AfterDawn: IT-alan uutiset

Näe Lenny Kravitzin keikka netissä

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 14.2.2008 13:44

Näe Lenny Kravitzin keikka netissä MSN.fi ja Creative Labs tarjoavat asiakkailleen veloituksetta Lenny Kravitzin tuoreimman live-taltioinnin Chicagosta. Konsertin ensiesitys Suomessa nähdään MSN.FI-palvelussa tämän kuun lopulla,
MSN Konsertit on videopalvelu, joka on tähän mennessä esittänyt lähes 100 live-konserttia. Yksi näistä konserteista oli viime kesän Live Earth -tapahtuma, jota katsottiin MSN:n kautta ensimmäisen kahden viikon aikana ennätyksellisesti 55 miljoonaa kertaa. Tuoreimpia konserttitaltiointeja ovat olleet mm. Beyoncé, Amy Winehouse, Enrique Iglesias, Fall Out Boy, Shakira ja Avril Lavigne.

Creative toimii tapahtuman sponsorina ja promoaa samalla omia MP3-soittimiaan. Creative järjestää myös kuukausittaisen MSN Konsertit -kilpailun, jossa vastaajien kesken arvotaan Creative-tuotepalkintoja. Kilpailu löytyy osoitteesta www.skaba.fi/msnkonsertit.

Esitettävä keikka on live-taltiointi Kravitzin "Love Revolution"-kiertueeseen Chicagon Riviera Theatren keikasta 26. tammikuulta. Kravitz on pitkän uransa aikana saavuttanut useita ykkössijoja Billboard Top Single -listalla ja voittanut useita Grammy, American Music Awards ja MTV Video Music Awards -palkintoja. Juuri julkaistulla uudella albumillaan It Is Time For A Love Revolution artisti palaa tyylillisessti lähelle debyyttialbumiaan Let Love Rule.

Konsertin Suomen ensi-ilta on 28. helmikuuta kello 21. Suora osoite keikan sivulle MSN Konsertti -palvelussa on http://msninconcert.msn.com/music/LennyKravitz/fi-fi/artist.aspx. Palvelun käyttö vaatii PC:n, jossa on Win 2000, XP tai Vista, IE v6.0 tai uudempi, Windows Media Playerin (versio 9 tai uudempi) sekä Flashin (versio 5 tai uudempi).


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto