AfterDawn: IT-alan uutiset

Italiassa ratsattiin piraattitehdas

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 13.3.2008 12:33 Kommentteja (3)

Italiassa ratsattiin piraattitehdas Levyteollisuuden etujärjestö IFPI kertoo lyhyessä tiedotteessaan vaihteeksi todellisia piraatteja vastaan tehdystä onnistuneesta ratsiasta, jossa Katanian poliisin talousrikosyksikkö pisti päätökseen CD- ja DVD-levyjä valmistaneen ja levittäneen piraattitehtaan toiminnan Sisiliassa. Ratsiassa poliisi takavarikoi 63 polttavaa CD-asemaa, joilla tehtaan tuotantoa oli pyöritetty.
Piraattitehdas oli ollut kohtalaisen tuottelias, sillä iskussa takavarikoitiin polttavien asemien lisäksi 15 000 laitonta CD- ja DVD-levyä sekä useita ammattilaistason tulostimia. Ratsia johti myös kahden tehtailijan pidätykseen.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

113.3.2008 13:26

jossain sentään toimittaan oikeita piraatteja vastaan....

213.3.2008 18:49

Aika iso tehdas, huimat 63 asemaa. Nyt on tuhottu euroopan piratismin keskus. Pikkuisen "unohtunut" mainita uutisessa, että tekijöitä epäiltiin rahanpesusta yms... noh, pääasia, että IFPI saa mainosta :P

325.3.2008 11:46
Gagadu
Inactive

63,asemalla tuollaiset 15000,kpl hitaillakin asemilla kestäisi
korkeintaa 7,tuntia mutta nopeampiakin on saatavilla ja kohtuu hintaa.
Waretus mihinkään lopu-koskaan sitten vasta kun werbatiimin myynti loppuu jos sittenkää uusia syntyy kuin sieniä sateella.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto