AfterDawn: IT-alan uutiset

Buffalolta ensimmäinen hybriditeräväpiirtoasema

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 22.1.2008 12:18 Kommentteja (2)

Buffalolta ensimmäinen hybriditeräväpiirtoasema Buffalo Technology laajentaa valikoimaansa ulkoisista kiintolevyistä ja verkkotallennustuotteista optisiin asemiin. Uusi sarja tuo markkinoille niin tavalliset DVD-asemat kuin uudet Blu-ray- ja HD DVD-teräväpiirtoasemat.
Buffalon uusi tuoteperhe julkistetaan maaliskuussa 2008 ja ne tulevat olemaan esillä maaliskuun alussa Hannoverissa järjestettävillä CeBIT-messuilla. Sarjan huippumalli tukee Blu-ray-levyjen lukua ja kirjoitusta sekä HD DVD-levyjen lukua. Laitteet tukevat Buffalon omaa TurboUSB-teknologiaa, ja ainakin parhaimman mallin mukana toimitetaan Nero-ohjelmisto.

"Formaattisota käy kuumimmillaan Warner Brothersin juuri ilmoitettua, että he tukevat vain Blu-rayta, mutta taistelu ei ole vielä ohi. Meistä on tärkeää tarjota kuluttajille tuki molemmille formaateille, koska se takaa, ettei heidän investointinsa mene hukkaan tulevaisuudessakaan. Haluamme tehdä Buffalosta tämän kehittyvän markkinan laatutoimittajan, joka hyötyy ulkoisten kiintolevyjen ja verkkotallennuksen tuomasta kokemuksesta", Buffalo Technologyn tuotemarkkinointipäällikkö Gerardine Lynch toteaa.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

122.1.2008 13:39
Gagadu
Inactive

Vielä kun saavat 1,Teratavun kokoluokan vehkeen niin sitten
rulettaa ja kovasti,hinnalla ei ole väliä nykyasiakkaille.

222.1.2008 14:28

On varmastikin viisasta tarjota laitteita molemmille formaateille, myös sodan lopulliselle häviäjälle, mutta vain voitttajaa kannattaa todella kehittää.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto