AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonera päivittää kaapeliverkkonsa salausta

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 26.5.2009 14:57 Kommentteja (1)

Sonera päivittää kaapeliverkkonsa salausta Sonera päivittää kaapelitelevisioverkkonsa salausjärjestelmää 3. kesäkuuta, jolloin televisiopalveluissa saattaa esiintyä häiriöitä, yrityksen sivuilla kerrotaan.
Mikäli televisiolähetyksissä ilmenee häiriöitä, neuvotaan käyttäjää palauttamaan digitelevision tai -boksin tehdasasetukset ja tekemään uusi kanavahaku laitteen käyttöohjeiden mukaisesti.

Salausjärjestelmän vaihdon yhteydessä otetaan käyttöön myös uudet kaapelikortit. Uusi kortti, joka postitetaan maksutelevisioasiakkaille viikolla 22, on vaihdettava vasta kun vanha kortti lakkaa toimimasta. Vaihdon jälkeen neuvotaan nollaamaan digivastaanottimen asetukset vielä kertaalleen.

Maksutelevisioasiakkaille huoltotöistä koitunutta vaivaa Sonera hyvittää avaamalla kaikki maksukanavansa viikon ajaksi (3.6. - 9.6.). Tämän jälkeen uuden kaapelikortin kerrotaan sisältävän ainoastaan asiakkaan tilaamat kanavat.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

128.5.2009 15:43

Lainaus:
Uusi kortti, joka postitetaan maksutelevisioasiakkaille viikolla 22, on vaihdettava vasta kun vanha kortti lakkaa toimimasta.
Mitä jos kortti lakkaa toimimasta kesken jännän elokuvan tai tv-sarjan? Nousee huuto.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto