AfterDawn: IT-alan uutiset

LG:n Blu-ray-soittimeen Netflix-tuki

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.7.2008 22:33 Kommentteja (4)

LG:n Blu-ray-soittimeen Netflix-tuki LG on ilmoittanut tuovansa Yhdysvaltojen markkinoille uuden BD300-mallinimellä kulkevan Blu-ray-soittimen, jolla voi Blu-ray-elokuvien katselun ohella katsella myös Netflixin verkkopalvelun kautta ladattavissa olevaa sisältöä.
Internetin kautta mm. DVD-elokuvia vuokraava Netflix on viime aikoina laajentanut videolatauspalvelunsa laitetukea Rokun ja Microsoftin kanssa, joten yhteistyö LG:n kanssa tekee viimeistään selväksi sen, että Netflix taistelee tosissaan internetiä käyttävistä vuokraajista. Netflixin lataustarjonnasta löytyy tällä hetkellä yli 12 000 videota, joihin pääsee käsiksi 8,99 dollarin kuukausimaksulla.

BD300:n suositushinnan on arvioitu olevan 400-500 dollarin välillä ja tällä summalla saa ainakin BD Live -yhteensopivuuden, 1080p-resoluution DVD-skaalauksen ja luonnollisesti HDMI-ulostulon. Latausten lisäksi Netflixin asiakkaat voivat mm. selailla elokuvien tietoja ja arvostella elokuvia BD300:n avulla. LG ei ole kuitenkaan julkaissut soittimen tarkempia tietoja, mutta soittimen on tarkoitus tulla myyntiin syksyn aikana Yhdysvalloissa.

LG:n Teddy Hwang uskoo Blu-ray-soitinten myynnin kolminkertaistuvan seuraavan kolmen vuoden aikana, joten yrityksessä ollaan luottavaisia Blu-rayn menestykseen. Netflixin laajan tarjonnan uskotaan kiinnostavan kuluttajia ja täten parantavan LG:n tekemien soitinten arvoa kuluttajien silmissä, jonka takia LG aloitti yhteistyön Netflixin kanssa. Netflix ei kuitenkaan ole ainoa LG:n yhteistyökumppani, vaan LG:n Allan Jason sanoi, että muita vastaavia vuokraamoja ja latauspalveluita voidaan tukea myöhemmin firmware-päivitysten avulla.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

125.8.2009 14:04

Sais vaan Netflix tulla tänne Eurooppaankin joskus...

225.8.2009 14:06

Niinpä...

325.8.2009 14:27

ja ihan totta!

425.8.2009 14:28

ja niin on!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto