AfterDawn: IT-alan uutiset

60 gigatavun kiintolevyllä varustettu Xbox 360 Eurooppaan perjantaina

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 12.8.2008 03:07 Kommentteja (2)

60 gigatavun kiintolevyllä varustettu Xbox 360 Eurooppaan perjantaina Microsoft kertoi ennen heinäkuussa järjestettyjä E3-messuja, että Xbox 360 -pelikonsolin Pro-paketti saa loppukesästä uuden myyntimallin, jossa 20 gigatavun kiintolevy on korvattu 60 gigatavun kiintolevyllä. Tuolloin Microsoft ei kuitenkaan paljastanut sitä, milloin uudet Pro-paketit saapuvat myyntiin Euroopassa, mutta nyt Microsoft on ilmoittanut, että uudet Pro-paketit saapuvat kauppojen hyllyille Euroopassa tämän viikon perjantaina.
Yhdysvalloista poiketen Euroopassa ei nähdä ainakaan virallisia hinnanalennuksia nykyisten 20 gigatavun kiintolevyllä varustettujen Pro-pakettien osalta, mutta toivottavasti jälleenmyyjät tyhjentävät varastonsa omien kampanjoidensa avulla.

Pro-pakettien suositushinta ei muutu suuremman kiintolevyn myötä, eikä myöskään Arcade- tai Elite-pakettien suositushintoihin tule muutoksia.

Microsoftin Neil Thompsonin mukaan mikään muu pelikonsoli ei voi tarjota yhtä laajaa viihde-elämystä kuin Xbox 360. Thompson kertoo yrityksen lehdistötiedotteessa, että kuluttajat ovat jo pidemmän aikaa kaivanneet lisää tallennustilaa ja nyt Microsoft tarjoaa kuluttajille kolminkertaisesti enemmän tallennustilaa ilman hinnankorotusta.

Suuremman tallennustilan tarjoama hyöty pitäisi näkyä pelaajille myöhemmin tämän vuoden aikana, kun Microsoft mahdollistaa syyspäivityksen myötä pelien asennuksen kiintolevylle.


Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

112.8.2008 10:51

Eli nyt vasta saivat ulos tämän Premiumin korvaajan...
Todella kauan kesti =(

Reilu vuosi sitten tämä olisi pitänyt julkaista.

217.8.2008 15:36

Elite on ihan ok ;)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto