AfterDawn: IT-alan uutiset

Windows pysyy pois Nokian puhelimista

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 11.2.2008 14:10 Kommentteja (5)

Windows pysyy pois Nokian puhelimista Ikkunat eivät lentele Nokian puhelinten näytöillä jatkossakaan. Yhtiön toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo vahvisti, ettei Nokialla ole toistaiseksi aikomusta ottaa käyttöön Windows Mobile -käyttöjärjestelmää laitteissaan. Kallasvuo vastaili lehdistön kysymyksii tänään alkaneessa Mobile World Congress (MWC) -tapahtumassa.
Kysymys Nokian suhtautumisesta Windows Mobile -käyttöjärjestelmään on ajankohtainen, kun Sony Ericsson julkaisi sunnuntaina ensimmäisen Windows-pohjaisen puhelimensa, Xperia X1:n. Nyt Nokia on ainoa suuri matkapuhelinvalmistaja, jolla ei ole valikoimissaan Microsoftin käyttöjärjestelmään pohjautuvaa puhelinta.

Kallasvuo muistutti, että Nokia esittelee oman Symbian S60 -käyttöliittymän kosketusnäyttöversion tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Lisätietoa kosketusnäytöllisistä Symbian-puhelimista on odotettavissa mobiilialan MWC-tapahtuman edetessä.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

111.2.2008 15:03

Voi, voi olisi ollut kiva nähdä kaksi pask.....yhdessä :-p, no ei toi win niin erikoinen mobiili ole, tosin ei symbiankaan paljoa vakuuta, peruspuhelin yhä se paras puhelin.

211.2.2008 16:02
AQ_321
Inactive

Mä olen kyllä ihan iloinen tästä uutisesta :D Peruspuhelinta jouduin käyttämään tässä uuden mentyä huoltoon vajaan vuoden käytön jälkeen, ja totesin, että ihan hyvä luurihan tuo on, eikä tartte mitään erityisiä kommervenkkejä käyttöönkään. Silti on ikävä sitä uudempaa..

311.2.2008 17:35

Hyvä vaan, eipä tuu bluescreeniä kun lähettää ylipitkän viestin :p .

Mutta milloin tulee Linux puhelimet nokia 6670 ominaisuuksilla?

411.2.2008 19:59

Taas järkevä veto Nokialta.Ennemmin sitten vaikka,tuolta Linux puolelta yhteistyötä.

512.2.2008 2:21

Höh, oishan toi ollut kova sana, ku ei vois soittaa kaverille koska puhelin ei tunnista sim-korttia...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion (12.12.2018 17:17)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on julkaissut viime vuoden malleilleen uuden päivityksen. Beetaohjelmassa jakeluun on päässyt nyt Android 9.0 Pie -päivitys, joka tuo laitteille melkoisesti uutta. ....
Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan (12.12.2018 13:40)
Amazon aikoo avata Lontooseen Amazon Go -ruokakaupan, kertoo The Telegraph. Toteutuessaan se olisi ensimmäinen Amazon Go -kauppa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhdysvalloissa liikkeitä on seitsemän kappaletta. ....
Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin (12.12.2018 12:49)
Amazon Web Services kertoi tänään Tukholmassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa pilvipalveluliiketoiminnan uuden alueen Ruotsissa. Uuden alueen myötä Amazon Web Services pystyy tarjoamaan ....
Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan (12.12.2018 10:23)
Bloomberg julkaisi tänä syksynä ison paljastusuutisen, jossa uutistoimisto väitti kiinalaisten vakoilevan teknologiayrityksiä Super Micronin kehittämiin palvelinemolevyihin piilotettujen vakoilupiirien ....
Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla (12.12.2018 09:49)
Päälle puettava teknologia on elänyt kultakautta viimeiset vuodet, mutta trendinä se ei ole mitenkään uusi. Puma yrittää tuoda vanhat hyvät ajat mieliin julkaisemalla uudelleen "maailman ensimmäiset ....

Uutisarkisto