AfterDawn: IT-alan uutiset

LG:n Blu-ray-soittimiin tulee YouTube- ja CinemaNow-tuet

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 30.12.2008 22:33 Kommentteja (2)

LG:n Blu-ray-soittimiin tulee YouTube- ja CinemaNow-tuet Ensi viikolla käynnistyvien CES-messujen huhu- ja julkaisumyllyt ovat pyörähtäneet toden teolla käyntiin jo tällä viikolla. Uusista tuotteistaan tällä viikolla on tiedottanut LG, joka aikoo tuoda Blu-ray-soittimiinsa YouTube- ja CinemaNow-videopalveluiden tuet.
Tällä hetkellä yrityksen BD300-soitin tukee nettivideoiden katselua ainoastaan Netflixin kuukausimaksullisen vuokraamon kautta, joten tulevan firmware-päivityksen myötä soittimen avulla katsottavissa olevan sisällön määrä kasvaa moninkertaiseksi. Nykyään Netflixin tarjonnasta löytyy noin 12 000 nimikettä, joiden lisäksi katsottavaksi tulee CinemaNow-vuokraamon 14 000 nimikettä ja miljoonia videoita YouTuben tarjonnasta.

BD300-soittimen lisäksi LG esittelee CES-messuilla uusia Blu-ray-soittimia, joista kyseisten videopalveluiden tuki tulee löytymään suoraan.

Arveluiden mukaan muutkin valmistajat tulevat esittelemään CES-messuilla erilaisia laitteita, joilla pääsee käsiksi suoraan netin videotarjontaan. Syynä tälle on maailmaa vaivaavat talousvaikeudet, joiden takia kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia ilmaisesta tai edullisesta viihdesisällöstä.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

130.12.2008 22:36

Hieno homma! Kyllä talousvaikeuksistakin on jotain hyötyä ;D

23.6.2011 22:21
zEjNLlHMw
Vahvistamaton

Your aesnwr was just what I needed. ItÂ’s made my day!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto