AfterDawn: IT-alan uutiset

Elisa Viihde ei näytä vielä kynsiään

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 26.5.2009 19:16 Kommentteja (1)

Elisa Viihde ei näytä vielä kynsiään Maaliskuun lopulla matkapuhelin- ja laajakaistaoperaattorina tunnettu Elisa ilmoitti, että se lopettaa Saunalahden SaunaVisio sekä KotiTotaali-tuotteet ja lanseeraa tilalle Elisa Viihde -paketin. Nyt Elisa on julkaissut uudesta paketista tarkempia tietoja, jotka selventävät mm. saatavuusalueeseen ja ominaisuuksiin liittyneitä kysymyksiä.
Saatavuusalue rajoittuu aluksi Etelä-Suomeen, ja Elisa Viihde -paketin saatavuusalueelle kuuluvat Helsinki, Espoo, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Nummi-Pusula, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Lisäksi Elisa Viihde on saatavilla rajoitetusti tietyissä Pirkanmaan kunnissa/kaupungeissa, mutta Elisa ei ole toistaiseksi erotellut Pirkanmaan saatavuusaluetta tarkemmin.

Elisa Viihde vastaa mediaominaisuuksien osilta Saunalahden edesmennyttä KotiTotaali-pakettia, eli kuluttaja saa itselleen mm. 2 500 tunnin (5 000 gigatavun) edestä verkkotallennustilaa TV-ohjelmille, DVB-T- ja DVB-C-virittimet sisältävän teräväpiirtosisältöä toistavan IPTV-boksin sekä pääsyn SF Anytime -nettivuokraamoon. Bonuksena Elisa Viihde tarjoaa mahdollisuuden tilata maksutelevisiopaketteja, joiden hinnat alkavat 9,90 eurosta per kuukausi.

Elisa Viihde ei kuitenkaan sisällä vaihtoehtoja Saunalahden Iso G -verkkolevylle eikä Nettipuhelin-ominaisuudelle, jonka lisäksi Elisa Viihde on kuukausimaksun osalta pari euroa kalliimpi kuin KotiTotaali. Lisäksi Elisa ei tarjoa suoraa korviketta SaunaVisiolle, vaan kuluttajan on hankittava koko Elisa Viihde -paketti.

Elisan tuotejohtaja Panu Lehti kertoi kuitenkin ITviikolle, että palvelu päivittyy syksyllä, mutta mitään tarkempia tietoja uudistuksesta hän ei vielä paljastanut.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.5.2009 11:50

Olisiko siksi, että eräät uunot ovat rajoittaneet tuon palvelun pääkäupunkiseudulle ja jollekkin 24/2 yhteyksien päähän!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto