AfterDawn: IT-alan uutiset

Wii Sports Resort myynyt jo yli 600000 Euroopassa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 7.8.2009 15:27 Kommentteja (2)

Wii Sports Resort myynyt jo yli 600000 Euroopassa Nintendo kertoo myyneensä Euroopassa jo yli 600 000 kappaletta uutuuspeliä Wii Sports Resort. Kesän pelimyyntiä piristänyt sporttipeli on ollut kaupoissa vasta pari viikkoa. Wii Sport Resort on nyt Wiin tähän mennessä neljänneksi menestyneimmäksi peliksi.
Suomessa Wii Sport Resort kiilasi heti Figman Wiin myyntilistan kärkeen ja kaikkien konsolien top-listalla seitsemännelle sijalle. Peli on ollut suosittu myös muualla maailmassa, Yhdysvalloissa peliä myytiin puoli miljoonaa kahdeksassa päivässä. Maailman 52 miljoonasta Wii-konsolista 24 miljoonaa on Yhdysvalloissa ja 19,5 miljoonaa Euroopassa.

Wii Sports Resort on konsolin kaikkein suosituimman pelin, Wii Sportsin, tapainen urheilupeli. Pelissä pääsee kokeilemaan taitojaan mm. jousiammunnassa, frisbeen heitossa, koripallossa, pyöräilyssä, pöytätenniksessä, golfissa, miekkailussa ja keilailussa. Pelin suosiota on lisännyt sen sisältämät MotionPlus-laajennuspalikat, jotka parantavat Wiimote-ohjainten liiketunnistuksen tarkkuutta.


Jousiammuntaa Wii Sport Resortin tyyliin

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

17.8.2009 16:30

Pakko-ostoshan tuo oli

210.8.2009 11:27

Pakkohan tämäkin oli Wiille ostaa.
Katsoo myyntilistoja ja määriä niin on selvää kuka voitti "kolmannen sukupolven" konsolisodan. Kun Wiin hinta jossain vaiheessa alenee niin se taas ottaa pitkän kaulan Xbox 360:een ja PS3 on nyt jo kauan sitten hävinnyt. Ei se Wii ole välttämättä se tehokkain ja näyttävin, mutta halvin ja hauskin se on.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto