AfterDawn: IT-alan uutiset

MySpace Musicin kautta kuunneltiin muutamassa päivässä miljardi musiikkikappaletta

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 6.10.2008 19:42 Kommentteja (1)

MySpace Musicin kautta kuunneltiin muutamassa päivässä miljardi musiikkikappaletta MySpace Music uusittiin viime kuussa, jonka myötä Yhdysvalloissa asuvat kuluttajat pystyvät kuuntelemaan MySpacen kautta ilmaiseksi musiikkia kaikkien suurten levy-yhtiöiden valikoimista.
Nyt MySpace on ilmoittanut, että uuden palvelun kautta on kuunneltu jo yli miljardi musiikkikappaletta, joten palvelu näyttää olevan erittäin suosittu Atlantin toisella puolen. MySpace ei ole vielä kertonut kuinka kauan miljardin kuuntelun rajapyykin rikkominen kesti, mutta uusittu MySpace Music on ainakin kiinnostanut kuluttajia enemmän kuin muut ilmaista musiikkia tarjoavat palvelut. Epävirallisten tietojen mukaan rajapyykki rikkoutui viime keskiviikkona, joten miljardin kuuntelun raja rikottiin noin viikossa.

MySpacen tiedotteessa tosin myönnetään, että kuunteluiden suuri määrä johtunee todennäköisesti uudistuksen hyvästä mainonnasta. MySpace on luvannut kertoa myöhemmin tarkempia tilastotietoja, kuten kuinka monta uniikkia käyttäjää MySpace Music on houkutellut kuuntelemaan ilmaista musiikkia.

MySpacen ohella uutinen on loistava mukana oleville levy-yhtiöille, sillä nämä saavat jokaisesta kuuntelusta rahallisen korvauksen. MySpace rahoittaa kuuntelut palvelussa näkyvillä mainoksilla, mutta osapuolet eivät ole toistaiseksi paljastaneet kuinka suuren osuuden mainostuloista MySpace tilittää levy-yhtiöille.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.6.2011 8:32
DVtXHNIqUnXrvcbIgoh
Vahvistamaton

IÂ’m not wrohty to be in the same forum. ROTFL

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto