AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple rullaa kiviä ensi viikon keskiviikkona

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.8.2009 23:37

Apple rullaa kiviä ensi viikon keskiviikkona Applen mahdollista syystapahtumaa on spekuloitu jo useiden viikkojen ajan, ja tänään Apple viimein vahvisti San Franciscossa järjestettävän tapahtuman, joka pidetään enteellisesti 09.09.09
Applen lähettämissä kutsuissa näytetään iPodin kanssa tanssivaa naista ja kuvatekstinä on Rolling Stones -yhtyeen kappaleenakin tunnettu "It's only rock and roll, but we like it", joka ei ainakaan kerro suoraan, mitä Apple tulee esittelemään ensi viikon keskiviikkona.

Spekulaatiot ovat jo pidemmän aikaan povanneet Applen julkaisevan tapahtumassa uudet iPod touch -mediasoittimet, joissa olisi uutuutena mm. sisäänrakennettu kamera.

Analyytikot ennustavat lisäksi Applen julkaisevan oman Cocktail-nimellä kulkevan digitaalisen musiikkialbumiformaatin medialaitteilleen, joka kappaleiden lisäksi tarjoaa kuulijoille esim. sanoituksia, videoita, valokuvia ja muuta interaktiivista sisältöä. Cocktailin hyödyntäminen vaatii tiettävästi uuden iTunesin, joka julkaistaan huhujen mukaan samana päivänä.

Musiikin ohella Apple saattaa yllättää paikalla olijat uudella tablet-tietokoneella tai jo vuosia odotetulla Beatles-sopimuksella, josta kielisi tapahtuman järjestäminen samana päivänä kuin The Beatles: Rock Band -pelin ja yhtyeen levyjen digitaalisesti masteroitujen versioiden julkaisut tapahtuvat.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto