AfterDawn: IT-alan uutiset

Laitelisäyskilpailu - viikko 2

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 12.6.2008 13:43 Kommentteja (5)

Laitelisäyskilpailu - viikko 2 Hienosti etenevä laitelisäyskilpailu on ollut nyt käynnissä pari viikkoa ja kategoriat tuote tuotteelta täydentyvät. Muutamat teistä ovat lisänneet paljonkin laitteita, mutta lisättävää on vielä moninkertainen määrä. Loistavan alun jälkeen päätimme, että haluamme palkita parhaan lisääjän myös viikkotasolla. Kannusteeksi viikon aikana eniten lisännyt käyttäjä saa valita kolmen AfterDawn.com -tuotteen välillä. Vaihtoehtoina ovat pyyhe, t-paita ja kahvikuppi.
Ensimmäinen viikkokilpailun voittanut on selvillä ensi maanantaina. Tiukimmin voitossa on tällä hetkellä kiinni käyttäjä Jokujaska. Lähimmät seuraajat ovat kuitenkin vain hiuksen verran jäljessä. Seuraavat sijat miehittää joukko, johon kuuluu flatout, Jeukku, Yakuza333, harryy ja arlong.

Avasimme maantaina myös viestiketjun, jossa voi keskustella ja kysyä kilpailusta. Ketjusta löytyy lisäinfoa laitteiden ja kuvien hyväksymisestä, sekä nyt myös vinkkejä uupuvista laitteista ja tulevista laitekategorioista.

Kilpailun säännöt löydät ensimmäisestä kilpailu-uutisesta ja TOP 10 -listat kilpailutilannesivulta.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

112.6.2008 21:57

kirjoitin arvostelun samsungin 40" tv:stä. en tiedä mitä on tarkalleen tapahtunut ? mutta tänään kun katsoin, niin olin kirjoittanut arvostelun väärästä mallista. koska olin jo kirjoittanut arvostelun, niin en voi vain poistaa sitä ! joten kirjoitin arvostelun uudelleen ja tällä kertaa oikeasta samsungin 40" mallista. ylläpito on näköjään poistanut 2 laitearvosteluani. ja mikähän on peruste ? minä kun en kilpaile tässä kilpailussa millään tasolla. en odota saavani koskaan kuppia tai saatikka pyyhettä. olisiko hyvä jos kirjoitettuja viestejä noin yleensä voisi käyttäjäkin poistaa ? mitä minun olisi sitten pitänyt tässä tapauksessa tehdä ? informoida moderaattorille tapahtuneesta.. ?

213.6.2008 8:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xXx:
kirjoitin arvostelun samsungin 40" tv:stä. en tiedä mitä on tarkalleen tapahtunut ? mutta tänään kun katsoin, niin olin kirjoittanut arvostelun väärästä mallista. koska olin jo kirjoittanut arvostelun, niin en voi vain poistaa sitä ! joten kirjoitin arvostelun uudelleen ja tällä kertaa oikeasta samsungin 40" mallista. ylläpito on näköjään poistanut 2 laitearvosteluani. ja mikähän on peruste ? minä kun en kilpaile tässä kilpailussa millään tasolla. en odota saavani koskaan kuppia tai saatikka pyyhettä. olisiko hyvä jos kirjoitettuja viestejä noin yleensä voisi käyttäjäkin poistaa ? mitä minun olisi sitten pitänyt tässä tapauksessa tehdä ? informoida moderaattorille tapahtuneesta.. ?
Arvosteluthan eivät ensinnäkään edes kilpailupisteitä tuo.

Itse ongelmaan. Mitkä laitearviot on poistettu? Yhdestäkään Samsungin televisiosta en näe arviota tuotearviolistallasi.

Arvioita voi tosiaankin vain muokata, ei poistaa kokonaan. Ylläpito ei poista käyttäjäarvioita kuin sellaisissa tapauksissa, joissa ei ole kirjoitettu arviota, vaan esimerkiksi kysymys jotain laitetta koskien. Moderaattorit eivät voi käyttäjäarvioihin koskea, vaan paras tapa toimia on lähettää meille palautetta.

313.6.2008 9:10

lainaus : Itse ongelmaan. Mitkä laitearviot on poistettu? Yhdestäkään Samsungin televisiosta en näe arviota tuotearviolistallasi. rehellisesti sanottuna en näe minäkään. ja kuinka voisinkaan nähdä jos laitearviot on poistettu ? jos sinne jotain pitää lisätä, niin Samsung LE40N87BCXFID. toinen Samsung josta mainitsin, niin on parempikin että se on "poistettu". ei ole kuitenkaan tapana arvostella laitteita joita ei omista. asia on minun puolelta selvä. olen asian esittänyt (tarpeeksi selvästi) ja itseasiassa asia on loppuunkäsitelty (ainakin minun osalta) palaute on tässä, ja tuskin on tarpeen enempää asiasta keskustella.

413.6.2008 11:39

Tuolla oli käyttäjän xXx arvostelu, mutta onkohan kenties joku ylläpidosta sen poistanut:

http://fin.afterdawn.com/laitteet/arvost...ung_le-40m86bcx

Arvostelu itsellään oli pelkkä copy/paste telkun mainoksesta, joten syyn kyllä ymmärrän ihan selvästi. Kyse kun on käyttäjien omista arvosteluista, niin suorat copy/pastet eivät palvele kyllä laitearvosteluiden tarkoitusta.

513.6.2008 14:43

se oli copy/ paste teksti, kyllä. toinen vaihtoehto oli jättää tyhjää tekstiä Samsung LE-40M86BCX laitearvostelun kohdalle. eiköhän tekstillinen versio ole kuitenkin aina parempi ? eli alunperin oli tarkoitus arvostella laite Samsung LE40N87BCXFID, mutta jostain syystä sinne olikin ilmestynyt Samsung LE-40M86BCX (jota en siis omista) olin kyllä arvostelemassa Samsung LE40N87BCXFID tv:n, mutta jostain syystä arvio olikin osunut väärän tv:n kohdalle. joko minä olen tehnyt pahan erehdyksen tai sitten on tapahtunut kenties jotain muuta ? näemmä asia ei ollutkaan loppuunkäsitelty minun kohdalta, vaan tekstiä piti tarkentaa / täsmentää.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista (17.7.2018 06:56)
Netflix joutui aiheuttamaan pettymyksen sijoittajille julkaisemalla kasvuluvut, jotka jäivät kuitenkin odotuksista. Osavuosituloksen julkistuksen jälkeen Netflixin kurssi putosi jälkihuutokaupassa ....
Galaxy S10 ottaa mallia iPhoneista – Sisältää myös Applen hylkäämän tekniikan Galaxy S10 ottaa mallia iPhoneista – Sisältää myös Applen hylkäämän tekniikan (17.7.2018 06:39)
Korealainen The Bell -julkaisu kertoi viime viikolla tiedoista, joiden mukaan Samsungilta olisi tulossa ensi vuonna peräti kolme Galaxy S10 -mallia. Tähän asti erilaisia kokovariaatioita on ....
Skype uudistui – Saa tuen puheluiden nauhoitukselle Skype uudistui – Saa tuen puheluiden nauhoitukselle (16.7.2018 19:42)
Aikoinaan nettivideopuheluiden ykköseksi muodostunut Skype on saamassa ominaisuuden, jota palvelun käyttäjät ovat jollain tasolla toivoneet ehkä jo 15 vuotta – nimittäin mahdollisuuden nauhoittaa puheluita. ....
Hinnat eivät ole nousussa – Galaxy Note9:n hinta jäämässä tuhannen euron tasolle Hinnat eivät ole nousussa – Galaxy Note9:n hinta jäämässä tuhannen euron tasolle (16.7.2018 06:53)
Uuden sukupolven teknologiassa ominaisuudet lisääntyvät ja tehostuvat, mutta hinta pysyy usein samalla tasolla kuin aiemminkin. Tästä näkökulmasta katsottuna ei pitäisi olla kovin suuri ihme, ....
3 kommenttia
Koneoppimisen aikakausi – Tarjoukset eivät ole enää samoja kaikille Koneoppimisen aikakausi – Tarjoukset eivät ole enää samoja kaikille (16.7.2018 06:41)
Supercellin data scientist Jarno Seppälä piti hiljattain esitelmän Games First -tapahtumassa, missä on kertoi miten peliyhtiö hyödyntää koneoppimisen mahdollisuuksien Clash Royale -pelissä. ....

Uutisarkisto