AfterDawn: IT-alan uutiset

DigiTV:n maksukanavien peittoalue laajeni pohjoisessa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 29.2.2008 23:24

DigiTV:n maksukanavien peittoalue laajeni pohjoisessa Digita tiedottaa maanpäällisten maksukanavien lähetystoiminnan alkaneen karkauspäivänä myös Rovaniemellä, sillä maksukanavia välittävän antennidigiverkon kanavanippu E:n lähetykset käynnistyivät tänään kaupungin TV-asemalta.
Rovaniemen TV-asemalta kanavanippu E:ssä välitetään kuusi maksu-tv-kanavaa: Discovery Channel, Eurosport, MTV3 Fakta, Music Television MTV, Nickelodeon ja Kanava 23. Lähetykset alkavat kanavalla 53 (keskitaajuus 730 MHz) tänään perjantaina 29. helmikuuta 2008.

Maksu-tv-kanavista kiinnostuneet voivat kääntyä kanavia myyvien operaattoreiden puoleen. Näitä operaattoreita ovat Canal Digital ja PlusTV. Maksullisten kanavien katsomiseen tarvitaan luonnollisesti kortinlukijalla varustettu digivastaanotin sekä maksu-TV-kortti. Suomessa on käytössä niin sanottu yhden kortin -järjestelmä, eli katsojilla on mahdollisuus halutessaan tilata kummankin operaattorin palveluja kumman tahansa operaattorin maksukortille. Maksukanavista lisätietoa löytyy osoitteista www.canaldigital.fi ja www.plustv.fi.

Antennin ja kanavien virittämisessä lisäapua tarvitessaan kanavanippu E:n TV-asemakohtaiset kanavanumerot sekä TV-asemien sijainnin ja näkyvyysalueet voi tarkastaa Digitan sähköisestä karttapalvelusta osoitteesta www.digitv.fi/karttapalvelu. Tosin Rovaniemen osalta tiedot päivitetään karttapalveluun vasta maaliskuussa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto