AfterDawn: IT-alan uutiset

GDC09: Wiitä toimitettu 50 miljoonaa, parempi muistikorttituki päivityksenä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 25.3.2009 20:12 Kommentteja (2)

GDC09: Wiitä toimitettu 50 miljoonaa, parempi muistikorttituki päivityksenä Tänään Game Developers Conference -messuilla esiintyi Nintendon toimitusjohtaja Satoru Iwata, joka kertoi yrityksen toimittaneen jälleenmyyjille jo yli 50 miljoonaa Wii-pelikonsolia. Wiin lisäksi myös Wii Fit on käynyt Nintendon mukaan hyvin kaupaksi, sillä Wii Fit -paketteja on myyty lähes yhtä paljon kuin Yhdysvalloissa PlayStation 3 -pelikonsoleita.
Nintendo julkaisi tänään Wiille myös uuden Wii system menu 4.0 -nimisen ohjelmistopäivityksen, jonka myötä konsolissa voi vihdoinkin käyttää SDHC-muistikortteja. Wii on aiemmin tukenut virallisesti ainoastaan 2 gigatavun tallennuskapasiteetilla varustettuja SD-muistikortteja, mutta uuden päivityksen myötä Wiissä toimivat jopa 32 gigatavun tallennuskapasiteetilla varustetut SDHC-muistikortit.

Ohjelmistopäivityksen myötä Virtual Consolen pelejä voi tallentaa suoraan muistikorteille ja ne voi myös käynnistää suoraan muistikorteilta, joten konsolin sisäänrakennettu 512 megatavun flash-muisti ei enää rajoita pelien lataamista ja pelaamista.

Tämän lisäksi Wii sai uuden Virtual Console Arcade -kauppaosion, jonka kautta pelaajat voivat ostaa konsolilleen legendaarisia kolikkopelejä, kuten Starforce, Space Harrier ja Gaplus.


Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

125.3.2009 22:56

Loistavaa! Tästä päivityksestä on sentään hyötyä

24.4.2009 0:05

Kaksi yhteenteipattua GameCubea...naurattaa kyllä vieläkin :D


Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto