AfterDawn: IT-alan uutiset

TV.com ja Boxee eivät saa enää näyttää Hulun sisältöä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 19.2.2009 16:36 Kommentteja (1)

TV.com ja Boxee eivät saa enää näyttää Hulun sisältöä Taistelu nettivideoiden herruudesta on käynyt kuumana viimeisten kuukausien aikana. Tammikuussa Hulu sai ensimmäisen todellisen kilpailijan, kun TV.com-sivusto uudistui tuoden sivustolle samalla mahdollisuuden katsella Yhdysvalloissa näytettävien TV-sarjojen jaksoja.
TV.comin muutos tuntuu ainakin kävijämääriä katsellessa onnistuneen, sillä muutoksen myötä sivuston kävijämäärät ovat kasvaneet selvästi. Vastaavasti Hulun hyvä kasvu on hidastustumassa, jonka takia TV.com on edelleen kävijämäärissä mitattuna edellä Hulua.

Hulu ei aio kuitenkaan heittää hanskoja tiskiin, vaan se iski TV.com-sivustoa vyön alle estämällä Hulun tarjoaman sisällön näkymisen TV.comissa.

TV.comin lisäksi Hulun sisältöä ei voi enää katsella Boxee-ohjelman avulla.

Boxeen kohdalla painotus tuli sisällöntarjoajien puolelta, jotka eivät halua, että heidän videoitaan voi katsella Boxeen avulla. Tämän takia Boxee-ohjelman kehittäjät poistavat Hulu-tuen ohjelmastaan, jonka lisäksi Hulu estää videoiden katsomisen ulkopuolisilla ohjelmilla.

Boxeeta käyttävät kuluttajat eivät ole luonnollisesti muutoksesta mielissään. Monet henkilöt ovat myös valittaneet muutoksen järjettömyyttä, koska muutoksen myötä tarjolla olevan laillisen sisällön määrä putoaa selvästi. Monet henkilöt pelkäävät muutoksen ajavan yhä useamman kuluttajan luvattomien latausten pariin.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.2.2009 21:02
Hybridi
Inactive

Ei kiinnosta!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion (12.12.2018 17:17)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on julkaissut viime vuoden malleilleen uuden päivityksen. Beetaohjelmassa jakeluun on päässyt nyt Android 9.0 Pie -päivitys, joka tuo laitteille melkoisesti uutta. ....
Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan (12.12.2018 13:40)
Amazon aikoo avata Lontooseen Amazon Go -ruokakaupan, kertoo The Telegraph. Toteutuessaan se olisi ensimmäinen Amazon Go -kauppa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhdysvalloissa liikkeitä on seitsemän kappaletta. ....
Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin (12.12.2018 12:49)
Amazon Web Services kertoi tänään Tukholmassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa pilvipalveluliiketoiminnan uuden alueen Ruotsissa. Uuden alueen myötä Amazon Web Services pystyy tarjoamaan ....
Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan (12.12.2018 10:23)
Bloomberg julkaisi tänä syksynä ison paljastusuutisen, jossa uutistoimisto väitti kiinalaisten vakoilevan teknologiayrityksiä Super Micronin kehittämiin palvelinemolevyihin piilotettujen vakoilupiirien ....
Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla (12.12.2018 09:49)
Päälle puettava teknologia on elänyt kultakautta viimeiset vuodet, mutta trendinä se ei ole mitenkään uusi. Puma yrittää tuoda vanhat hyvät ajat mieliin julkaisemalla uudelleen "maailman ensimmäiset ....

Uutisarkisto