AfterDawn: IT-alan uutiset

Amazonin MP3-kauppa aukesi Saksassa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 2.4.2009 13:23 Kommentteja (2)

Amazonin MP3-kauppa aukesi Saksassa Amazonin MP3-tiedostoja myyvä musiikkikauppa on nyt laajentanut toimintaansa Saksaan.
Saksassa kauppa tarjoaa kuluttajille ilmaiseksi Amy McDonaldsin This Much Is True -kappaletta. Muuten palvelussa yksittäisten kappaleiden hinta on pääsääntöisesti 0,97 euroa ja albumeiden hinnat asettuvat 5-10 euron välimaastoon. Kaupan avaamisen myötä listoilta löytyy kuitenkin monia tarjousalbumeita, joiden hinta on 4,89 euroa.

Yksittäisten kappaleiden ostaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan internet-selaimella. Albumeiden lataaminen tapahtuu erillisen Amazon MP3 Downloader -ohjelman avulla, josta on saatavilla versiot Windows-, Linux- (Ubuntu, Debian, Fedora 9 ja OpenSUSE) ja Mac OS X -käyttöjärjestelmille.

Suomen tapaan myös Saksassa digitaalisen musiikin myynti on lähtenyt huonosti käyntiin, jonka takia Amazonin MP3-kaupan toivotaan parantavan tilannetta. Viime vuonna Saksassa myytiin 3,9 miljoonaa digitaalista albumia. CD-levyillä albumeita kaupattiin vastaavasti Saksassa viime vuonna noin 145,1 miljoonaa kappaletta, joten digitaalisten albumeiden osuus myynneistä on tähän mennessä ollut vain muutaman prosentin luokkaa.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

12.4.2009 19:50

Noh... Eipä noita kaivatakaan...

23.6.2011 7:00
pJrwTEiEsplV
Vahvistamaton

IÂ’m not wrohty to be in the same forum. ROTFL

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto