AfterDawn: IT-alan uutiset

Nokia Music Store nyt myös Irlannissa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 2.4.2008 17:02 Kommentteja (2)

Nokia Music Store nyt myös Irlannissa Nokia Music Store -verkkomusiikkikaupan maailmanvalloitus etenee rivakasti. Tänään matkapuhelinvalmistajan musiikkikauppa avattiin Irlannissa, joten kauppa toimii jo neljässä maassa.
Yhtiön lehdistötiedotteessa Nokian Irlannin pääjohtaja Alan O'Hara korostaa Nokian panostavan palvelun laatuun mm. helppokäyttöisyyden ja valikoiman osalta. Kilpailijoistaan Nokia tahtoo erottua tarjoamalla hyvän valikoiman alueen omaa tuotantoa olevaa musiikkia.

Palvelussa on tarjolla yli 2,5 miljoonaa kappaletta sekä suosituilta artisteilta, indie-levy-yhtiöiltä ja irlantilaisilta muusikoilta. Irlantilaisista ovat mukana tällä hetkellä ainakin The Coronas, Cathy Davey ja Glen Hansard, ja valikoimaan aiotaan jatkossakin panostaa paljon erityisesti irlantilaiseen musiikkiin osalta.

Verkkokaupasta ostetut Kappaleet voi ladata suoraan puhelimeen tai tietokoneelle. Erikoisuutena Nokia mainostaa mahdollisuutta musiikkikokoelman kaksisuuntaiseen synkronointiin. Eli musiikin siirto onnistuu myös puhelimelta tietokoneelle. Laitteiston päivityksen ei kerrota aiheuttavan myöskään ongelmia, sillä Synkronointi onnistuu myös uusiin laitteisiin.

Hinnat ovat Nokian musiikkikaupan irlantilaisversiossa täsmälleen samat kuin Suomessa, eli yhden musiikkikappaleen hinta on euro ja kokoelman saa itselleen kymmenellä eurolla.

Irlannissa Nokia vauhdittaa musiikkikauppansa starttia tarjoamalla kauppaan 24000 ilmaislipuketta osoitteessa www.NokiaFreeMusic.ie. Jokainen lipuke on 1-10 euron arvoinen. Lisäksi lipukkeen lunastaneiden kesken arvotaan Nokia 95 8GB, bluetooth-kaiuttimet ja vuoden ilmainen tilausjakso musiikkikaupan streaming-palveluun. Lisäksi kerran viikossa kaupassa on tarjolla viikon ilmaisraita, jonka voi ladata maksutta.

Suomen versio Nokian Musiikkikaupasta löytyy täältä.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

12.4.2008 18:57

Panostaisi laadun sijaan firefoxiin niin voisi helposti melkein tuplata asiakkaansa.

22.4.2008 20:37

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:
Panostaisi laadun sijaan firefoxiin niin voisi helposti melkein tuplata asiakkaansa.
Internet sivuston saattaminen toimimaan kaikilla yleisillä selaimilla on välillä itselläkin melko kovan työn takia, mutta Nokian kokoisen firman pitäisi ehdottomasti tajuta kuinka tärkeää olisi saada palvelu toimimaan mahdollisimman nopeasti myös Firefoxissa.

Ja onkohan tässä nyt kyseessä ollenkaan se, etteikö se toimisi tuliketussa? Taitaa olla vain Aasiasta tuttua hattuilua tuo, että tuetaan tiettyä selainta..

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin (18.7.2018 20:02)
Samsung kehittää seitsemän tuumaista mobiililaitetta, jonka voisi taittaa keskeltä pienemmäksi – samaan tapaan kuin lompakon. Suunnitelmista uutisoi Wall Street Journal. Kyseessä olisi yksi ....
2 kommenttia
Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää (18.7.2018 17:27)
Toukokuussa Suomessa myyntiin tulleelle Honor 10 -älypuhelimelle on luvassa kaksi mainittavaa muutosta elokuun 3. päivä ilmestyvän päivityksen mukana. Honor 10:n omistajien saataville on ....
2 kommenttia
Googlelle valtavat sakot – EU vaatii Googlea purkamaan Android-sääntelyä Googlelle valtavat sakot – EU vaatii Googlea purkamaan Android-sääntelyä (18.7.2018 16:33)
Euroopan komission on määrännyt Googlelle 4,34 miljardin euron sakon yhtiön hakukoneen määräävää markkina-asemaa vahvistavien laittomien käytäntöjen vuoksi. Käytännössä kyse on siitä, että Google ....
4 kommenttia
Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita (18.7.2018 06:48)
Spotify on tehnyt Android- ja iOS-sovelluksiinsa viimeisten viikkojen aikana pienen muutoksen, mutta se helpottaa monen kuuntelijan elämää ratkaisevasti. Ainakin arjessa on yksi ensimmäisen ....
1 kommentti
Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää (18.7.2018 06:30)
Seuraavien sukupolvien VR-lasien käyttömukavuus voi olla täysin toista luokkaa kuin nykyään, sillä VirtualLink-konsortio on esitellyt uuden USB-C-liitäntään pohjautuvan standardin, joka mahdollistaa ....
1 kommentti

Uutisarkisto