AfterDawn: IT-alan uutiset

Viasatin teräväpiirtokanavat ilmaantuvat Welhon, DNA:n ja LumoTV:n kaapeliverkkoihin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 3.4.2009 20:14 Kommentteja (2)

Viasatin teräväpiirtokanavat  ilmaantuvat Welhon, DNA:n ja LumoTV:n kaapeliverkkoihin Viasatin teräväpiirtokanavien näkyvyysalue kaapeliverkossa laajene, kun yritys ilmoitti sopineensa teräväpiirtokanavien jakelusta Welhon, DNA:n ja LumoTV:n kanssa. Sopimuksen myötä näiden kaapelioperaattoreiden Viasat Kulta -kanavapaketeissa alkavat näkyä TV1000 HD- ja Viasat Sport HD -teräväpiirtokanavat. DNA:n ja LumoTV:n verkoissa näkyviin tulee myös MTVN HD -teräväpiirtokanava.
Kaikki kanavat lähetetään 1080i-resoluutiolla ja Dolby Digital -äänillä. Kanavien katsomista varten pitää kuluttajalta löytyä Viasat Kulta -kanavapaketin lisäksi Cable Ready HD -hyväksytty digiviritin tai -televisio.

Toistaiseksi kaapeliverkon teräväpiirtokanavien kysyntä on ollut heikkoa, mutta DNA:lla uskotaan tilanteen muuttuvan. "Koska kaapeliverkkoihin tarkoitettuja Cable Ready HD -hyväksyttyjä digibokseja on nyt helposti saatavilla, uskomme teräväpiirtopalveluiden myynnin kiivaaseen käynnistymiseen kaapeliverkossa" sanoi DNA Oy:n Business Manager Hannu Riikonen.

DNA kertoi TV1000 HD- ja MTVN HD- kanavien ilmaantumisesta jo helmikuussa, mutta tuolloin DNA ei sanonut vielä mitään Viasat Sport HD -kanavan näkymisestä.

Viasat neuvottelee myös muiden Suomessa toimivien kaapelioperaattoreiden kanssa kaapelijakelun aloittamisesta, joten toivottavasti kaikki Suomen kaapelitaloudet saavat pian mahdollisuuden tutustua kaapeliverkon teräväpiirtotarjontaan.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

13.4.2009 20:18

Multiple Choices
The document name you requested (/uutiset/arkisto/17450.cfm) could not be found on this server. However, we found documents with names similar to the one you requested.

Available documents:

* /uutiset/arkisto/14750.cfm (transposed characters)
* /uutiset/arkisto/17405.cfm (transposed characters)
* /uutiset/arkisto/1745.cfm (extra character)
* /uutiset/arkisto/17150.cfm (mistyped character)
* /uutiset/arkisto/13450.cfm (mistyped character)
* /uutiset/arkisto/14450.cfm (mistyped character)

Please consider informing the owner of the referring page about the broken link.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at fin.afterdawn.com Port 80

--

että näin tänään :-*

210.4.2009 3:10
Hybridi
Inactive

ehehehee... ;D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto