AfterDawn: IT-alan uutiset

NIN, Jane's Addiction ja Street Sweeper tarjoavat ilmaista musiikkia

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 22.3.2009 12:01 Kommentteja (3)

NIN, Jane's Addiction ja Street Sweeper tarjoavat ilmaista musiikkia Nine Inch Nails-, Jane's Addiction- ja Street Sweeper -yhtyeet tekevät Pohjois-Amerikassa tänä keväänä ja kesänä NIN/JA 2009 -nimisen kiertueen, jonka promotoimista varten yhtyeet ovat julkaisseet ilmaisen EP:n, jonka kaikki halukkaat voivat ladata kiertueen kotisivuilta.
Ninja 2009 tour sampler -julkaisu sisältää kultakin yhtyeeltä kaksi aiemmin julkaisematon kappaletta, jotka voi ladata itselleen häviöllisesti pakattuina MP3-tiedostoina tai häviöttömästi pakattuina FLAC-, Apple lossless- tai WAV-tiedostoina. MP3-tiedostot sisältävän ZIP-paketin voi ladata suoraan sivustolta, mutta häviöttömästi pakattujen tiedostojen lataamista varten pitää käytössä olla torrent-latauksia tukeva ohjelma tai laite.

MP3-julkaisulla (LAME V0) on kokoa noin 45 megatavua ja se pitää kappaleiden lisäksi sisällään EP:n etu- ja takakannet JPEG-tiedostoina.

Varsinaisen EP:n lisäksi tarjolla on editointi- ja miksauskäyttöön tarkoitettuja moniraitaversioita Jane's Addictionin ja Street Sweeperin kappaleista, jotka voi ladata itselleen remix.nin.com-sivuston kautta.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

122.3.2009 15:50

Lähti välittömästi lataukseen.

222.3.2009 17:34

No jos ilmaiseksi saa. Pitääpä imasta flacit talteen.

EDIT: Komiasti tulee megan sekunnissa. Ihmiset jopa seedaa kun on laillista :D

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.3.2009 @ 17:35

322.3.2009 18:33

Jane's Addictionin Whores oli hyvä raita. Sitä vanhaa hyvää meininkiä :) Street Sweeper oli kans uus mukava tuttavuus joka lähtee seurantaan. Muutenkin hyvä EP.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.3.2009 @ 18:46

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto