AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawnin uutisalueelle uudistuksia

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.4.2008 16:13 Kommentteja (10)

AfterDawnin uutisalueelle uudistuksia Monet käyttäjämme huomasivat jo aiemmin tänä keväänä, että englanninkielisen sivustomme RSS-syöte uudistui kertarysäyksellä aiemmasta uutisotsikot listaavasta versiosta uutiset kokonaisuudessaan sisältävään, hieman näyttävämpään versioon.
Nyt saman "kohtalon" koki suomenkielinen RSS-syötteemme, joka sisältää tästä lähtien uutisemme kokonaisuudessaan, kuvineen kaikkineen. Samalla RSS-syöte vaihtoi osoitetta, uusi uutissyöte löytyy osoitteesta:

http://feeds.afterdawn.com/afterdawn_uutiset

Käytämme tuhansien muiden sivustojen tapaan RSS-syötteen hallinnointiin Googlen omistamaa FeedBurner-palvelua. Osoitteen muutosta ei tarvitse säikähtää, sillä vanhat uutissyötteet osoittavat jatkossa automaattisesti uuteen osoitteeseen eli kaikkien modernien RSS-lukijoiden toiminnan pitäisi jatkua aivan normaaliin tapaan.

Uutisalueen etusivu uusiksi


Samaan pienten uudistusten sarjaan voidaan laskea myös uutisalueemme etusivun ilmeen uudistuminen hieman nykyaikaisemmaksi. Nyt uutisotsikot ovat listattuna hieman "blogimaiseen" tapaan, pääsääntöisesti kokonaisuudessaan ja siten, että vanhempien uutisten selailu onnistuu alareunasta löytyvien linkkien avulla helposti ilman ulkoasun tai käyttölogiikan muuttumista.

Tässäpä tätä taas tällä erää, palaute uudistusten ja kaiken muunkin suhteen on aina erittäin tervetullutta. Kommentit esim. tähän uutiseen tai suora palaute palautelomakkeemme kautta on kätevin tapa kertoa ideasi meille.

Edellinen Seuraava  

10 kommenttia

128.4.2008 17:00

Tätä onkin odotettu kuin kuuta nousevaa :) Iso kiitos tästä päivtyksestä.

228.4.2008 17:03

Hyvältä näytti tuo uusi paranneltu RSS-feed.
Paras uudistus hetkeen Afterdawnissa.

328.4.2008 17:08

Hienosti toimii....kuten jo ennenkin.

428.4.2008 17:50

Jo oli aikakin muuttaa tuo uutisalue käyttökelpoiseksi.
Nyt sinne saattaa eksyä hieman useampi käyttäjä.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28.4.2008 @ 17:51

528.4.2008 18:41

Paitsi Digg sanoo näin.

Can I submit non-English content?
Digg is currently only an English-language content site. Please do not submit non-English content. We have plans to expand into other languages so if you would like to see Digg in your language, please email those requests to support@digg.com.

628.4.2008 19:14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Smar:
Paitsi Digg sanoo näin.

Can I submit non-English content?
Digg is currently only an English-language content site. Please do not submit non-English content. We have plans to expand into other languages so if you would like to see Digg in your language, please email those requests to support@digg.com.
Njo, tuo digginappi taisi olla FeedBurnerin asetuksissa defaulttina, otamma tuon pois.

728.4.2008 19:32
tuhero
Inactive

Sehän on hiano. Aiemmin ihan ketutti käydä ettimässä sieltä jotain vanhempaa uutista, nyt kun sinne menee niin jää vahingossa lueskelemaan niitä uutisia jotka on aiemmin jostainsyystä jäänyt välistä.

828.4.2008 20:08

Voisiko etusivun "uutiset, ohjelmat, laitearviot" - ruksien yhteyteen saada apply napin? Eli ensin ottaisi esim. kaikki ruksin pois (paitsi uutiset) ja sen jälkeen painaisi "apply". Nythän joka ruksin jälkeen joutuu odottamaan sivun uudelleen latausta, joka voi hitaammalla yhteydellä kestää välillä turhankin pitkään.

928.4.2008 20:08

Hmphh.. tuli ne tuplat vaikka kuinka yritin estää...

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28.4.2008 @ 20:09

1029.4.2008 5:16
Wicerig
Inactive

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Smar:
Paitsi Digg sanoo näin.

Can I submit non-English content?
Digg is currently only an English-language content site. Please do not submit non-English content. We have plans to expand into other languages so if you would like to see Digg in your language, please email those requests to support@digg.com.
Njo, tuo digginappi taisi olla FeedBurnerin asetuksissa defaulttina, otamma tuon pois.
Eikös ylelläkin ole digginappi suomalaisissa uutisissaan?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto