AfterDawn: IT-alan uutiset

NAD esitteli BD-Live-yhteensopivan Blu-ray-soittimen

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.11.2008 10:58

NAD esitteli BD-Live-yhteensopivan Blu-ray-soittimen Blu-ray-soittimien High End -äärilaita on saanut jälleen yhden uuden tulokkaan, kun NAD Electronics esitteli 1 500 dollarin eli noin 1 170 euron suositushinnalla varustettua T 587 -soitinta.
Uutukainen on tarkoitus tuoda myyntiin joulukuussa ja NAD lupaa soittimien hankkivien tahojen saavan vastinetta rahoilleen. T 587 on BD-Live-ominaisuuksia tukeva Blu-ray-soitin, joka tukee Blu-ray-elokuvien lisäksi mm. DVD-elokuvia, CD Audio -levyjä, DivX-videoita, WMA- ja MP3-musiikkitiedostoja.

Liitännöistä laite tarjoaa videolle HDMI v1.3-, komponentti- ja komposiitti-ulostulot. HDMI-liitännän kautta tuetaan 1080p24-toistoa sekä Deep Color- ja xvYCC-väriavaruuksia. Audion saa soittimesta ulos digitaalisesta HDMI:n, optisen Toslink-liitännän tai koaksaali RCA -ulostulon kautta ja analogista toistoa varten soittimessa löytyy RCA Stereo -ulostulo. Soittimessa on luonnollisesti ethernet-liitäntä BD-Liven mahdollisia internet-ominaisuuksia varten.

Soitin osaa purkaa Dolby TrueHD-, Dolby Digital Plus- ja DTS-HD Master Audio -ääniraidat, joten HDMI-liitännällä varustetussa vahvistimessa riittää Linear PCM -tuki, jos sitä käyttää T 587:n kaverina. Soitin tukee luonnollisesti myös vanhempia Dolby Digital- ja DTS -ääniraitoja.

Soittimesta löytyy myös USB 2.0 -liitäntä, jonka kautta soitin osaa toistaa massamuistilaitteilta löytyviä WMA-, MP3-, JPG- ja PNG-tiedostoja. Soittimen luvataan myös käynnistävän Blu-ray-elokuvat nopeammin kuin muut vastaavat soittimet, mutta NAD ei ole kertonut mitään tarkkoja vertailulukuja soittimen nopeudesta.
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto