AfterDawn: IT-alan uutiset

PS3:n firmis v2.30 ja uudistunut PS Store on julkaistu

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 15.4.2008 18:58 Kommentteja (3)

PS3:n firmis v2.30 ja uudistunut PS Store on julkaistu Sony julkaisi lupaustensa mukaisesti tänään PlayStation 3:n (PS3) ohjelmistoversion 2.30, ja samalla avattiin myös totaalisen uudistuksen kokenut PlayStation Networkin PlayStation Store -verkkokauppa. Uudistetussa kaupassa on tuoreita ja paranneltuja ominaisuuksia, uusi käyttöliittymä ja selaustapa vastauksena PAL-alueen miljoonien PSN-käyttäjien antamaan palautteeseen.
PS3:n laiteohjelmisto päivitetään versioon 2.30, kun konsolilla seuraavan kerran muodostetaan Internet-yhteys. Tämän jälkeen käyttäjä pääsee selaamaan uudistettua PS Store (PS3) -kauppaa.

Kaupassa on pistetty uusiksi niin sivujen sommittelu kuin myös käyttöliittymä, mikä Sonyn mukaan helpottaa selaamista. Sivulta toiselle voi siirtyä nopeammin painamalla X- ja ympyränäppäintä. Lisäksi PS Network -tilin avatar on nyt näkyvillä verkkokaupan sivuilla. Sisällön tilan näyttösivulla on nyt kuvakkeita, jotka kertovat kunkin kohteen tilan: mitä on jo ostettu ja mitkä kohteet ovat ostoskärryssä.

Firmispäivitys versioon 2.30 toi myös luvatusti Blu-ray Disc -toistoon DTS-HD Master Audio- ja DTS-HD High Resolution Audio -tuen.

PS3:n ohjelmistoversio 2.30 on ladattavissa playstation.fi-sivustolta.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

115.4.2008 20:05
Crilles
Inactive

Noniin ! Tätä tukea on konsoli-pelaajat toivonu. Konsolit alkaa olemaan pikkuhiljaa "tietokoneita"

216.4.2008 12:02

Eiköhän pidetä nuo tietokoneet vielä visusti noiden " " välissä :)

316.4.2008 13:53

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nemon:
Eiköhän pidetä nuo tietokoneet vielä visusti noiden " " välissä :)

Niinpä, tietokoneista ollu niin paljon päänvaivaa että en mielelläni rupeis tulevaisuudessa pähkäilemään myös konsolin kohdalla että mikähän nyt on kun tää palomuuri tai virustentorjuntaohjelma ei toimi. Puhumattakaan jostain käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksesta.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto