AfterDawn: IT-alan uutiset

80 gigatavun PS3 Eurooppaan ja Australiaan elokuun lopulla

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 17.7.2008 14:38 Kommentteja (7)

80 gigatavun PS3 Eurooppaan ja Australiaan elokuun lopulla Sony esitteli tällä viikolla uuden 80 gigatavun kiintolevyllä varustetun mallin PlayStation 3 -pelikonsolista, mutta E3-messuilla tapahtuneen julkistuksen yhteydessä Sony kertoi ainoastaan Yhdysvalloissa tapahtuvasta julkaisusta.
Innokkaiden pelilehtien ja verkkojulkaisujen toimittajat etsivät kuitenkin Sonyn johtajia käsiinsä E3-messuilla ja saivat selville, että 80 gigatavun kiintolevyllä ja DualShock 3 -peliohjaimella varustetut PS3-konsolit saapuvat Eurooppaan elokuun 27. päivä. Konsoleiden suositushinta Euroopassa on 399 euroa (Britanniassa 299 puntaa), mutta Suomessa konsoleiden myyntihinta kohonnee tuttuun tyyliin hieman suuremmaksi. Tavallisen paketin lisäksi myyntiin tulee erilaisia Bundle-paketteja, joissa on konsolin lisäksi ainakin yksi peli. Näiden pakettien sisältö selvinnee tarkemmin elokuussa.

Sonyn konsolipuolen toimintoja Euroopassa johtava David Reeves kertoi Eurogamerille, ettei 40 gigatavun kiintolevyllä varustetun konsolin myyntihinta laske, vaan kyseinen malli poistuu kokonaan markkinoilta. 40 gigatavun mallien toimitusmääriä on vähennetty jo kuukausien ajan ja Reevesin mukaan konsolit saattavat loppua kokonaan esim. Isossa-Britanniassa, ennen uuden mallin markkinoille tuloa.

Sony kertoi myös, että Yhdysvalloissa juuri avattu PlayStation Video Store -videokauppa on tulossa myös Eurooppaan. Euroopassa videokauppa aukeaa vasta ensi vuoden puolella, ja Sony tiedottaa kaupan avaamisesta tarkemmin vielä tämän vuoden puolella.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

117.7.2008 15:27

Lainaus:
Euroopassa on 399 euroa (Britanniassa 299 puntaa), mutta Suomessa konsoleiden myyntihinta kohonnee tuttuun tyyliin hieman suuremmaksi.

Tosta muute voit olla täysin varma >.>

217.7.2008 15:38

Nyt saisi joku viisaampi kertoa, mikä siinä on miksi Suomessa kaikkeen tulee se tuttu ja turvallinen "Suomi-lisä". Onko se jostain veroista vai katsooko porukat vaan että täällä ollaan niin varakkaita että jos nyt vähän lisää laitetaan hintaa. Sitten ihmetellään miksi kotimaan kaupoissa ei ole menekkiä, kun kaikki tilaavat ulkomailta, se kun tuppaa olemaan nykyisin niin helppoakin.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.7.2008 @ 15:39

317.7.2008 16:44

Lainaus:
Nyt saisi joku viisaampi kertoa, mikä siinä on miksi Suomessa kaikkeen tulee se tuttu ja turvallinen "Suomi-lisä". Onko se jostain veroista vai katsooko porukat vaan että täällä ollaan niin varakkaita että jos nyt vähän lisää laitetaan hintaa. Sitten ihmetellään miksi kotimaan kaupoissa ei ole menekkiä, kun kaikki tilaavat ulkomailta, se kun tuppaa olemaan nykyisin niin helppoakin.
Aina kun olen kysellyt milloin minkäkin laitteen korkeaa hintaa suomessa, on sitä selitetty kaiken maailman rahtien ja tullien maksuilla. Tämähän on täyttä pas*aa! Sanonta kuuluu, että "Kyllä Suomalainen maksaa!" Ovat vissiin tottuneet siihen, että suomalaiset eivät ole hirvaästi purnanneet, mikäli jokin tuote maksaa täällä paljon enemmän kun muualla. Pitäisi laittaa joukkokanne asiasta!

edit: kirotusvireet
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.7.2008 @ 16:45

418.7.2008 11:34

Ja mitä ominaisuuksia tässä on 40gb versioon kiintolevyn lisäksi?

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.7.2008 @ 11:35

518.7.2008 16:45

toimiikos tässä ne ps2 pelit

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.7.2008 @ 20:34

SORRY NO BONUS

619.7.2008 10:49

Sain selville, että tuo on ominaisuuksiltaan vastaava 40gb pleikkarin kanssa, eli ps2 pelit eivät toimi.

76.12.2011 2:34
gimma
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abexi:
Nyt saisi joku viisaampi kertoa, mikä siinä on miksi Suomessa kaikkeen tulee se tuttu ja turvallinen "Suomi-lisä". Onko se jostain veroista vai katsooko porukat vaan että täällä ollaan niin varakkaita että jos nyt vähän lisää laitetaan hintaa. Sitten ihmetellään miksi kotimaan kaupoissa ei ole menekkiä, kun kaikki tilaavat ulkomailta, se kun tuppaa olemaan nykyisin niin helppoakin.
Suomessa meininki vitun kusetus. Babylonin lammas on paras ja verotulot valtiolle

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia X5 julki – iPhone X:stä tuttua designia pikkurahalla Nokia X5 julki – iPhone X:stä tuttua designia pikkurahalla (19.7.2018 18:25)
HMD Global on esitellyt Kiinan markkinoille Nokia X5 -älypuhelimen, jolla pyritään vetoamaan tyylikästä ja edullista puhelinta etsivään kansanosaan. Nokai X5:n muotoilussa noudatetaan aiemmin ....
Google vihjailee – Android ei välttämättä pysy ilmaisena jos EU:n tahto menee läpi Google vihjailee – Android ei välttämättä pysy ilmaisena jos EU:n tahto menee läpi (19.7.2018 18:13)
Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai tuntuu olevan hyvin järkyttynyt Euroopan komission eilen julkistamasta 4,3 miljardin euron sakosta. Komission mukaan Google on käyttänyt määräävää markkina-asemaa ....
2 kommenttia
Älypuhelimen näyttö rikki? Uusi lasi kestää entistä kovempaakin käsittelyä Älypuhelimen näyttö rikki? Uusi lasi kestää entistä kovempaakin käsittelyä (19.7.2018 18:08)
Yhdysvaltalainen lasivalmistaja Corning on ottanut uuden harppauksen älypuhelimien näyttöjen suojana käytettävissä Gorilla Glass -lasien kehityksessä. Yhtiö on esitellyt seuraajan nykyisissä ....
Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin (18.7.2018 20:02)
Samsung kehittää seitsemän tuumaista mobiililaitetta, jonka voisi taittaa keskeltä pienemmäksi – samaan tapaan kuin lompakon. Suunnitelmista uutisoi Wall Street Journal. Kyseessä olisi yksi ....
5 kommenttia
Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää (18.7.2018 17:27)
Toukokuussa Suomessa myyntiin tulleelle Honor 10 -älypuhelimelle on luvassa kaksi mainittavaa muutosta elokuun 3. päivä ilmestyvän päivityksen mukana. Honor 10:n omistajien saataville on ....
2 kommenttia

Uutisarkisto