AfterDawn: IT-alan uutiset

TV.com ja Boxee eivät saa enää näyttää Hulun sisältöä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 19.2.2009 16:36 Kommentteja (1)

TV.com ja Boxee eivät saa enää näyttää Hulun sisältöä Taistelu nettivideoiden herruudesta on käynyt kuumana viimeisten kuukausien aikana. Tammikuussa Hulu sai ensimmäisen todellisen kilpailijan, kun TV.com-sivusto uudistui tuoden sivustolle samalla mahdollisuuden katsella Yhdysvalloissa näytettävien TV-sarjojen jaksoja.
TV.comin muutos tuntuu ainakin kävijämääriä katsellessa onnistuneen, sillä muutoksen myötä sivuston kävijämäärät ovat kasvaneet selvästi. Vastaavasti Hulun hyvä kasvu on hidastustumassa, jonka takia TV.com on edelleen kävijämäärissä mitattuna edellä Hulua.

Hulu ei aio kuitenkaan heittää hanskoja tiskiin, vaan se iski TV.com-sivustoa vyön alle estämällä Hulun tarjoaman sisällön näkymisen TV.comissa.

TV.comin lisäksi Hulun sisältöä ei voi enää katsella Boxee-ohjelman avulla.

Boxeen kohdalla painotus tuli sisällöntarjoajien puolelta, jotka eivät halua, että heidän videoitaan voi katsella Boxeen avulla. Tämän takia Boxee-ohjelman kehittäjät poistavat Hulu-tuen ohjelmastaan, jonka lisäksi Hulu estää videoiden katsomisen ulkopuolisilla ohjelmilla.

Boxeeta käyttävät kuluttajat eivät ole luonnollisesti muutoksesta mielissään. Monet henkilöt ovat myös valittaneet muutoksen järjettömyyttä, koska muutoksen myötä tarjolla olevan laillisen sisällön määrä putoaa selvästi. Monet henkilöt pelkäävät muutoksen ajavan yhä useamman kuluttajan luvattomien latausten pariin.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.2.2009 21:02
Hybridi
Inactive

Ei kiinnosta!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto