AfterDawn: IT-alan uutiset

Philipsiltä ja Lite-Onilta ulkoinen Blu-ray-asema

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 28.2.2008 18:18 Kommentteja (8)

Philipsiltä ja Lite-Onilta ulkoinen Blu-ray-asema Philips ja Lite-On tuovat yhteisen PLDS-brändinsä alla markkinoille uuden ja yhtiöiden ensimmäisen ulkoisen Blu-ray-aseman tietokoneita varten. Ennen kesää markkinoille tuleva soitin tuo kaivattua täydennystä ulkoisten Blu-ray-asemien valikoimaan.
PLDS:n BD-asema, DX-4O1S, liitetään tietokoneeseen USB-liittimen (2.0) avulla. Blu-ray-levyjen lisäksi asema osaa lukea myös DVD+/-R(W) ja CD-R(W) -levyjä.

Yhtiöt povaavat uutuusasemalle kovaa kysyntää, kun formaattisota on nyt saatu päätökseen. "Viime aikaisen markkinakehityksen vuoksi voimme odottaa kasvua Blu-ray-teräväpiirtoelokuvien julkaisumäärissä", PLDS:n Euroopan markkinapäällikkö Jelmer Veldman toteaa. Elokuvien lisääntymisen Veldman taas ennakoi luonnollisesti johtavan myös soittimien kasvavaan kysyntään.

DX-401S suoriutuu eri levytyyppien luvusta seuraavin nopeuksin:

Single Layer (yksikerroksiset) -levyt:
BD-R/RE/ROM - 4x
DVD+/-R - 12x
DVD+/-RW - 8x
C D-R(RW) - 32x

Double Layer (kaksikerroksiset) -levyt:
BD-R/RE/ROM - 4x
DVD+/-R - 8X

Laitteen hinnasta ei ole vielä tietoa, mutta myyntiin sen odotetaan saapuvan vuoden toisen neljänneksen aikana.
Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

128.2.2008 19:33

Näppärän näköinen vehje, toinen asia sitten miten toimii käytännössä.

228.2.2008 20:12

Ihan sama,hinta ratkaisee.En osta ennekuin saa alle 100 euron.

328.2.2008 21:27

heti kun 50 hujakoilla hinta ja polttaa bd levyjä, jotka maksavat 100kpl 33€ voin harkita ostoa!

429.2.2008 6:55

Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.

529.2.2008 10:27

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti timonsteri:
Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.

Aika vähään tyydyt.. mielestäni noi ominaisuudet kuuluu jo suurinpiirtein ton BD-javan seuraavan version "kaksi ja
kaksikymmentäseitsemänkolmaskymmenesosaa" suuniteltuihin spekseihin.. :D
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29.2.2008 @ 10:28

62.3.2008 21:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti timonsteri:
Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.
Täydellinen repeäminen :D

72.3.2008 21:50

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti timonsteri:
Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.
Niin ta tuo pitää sitten saada noiden mainittujen kylkijäisten kanssa sitten satasella ;-D

83.3.2008 19:19

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti timonsteri:
Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.
Vaadit aika paljon, itse ostan tuon kun aseman kylkeen on integroitu cokisautomaatti ja suihinottokone. löl.Maailmassa on vikana se, että tyhmät ihmiset ovat niin varmoja kaikesta - ja älykkäät niin epävarmoja.

Bertrand Russell

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto