AfterDawn: IT-alan uutiset

Amazonin videopalvelussa pian teräväpiirtosisältöä?

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 25.3.2009 12:45 Kommentteja (1)

Amazonin videopalvelussa pian teräväpiirtosisältöä? Amazon-verkkokauppa avasi viime kesänä uuden Video on Demand -palvelun, joka mahdollistaa elokuvien ja TV-sarjojen ostamisen.
Amazonin VOD-palvelu ei ole kuitenkaan tarjonnut kuluttajille vielä teräväpiirtosisältöä, mutta viimeisimpien huhujen mukaan tämä asia tulee pian muuttumaan, kun Amazon aloittaa pian tiettyjen televisiosarjojen ja elokuvien teräväpiirtojakelun.

Hintaa yhdelle teräväpiirtoiselle TV-sarjan jaksolle tulee nykyisten arvailujen mukaan 2,99 dollaria, joka on sama hinta kuin mitä iTunesin käyttäjät maksavat omista teräväpiirto-ohjelmistaan. Yksittäisten jaksojen lisäksi kuluttajille tarjotaan vaihtoehtona koko kauden ostamista, jolloin jaksojen hinnoista saattaa tipahtaa pois jopa puolet.

Teräväpiirtoelokuvien osalta hinnoista ei ole vielä mitään tarkempia tietoja, mutta todennäköisesti teräväpiirtoelokuvien hinnat jäävät alle 20 dollarin, koska iTunesin puolella teräväpiirtoelokuvat maksavat 19,99 dollaria.

Tietokoneiden lisäksi Amazonin VOD-palvelu toimii TiVo- ja Roku-laitteissa sekä tietyissä Sonyn televisioissa.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

125.3.2009 15:14

Vielä kun noita joskus voisi katsoa Suomessakin...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto