AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox 360:n syyskuussa tapahtuva jenkkiale sai lisää todisteita

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 3.8.2008 20:55 Kommentteja (2)

Xbox 360:n syyskuussa tapahtuva jenkkiale sai lisää todisteita Huhuja Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin mahdollisesta hinnanalennuksesta Yhdysvalloissa on liikkunut jo pidemmän aikaa ja Microsoftin ilmoittikin ennen E3-messuja, että 20 gigatavun kiintolevyllä varustettujen Pro-pakettien hinta laskee Yhdysvalloissa 299 dollariin.
Kyseessä on kuitenkin rajoitettu erä konsoleita, jotka korvautuvat pian 60 gigatavun kiintolevyllä varustetulla Pro-pakettilla, joten kyseessä on enemmän varaston tyhjennys kuin varsinainen hinnanalennus. Tämä sai tietyt tahot epäilemään, että Microsoft laskisi kaikkien Xbox 360 -pakettien hintaa vielä tämän vuoden puolella ja nyt sekä Ars Technica- että VGChartz-sivustot ovat saaneet lisää todisteita siitä, että konsolien hinta laskee Yhdysvalloissa syyskuussa.

Ars Technican saamien tietojen mukaan Arcade-paketin uusi suositushinta Yhdysvalloissa olisi 199 dollaria, 60 gigatavun kiintolevyllä varustetun Pro-paketin 299 dollaria ja Elite-paketin 399-dollaria. Pelkkien konsolipakettien ohella myyntiin tulisi joulumarkkinoille Bundle-paketteja, joista konsolin ohella löytyy yksi tai useampi peli.

VGChartzin toimitus sai puolestaan käsiinsä kuvan jälleenmyyjän tietojärjestelmästä, jossa kerrotaan Arcade-paketin hinnan laskevan syyskuun 7. päivä 199 dollariin.

Microsoft ei ole kommentoinut huhuja millään tavalla ja mahdollinen vahvistus hinnanalennuksille tulee todennäköisesti vasta syyskuussa. Euroopassa hinnanalennuksia ei todennäköisesti nähdä syyskuun aikana, mutta Bundle-paketit päätynevät myös Eurooppaan.

Jos Arcade-paketin hinta laskee Yhdysvalloissa 199 dollariin, olisi Xbox 360 tällöin Wiitä halvempi myös Yhdysvalloissa. VGChartzin keräämien myyntilukujen valossa Euroopassa tapahtunut hinnanalennus tuplasi laitteiden myynnit, joten saman odotetaan tapahtuvan myös Yhdysvalloissa, jossa Xbox 360 on pitänyt parin kuukauden ajan viimeistä sijaa uuden sukupolven konsolimyynneissä. 199 dollarin hinta on Microsoftin David Huffordin mukaan se hintataso, jossa pelikonsolit alkavat käymään todella kaupaksi.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

14.8.2008 16:02

Saisipa vielä samanlaisia pelejä kuin wiille, voisi harkita ostoa.

24.8.2008 23:12

Onhan se laskettava hintaa että menee kaupaksi, kun blu-ray jyrää kohta yli.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung nostaa Galaxy S9:n hintaa – Näin paljon se maksaa Samsung nostaa Galaxy S9:n hintaa – Näin paljon se maksaa (23.2.2018 15:09)
Sunnuntaina esiteltävästä Samsungin Galaxy S9:stä tiedetään jo lähes kaikki tietämisen arvoinen. Muotoilu, tekniikka ja myynnin aloituspäivä ovat olleet jo hyvän tovin tiedossa. Sen sijaan puhelimen ....
5G-läppärit rynnivät markkinoille aiemmin kuin luulitkaan 5G-läppärit rynnivät markkinoille aiemmin kuin luulitkaan (23.2.2018 14:46)
Nokia kokeili aikoinaan millaista kysyntää matkapuhelinverkkoon kytkeytyvällä kannettavalla tietokoneella on. Markkinat eivät reagoineet 3G-yhteydellä varustettuun kannettavaan erityisen hyvin, ....
SIM-kortit halutaan hävittää kokonaan – iSIMit tulevat SIM-kortit halutaan hävittää kokonaan – iSIMit tulevat (23.2.2018 14:36)
Älypuhelimet ovat tiiviisti pakattuja tietokoneita, joissa uusien ominaisuuksien tai suorituskyvyn lisääminen tarkoittaa lähes aina pinta-alan tarvetta muodossa tai toisessa. Tämän takia älypuhelinvalmistajat ....
1 kommentti
WhatsAppin jättänyt perustaja sijoitti kymmeniä miljoonia kilpailevaan viestisovellukseen WhatsAppin jättänyt perustaja sijoitti kymmeniä miljoonia kilpailevaan viestisovellukseen (22.2.2018 22:20)
WhatsApp on maailman suosituin viestisovellus, jonka käyttäjämäärissä lähelle pääsee vain toinen yli miljardin käyttäjän viestin, Facebook Messenger. Molemmat omistaa tietysti Facebook, joka ....
Bloomberg: Apple uudistaa AirPods-kuulokkeita parilla tärkeällä ominaisuudella Bloomberg: Apple uudistaa AirPods-kuulokkeita parilla tärkeällä ominaisuudella (22.2.2018 21:15)
Applen viime vuoden iPhone-julkaisut toivat merkittäviä uudistuksia yhtiön älypuhelinlinjastoon. Monille iPhone X:n näyttö ja käyttöliittymäuudistukset olivat merkittävin uudistus vuosikausiin, ....
1 kommentti

Uutisarkisto