AfterDawn: IT-alan uutiset

Go!Messenger-chatti on nyt saatavilla PSP:lle

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 29.2.2008 17:29 Kommentteja (3)

Go!Messenger-chatti on nyt saatavilla PSP:lle Sonyn PlayStation Portable (PSP) -käsikonsolille ladattava Go!Messenger-ääni- ja videopalvelu on nyt toiminnassa. Go!Messengerin avulla voi pitää viestiä ystäviensä kanssa ilmaiseksi kaikkialla, missä on käytettävissä langaton verkkoyhteys. Palvelulla onnistuu pikaviestien lähettäminen sekä ääni- ja videokeskustelut.
Palvelun käyttämiseen tarvitaan PSP, jonka laiteohjelmisto on päivitetty versioon 3.90 tai uudempaan. Ääni-chättäily vaatii luonnollisesti kuulokemikrofonin, ja videopalveluita varten tarvitaan PSP:hen oheislaitteena saatava kamera. Ilman mitään lisälaitteita Go!Messengeriä voi käyttää pikaviestien lähettämiseen.

Lisätietoja British Telecomin kehittämästä Go!Messengeristä löytyy osoitteesta http://gomessenger.bt.com.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

129.2.2008 19:18
maihel
Inactive

olikos tämä sellainen ohjelma, että se toimii vain tässä uudessa lite mallissa?

229.2.2008 19:57

ei ainakin minulla on se

329.2.2008 23:05
KaspO
Inactive

Pitäisiköhän sitä hommata PSP..

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29.2.2008 @ 23:07

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto