AfterDawn: IT-alan uutiset

Urho TV:llä ei olekaan SM-liigan tv-oikeuksia - vielä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 15.5.2009 15:48 Kommentteja (4)

Urho TV:llä ei olekaan SM-liigan tv-oikeuksia - vielä Kerroimme eilen SM-liigan tv-oikeuksien vaihtaneen omistajaa, mutta Helsingin Sanomien mukaan kyseessä on Parsifal Sport Oy:n erehdys. Yrityksen laseeraaman Urho TV -kanavan kotisivuilla mainostettiin eilen SM-liiga-lähetyksiä, joiden oikeuksia Bonnier-konsernin omistama C More Group ei ole kuitenkaan vielä myynyt.
Kun tieto virheestä tuli julkisuuteen, muotoiltiin Urho TV:n sivustolla ollut teksti yhteistyökumppaneiden vaatimuksesta uudelleen. Nyt sivustolla lukee: "URHOtv on tehnyt alustavan sopimuksen SM-liigan maksu-tv -televisiointioikeuksista kausille 2009-2013."

"Olemme pyytäneet kirjallisesti Parsifalia poistamaan uutisen sivuilta. koska se ei ole totta", kertoi C More Entertainmentin johtaja Johan Kleberg Helsingin Sanomille. Klebergin mukaan Parsifal on vain yksi mahdollinen ostaja.

Kauppalehden haastattelussa ollut Parsifal Sport Oy:n toimitusjohtaja Ahti Leväaho pitää kuitenkin lopullista sopimusta todennäköisenä, "muutamia avoimia kysymyksiä on edelleen työn alla ja olemme loppusuoralla niiden ratkaisujen suhteen. Suomalainen huippujääkiekko saa ensi kaudella Parsifalin mukaantulon myötä joka tapauksessa merkittävästi enemmän tv-katsojia".

SM-liigan tv-oikeudet ovat myynnissä, sillä kilpailuviranomaiset asettivat C More Groupin ostaneelle Bonnierille ehdon, jonka mukaan kauppa hyväksytään, mikäli se luopuu oikeuksista.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

115.5.2009 20:14

Siis, Urho Tv on sen kaa, mutta se ei sit ookkaan sen kaa kenkä pitäisi olla sen kaa ku on pomomies? Hauskoja nämä "Kesän rockfestivaaleille tulossa Elvis, Rolling Stones, The Greatful Dead ja The Beatles", mutta kaikki peruuttavat keikkansa viime tingassa -uutisoinnit...
Kuka muutenkaan haluaisi katsella luistelevia mainostauluja edes teräväpiirtona...

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15.5.2009 @ 20:17

216.5.2009 18:33

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti humpuuki:

Kuka muutenkaan haluaisi katsella luistelevia mainostauluja edes teräväpiirtona...

En tiedä? Ehkäpä ihmiset, joilla on muitakin kiinnostuksen kohteita kuin tietokoneet ja AfterDawn? Jotka ehkä nauttivat myös urheilusta?
Mainoksilla rahoitetaan viihde, sinä joka et ole vielä näköjään sitä hyväksynyt, voit helposti skaalata HD-kuvasi 30 x 19 pikseliin, niin et näe "luistelevia mainostauluja" vaan enemmänkin "luistelevia pilkkuja ruudulla".
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.5.2009 @ 18:34

316.5.2009 19:00

jee alotetaan jo kolmas "jääkiekon katselijat on homoja ja nörtit on cooleja" -topic !!

421.5.2009 23:51

Bingolotto Sm-liigan oikeuksien suhteen näkyy jatkuvan ja saa nähdä milloin tästä mitään konkreettista tulee. Usko järkevään ratkaisuun on mennyt jo ajat sitten, kiitokset siitä kuuluvat kilpailuvirastolle.

Koko Canal+:n Sm-liigan oikeuksen pakkomyynnin ympärillä tapahtuva kuhina alkaa mennä jo melkoiseksi farssiksi, eikä tähän ole pienin syyllinen ns. "kuluttajien etua ajava" kilpailuvirasto. Sekö on kuluttajien etu, että joutuu ostamaan useita eri maksu-tv paketteja kalliimmalla kokonaishinnalla kuin mitä esim. Canal+ Total paketti tällä hetkellä maksaa...

Sitäkin olen pohtinut tämän tapauksen suhteen, että mitä järkeä tällaisessa oikeuksien pakkomyynnissä on, koska auttamattahan se vaikuttaa ostajien tarjoamiin summiin. Tyhminkin bisnesmies tajuaa, että tuotteesta joka myyjän on myytävä pakon edessä ei kannata maksaa tuotteen todellisen arvon mukaista hintaa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto