PlayStationille oma YouTube-kanava

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 17.10.2008 17:03 Kommentteja (1)

PlayStationille oma YouTube-kanava YouTuben tarjoamien peliaiheisten videoiden tarjonta on jälleen kasvanut, kun Sony avasi keskiviikkona oman PlayStation-kanavansa YouTubeen.
PlayStation-kanava tarjoaa kuluttajille videoita uusista ja tulevista PSP- ja PlayStation 3 -konsoleiden peleistä, jonka lisäksi tarjolla on haastatteluita pelien tekijöiltä ja julkaisijoilta. Tällä hetkellä videoita löytyy mm. SOCOM: US Navy Seals Confrontation-, MotorStorm: Pacific Rift-, LittleBigPlanet- ja NBA '09: The Inside -peleistä. Tulevaisuudessa sivustolle on luvattu myös kilpailuja.

Sosiaalisten verkkosivustojen voima mainonnassa on huomattu monissa pelitaloissa, jonka seurauksena monet tahot ovat aloittaneet niiden hyödyntämisen. Sports Interactive -pelitalon johtohahmona tunnettu Miles Jacobson kertoi GamesIndustry.biz-sivustolle, että YouTuben avulla suurien yleisömassojen tavoittaminen on aiempaa helpompaa.Sonyn ja YouTuben yhteistyö ei rajoitu pelkästään PlayStation-kanavaan, vaan pian julkaistava LittleBigPlanet saa myös oman YouTube-kanavansa, jonne pelin pelaajat voivat lähettää pelin avulla tehtyjä videoita. Vastaavaa ominaisuutta voivat hyödyntää kaikki tahot, jotka julkaisevat PS3-pelejä.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

121.10.2008 21:46

En oo huomannu mitää tollasta :O.
Kai se sitte on parempi. Tosin en kyllä olekkaan nytten YouTubea käytellyt ps3:sella kun selain vähän on hitaan puoleinen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto