viihde-elektroniikan tuotteita, joista yksi on Sonyn uusi nettisisällön katselua tukeva Blu-ray-soitin.
BDP-N460-nimellä kulkeva uutukainen osaa Blu-ray-elokuvien toistamisen lisäksi siis ladata ja näyttää videosisältöä mm. Netflix-, blip.tv- ja YouTube-palveluista. Videoiden ohella laitteella voi kuunnella esim. Slacker-nettiradion tarjoamia kanavia, joten soittimen avulla on helppo tuoda internetin mediasisältöä olohuoneeseen.

Laajasta internet-tuestaan huolimatta soitin ei sisällä WLAN-tukea, vaan ainoastaan Ethernet-liitännän, mutta laite on yhteensopiva Linksysin langattoman WET610N-sillan kanssa, joten pienellä lisäinvestoinnilla soittimen saa tarvittaessa kiinni langattomaan lähiverkkoon.

Muilta ominaisuuksiltaan BDP-N460 ei juuri yllätä, vaan soittimesta löytyy perusvarmasti 1.3-version HDMI-ulostulo 1080p24- ja Deep Colour -tuella, tuki Dolby TrueHD- ja DTS-HD Master Audio -ääniraidoille sekä Bravia Sync -tuki kotiteatterin hallintaa varten.

Muita ulostuloja ovat 2xRCA analogiselle audiolle, koaksaali- ja Toslink-ulostulot digitaaliselle audiolle sekä komposiitti- ja komponenttiulostulot videolle.

Blu-rayn osalta soitin on luonnollisesti BD-Live-yhteensopiva, mutta ladattavaa BD-Live-sisältöä varten soitin tarvitsee avukseen yhden gigatavun tallennuskapasiteetilla varustetun USB-massamuistin. Soitin toistaa lisäksi DVD-elokuvia sekä JPEG-kuvia että AVCHD-sisältöä USB-massamuisteilta ja DVD-levyiltä.

Kokoa soittimella on 430 x 56 x 207 mm ja painoa 2,1 kiloa. Yhdysvalloissa soitin tulee myyntiin ensi kuussa ja sen suositushinta on 250 dollaria.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto