DivX tulee taulutelevisioon

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 24.4.2008 17:05 Kommentteja (2)

DivX tulee taulutelevisioon DivX, Inc. on solminut sopimuksen mm. Hewlett-Packardin ja LG:n kanssa, jonka avulla DivX-videot tuodaan tulevaisuudessa suoraan taulutelevisioihin. Kovaa vauhtia kasvava DivX-sertifioitujen laitteiden lista kasvaa 80 digitv-mallilla ja lisää entisestään DivX:n näkyvyyttä kulutuselektroniikassa. Tähän mennessä DivX-sertifioituja laitteita on myyty maailmalla jo yli 100 miljoonaa kappaletta.
Tulevat taulutelevisiot mahdollistavat DivX-materiaalin toiston USB-laitteesta ja osa televisioista pystyy toistamaan videoita myös suoraan internetistä. DivX keskustelee myös siruvalmistajien kanssa kasvattaakseen digitelevisioiden yhteensopivuutta DivX:n kanssa. Keskusteluja on käyty mm. AMD:n, Chips and Median, Broadcomin, ja Tridentin kanssa.DivX-sertifioitu laite käy läpi tarkan syynin mm. toiminnan ja laadun takaamiseksi. Vain harvat ja valitut laitteet saavat sertifikaatin ja esimerkiksi Sonyn PlayStation 3- ja Microsoftin Xbox 360 -pelikonsoleita ei ole toistaiseksi sertifioitu.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

124.4.2008 18:11

Harmi vaan että divx on menneen talven lumia. Kyllähän tuollakin teräväpiirtoa saa aikaan, mutta enpä ole sellaisia videoita nähnyt missään. H.264 in, divx out.

224.4.2008 19:03

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arcanix:
Harmi vaan että divx on menneen talven lumia. Kyllähän tuollakin teräväpiirtoa saa aikaan, mutta enpä ole sellaisia videoita nähnyt missään. H.264 in, divx out.
Kyllähän divx on tällä hetkellä vielä kovassa käytössä, mutta tuskin enää kovinkaan kauaa...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto