AfterDawn: IT-alan uutiset

Adidas ja Samsung haastavat Nike + iPodin

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 10.3.2008 15:49 Kommentteja (5)

Adidas ja Samsung haastavat Nike + iPodin Urheiluvälinevalmistaja Adidas ja elektroniikkavalmistaja Samsung ilmoittivat viime viikon lopulla aloittavansa yhteistyön, jonka hedelmänä syntyy Adidaksen urheiluvarusteisiin integroitua elektroniikkaa. Ensimmäinen esitelty tuote on miCoach -urheilutallennin, jolla niin amatöörilenkkeilijä kuin täysiverinen kilpaurheilija voivat seurata harjoittelunsa etenemistä.
MiCoach pyrkii yhdistämään Samsungin matkapuhelinosaamisen ja Adidaksen taidot liikuntavarusteiden kehittäjänä. MiCoach liittää Samsungin miCoach-puhelimen sykeanturiin ja sensoriin, joka voidaan asentaa mihin tahansa Adidaksen lenkkikenkään. Järjestelmä osaa antaa urheilijalle myös verbaalista palautetta urheilusuorituksen etenemisestä. Lisäksi palvelukonseptiin kuuluu miCoach-verkkosivusto, jossa voi suunnitella harjoitusohjelmia ja seurata kehitystään.

Urheiluvälinevalmistaja Nikellä ja Applella on jo aiemmin ollut markkinoilla oma vastaava järjestelmänsä, joka yhdistää elektronisen apuvalmentajan iPod-soittimiin. Samsungin ja Adidaksen tuote kilpailee hyvin vahvasti samoista markkinoista.

Samsungin puhelimen voi hankkia joko sykevyön kanssa tai ilman. Puhelimen hinnasta ei vielä kerrottu mitään, mutta sen pitäisi tulla kauppoihin kuun puolivälin kieppeillä.


Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

110.3.2008 16:49

Miks Nokialla ei ole tällaista?

210.3.2008 17:27

Heh, nokia ja koskenkorva :-p....hyvä veto addidakselta kuin myös sampalta.

310.3.2008 21:22

turhaakin turhempaa tämä kaikki. perusteluna se, etten edes jaksa lukea uutista, niin turhalta vaikuttaa vaan :D

410.3.2008 21:31

Aika turhaa lähteä Adidaksen tälläistä taas rakentelemaan.. Etenkin samsungille...

Adidaksen ja Polarin yhteistyöllä on jo tehty paitoja ja kenkiä mihin saa kaikki mahdolliset juoksu- ja sykeanturit... Tietty tuossa on tuo puhelin, mutta luulen, että ihmiset haluavat kunnollisen kapulan. Eivät mitään ominaisuuksista karsittua turhuutta, joka sitten möllöttää rintakehän päällä.

511.3.2008 17:29

voi turhuus. ja eihän tommosta kukaan voi ostaa ku kännykkä aiheuttaa "nykyään" solumuutoksia :D:D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto