AfterDawn: IT-alan uutiset

Universal Studiosilta Blu-ray-julkaisuja tänä kesänä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 18.4.2008 16:23 Kommentteja (1)

Universal Studiosilta Blu-ray-julkaisuja tänä kesänä Universal Studios ilmoitti heti HD DVD:n kokeman tappion jälkeen, että studio julkaisee jatkossa elokuviaan Blu-ray-formaatissa. Tähän saakka Universalin julkaisuaikataulut ovat olleet mysteerejä, mutta nyt Universal on vahvistanut, että Doomsday-elokuvan Blu-ray-julkaisu tulee myyntiin samaan aikaan DVD-julkaisun kanssa.
Doomsdayn lisäksi Universal julkaisee tänä vuonna kasan HD DVD:llä aiemmin nähtyjä elokuvia Blu-ray-formaatissa, joiden joukkoon kuuluvat mm. End of Days, Knocked Up (Paksuna), American Gangster ja U-571. Universalin ensimmäiset Blu-ray-julkaisut päätyvät kauppojen hyllyille 22. päivä heinäkuuta, jolloin The Mummy (Muumio), The Mummy returns (Muumion paluu) ja The Scorpion King (Skorpionikuningas) julkaistaan Blu-ray-versioina. Universal promotoi tällä tavalla uutta The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Muumio: Lohikäärmekeisarin hauta) -elokuvaa, jonka ensi-ilta on yhdysvalloissa elokuun alussa.

Universal paljasti myös, että teattereihin kesällä tulevat The Incredible Hulk-, Wanted- ja Hellboy II: The Golden Army -elokuvat saavat Blu-ray-julkaisut vielä tämän vuoden aikana. Elokuvien lisäksi Universal julkaisee myös TV-sarjoja Blu-ray-levyillä ja ainakin Heroes-sarjan molemmat tuotantokaudet nähdään Blu-ray-formaatissa.

Universal ei ole kuitenkaan paljastanut Heroes-levyjen teknisiä yksityiskohtia tai hinnoittelua, mutta huhujen mukaan odotettavissa on extra-sisältöä aikaisempaan HD DVD -julkaisuun verrattuna ja BD-live-ominaisuuksia. Heroesin Blu-ray-levyt ilmaantuvat kauppoihin elokuun loppupuolella.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.4.2008 16:01

Ja Gladiator Blu-raylle kiitos. =)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto