AfterDawn: IT-alan uutiset

Philipsiltä uusia kannettavia GoGear Ariaz- ja GoGear Opus -mediasoittimia

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 23.2.2009 11:41

Philipsiltä uusia kannettavia GoGear Ariaz- ja GoGear Opus -mediasoittimia Kannettavien mediasoittimien markkinoilla on viime aikoina nähty runsaasti uusia laitteita ja uusia laitteita esitteli viime viikolla Lissabonissa myös Philips, joka kertoi tuovansa markkinoille uusia GoGear Ariaz- ja GoGear Opus -soittimia.
GoGear Ariaz -sarjasta tulee myyntiin kolme eri mallia, jotka eroavat toisistaan sisäänrakennetun flash-muistin tallennuskapasiteetin osalta (myyntiin tulevat 4, 8 ja 16 gigatavun mallit). Kokoa soittimilla on 66x43x12 millimetriä ja ne on varustettu kahden tuuman LCD-näytöllä.

Soittimesta löytyy Philipsin patentoima FullSound-tekniikka, jonka pitäisi parantaa toistettavien kappaleiden äänenlaatua mm. dynamiikkaan ja stereokuvaan tehtävillä muokkauksilla.

Audiotiedostojen osalta soitin tukee MP3-, AAC- ja WMA-tiedostoja (DRM on tuettu WMA-tiedostoissa). Videotiedostojen osalta tuettuna ovat WMV- ja AVI-tiedostot (AVI-tiedostoissa tuetaan MPEG4 Simple Profile -yhteensopivia videokoodekkeja). Soittimen mukana seuraa myös ohjelma, jonka avulla voi ladata videoita useista netin videopalveluista ja muuntaa ne sitten soittimelle sopivaan formaattiin.

Ariaz-soittimista löytyy myös sisäänrakennettu FM-viritin radiokanavien kuuntelemista varten ja mikrofoni äänen tallentamista varten.

Myyntiin soittimet tulevat Euroopassa huhtikuussa. 4 gigatavun muistilla varustetun soittimen suositushinta on 79 euroa, 8 gigatavun mallin 99 euroa ja 16 gigatavun mallin 129 euroa.

GoGear Opusit vastaavat monilta osilta Ariaz-laitteita. Eroja löytyy esim. LCD-näytöstä, joka on Opuseissa kasvanut 2,8 tuuman kokoiseksi. Suuremman näytön myötä Opus-soittimien koko on 106x58x9,9 millimetriä. Opuseista löytyy myös tuki Bluetooth-kuulokkeille.

Opusit tulevat Ariaz-soittimien tapaan myyntiin Euroopassa huhtikuussa. 8 gigatavun tallennuskapasiteetilla varustetun mallin suositushinta on 99 euroa, 16 gigatavun mallin 147 euroa ja 32 gigatavun mallin suositushinta on 179 euroa.GoGear Ariaz

GoGear Opus

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto