AfterDawn: IT-alan uutiset

Makuuni laajentaa Blu-ray-tarjontaa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 28.4.2008 12:02 Kommentteja (8)

Makuuni laajentaa Blu-ray-tarjontaa Elokuvavuokraamoketju Makuuni panostaa Blu-rayhin viidellä paikkakunnalla. Uudet Blu-ray-erikoispisteet on avattu Helsingin Fredrikinkadulle, Turkuun Kaskenkadulle, Tampereelle Hallituskadulle, Ouluun Hallituskadulle ja Vaasaan Kauppapuistikkoon. Erikoispisteistä löytyy Blu-ray-laitteistoa sekä Blu-ray-vuokraelokuvia.
Makuunin Blu-ray-pisteissä vuokralle on saatavilla yli 60 Blu-ray-teräväpiirtoelokuvaa ja vuokraajat pääsevät tutustumaan liikkeissä uuteen formaattiin liikkeissä olevista teräväpiirtolaitteista. Vuokraaja tarvitsee teräväpiirtoelokuvien katsomiseen luonnollisesti Blu-ray-soittimen ja HD ready tai Full HD -television.

Lisää tietoa Blu-ray-valikoimasta löytyy Makuunin kotisivuilta osoitteesta http://www.makuuni.fi.

Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

128.4.2008 15:37

Siis mitä? Vieläkö ihmiset vuokraa elokuvia??

228.4.2008 16:00

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti trooper78:
Siis mitä? Vieläkö ihmiset vuokraa elokuvia??
Ööh? Miks ei vuokrais?

328.4.2008 16:23

Saisivat noi vuokraamot läheteä puskemaan noita teräväpiirtoja enemmän liikkeisiinsä. Koska kun noi blu-ray leffat maksaa ton suolasen 24-30eur niin uskoisin että tuo vuokraus kannattaisi.

Itse uutiseen vielä kommenttia sen verran, että vaikka makuuni mainostaa sivuillaan että muutamassa makuunissa olisi noita leffoja enemmän on se määrä kyllä naurettavan vähän. Esim. tuolla karhupuiston makuunissa ei ole mielestäni kuin max. 20-30 nimikettä. Mielestäni voisivat myös laskea ne vuokraushinnat samalle tasolle kun dvd:n hinnat(terveiset sinne filmtowniin).

Noh toivottavasti aika parantaa tätä tilannetta. Itse muistan kun olin videovuokraamossa töissä ja dvd:t tuli vuokraamoihin niin seillä sitten niitä vuokrattiin vaikka valikoima oli huimat 15 leffaa. Silloin vuokrattiin myös jumalattoman kokoisia dvd laitteita asiakkaille. Tietty puolet koneista jäi teille tietämättömille ensimmäisen viikon aikana :)

428.4.2008 17:41

Saisivat ihan kunnolla laajentaa. Seinäjoen makuunista löytyy noin 4 blu-ray leffaa ja pari hd dvd. Filmtownista ei löytyny viimekerralla yhtään. =(

529.4.2008 9:58

hankinta hinta makuunille on varmasti huikea. nykyään yhden dvd:n ostaminen makuunille maksaa vähintään yli 40 euroa (vaihtelee suuresti) mikä taas on blu-ray leffan hankintahinta makuunille ? koska se tulee vuokrakäyttöön, niin se ei ole siis mikään anttilan hinta. se taas vaikuttaa vuokrahintaan eli näemmä 7 leffaa, 7 päiväksi, 7 eurolla (kuten filmtownissa on dvd:n osalta) ei toteudu kovinkaan pian. no onhan kyseessä blu-ray ja hinnat alkuun sen mukaiset. vuokraoikeudet maksavat makuunille kiitettäviä summia.

629.4.2008 10:13

Juu nuo vuokrausoikeudet tuosta tekevätkin sen ongelmaksi. Mutta mielestäni korotus 1eur vuokraushinnassa ei ole tähän ratkaisu :)

Silloin aikoinaan kun kohtuu hitti elokuva tuli vuokralle sen yhden kopion hankintahinta pienelle liikkelle oli n.160eur. Makuunit ja Filmtownithan saivat nuo leffat halvemmalla itselleen koska hankinnat tehtiin useaan liikkeeseen kerralla joten määrät oli huimia ja siten hinnat olivat heille halvemmat.

Itseäni häiritsee todella paljon tuo että nuo liikkeet dominoivat näitä markkinoita.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29.4.2008 @ 10:16

729.4.2008 10:50

ilmeisesti suomi on niin pieni maa, että uusia suurempia ketjuja ei kannata perustaa ? kyllähän nuo kaksi dominoivat. r-kioski voisi heidät haastaa, mutta r-kioskit ovat pinta-alaltaan niin pieniä, että heidät tiloissaan ei suurempaa valikoimaa voi olla. r-kioski kuitenkin on harrastanut vuokrausta jo kauan. itse vuokrasin sieltä jotain 80- luvun puolivälissä, silloin vhs-filmin vuokrahinta oli yleisesti 40 mk. mutta jos joku on vannoutunut "dvd-friikki", niin kannattaa muistaa, että filmtown ja makuuni poistavat dvd- elokuviaan valtavia määriä. eli "jos" hinta ja asiakas kohtaavat, niin piakkoin on makuunissa ja filmtownissa myynnissä paljon dvd-leffoja.

829.4.2008 10:55

Ainoa joko noille kahdelle on pystynyt laittamaan kampoihin on r-kioskin lisäksi on uvd-liikkeet. Itse olen noita pieniä liikkeitä suosinut jos se on mahdollista.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29.4.2008 @ 10:57

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Amazon haastaa Googlen uusilla aseilla – Joukkoistaa kysymyksiin vastaamisen Amazon haastaa Googlen uusilla aseilla – Joukkoistaa kysymyksiin vastaamisen (9.12.2018 13:23)
Googlettaminen on nykyisin yleisin tapa hakea ratkaisut yleistietoa vaativiin kiistoihin ja erimielisyyksiin, mutta käynnissä olevan muutoksen takia puheavustajat voivat korvata perinteiset ....
Älä osta näitä joululahjaksi – Verkkokauppa.comin paljasti eniten huoltoa tarvitsevat esineet Älä osta näitä joululahjaksi – Verkkokauppa.comin paljasti eniten huoltoa tarvitsevat esineet (9.12.2018 12:14)
Verkkokauppa.com on jo monena vuotena julkaissut kuluvan vuoden huolletuimmat- ja palautetuimmat tuotteet. Perinne jatkuu taas tänä vuonna uudella listalla. Syy miksi Verkkokauppa.com paljastaa ....
2 kommenttia
EU suosittaa välttämään Huawein tukiasemia – Britanniassa vaihdetaan niitä jo toisiin EU suosittaa välttämään Huawein tukiasemia – Britanniassa vaihdetaan niitä jo toisiin (8.12.2018 12:49)
Marraskuun lopulla uutisoimme tiedoista, joiden mukaan Yhdysvallat suosittelee kumppanimaitaan välttämään tilaamasta 5G-mobiiliverkkojen tukiasemia Huaweilta. Pelkona on, että Kiina voisi vakoilla ....
4 kommenttia
Apple päivitti suomalaisyhtiön kehittämän unianturin Apple päivitti suomalaisyhtiön kehittämän unianturin (8.12.2018 11:57)
Apple on julkaissut uuden version suomalaisen Bedditin kehittämästä unisensorista. Beddit Sleep Monitor 3.5:n lisäksi Apple päivitti laitteen hallintaan käytettävän iOS-sovelluksen, joka on ....
Apple hyökkää levy-yhtiöitä vastaan – Haluaa suoran yhteyden artisteihin Apple hyökkää levy-yhtiöitä vastaan – Haluaa suoran yhteyden artisteihin (8.12.2018 11:36)
Suoratoistomusiikissa on käynnistymässä uusi aikakausi Spotifyn uusien avausten ja Applen tuoreen yrityskaupan perusteella. Musiikkipalveluiden tarjoajat yrittävät luoda palvelun ja artistin ....
1 kommentti

Uutisarkisto