AfterDawn: IT-alan uutiset

Blu-ray-soittimien vertailu helpottui

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 22.1.2008 09:28

Blu-ray-soittimien vertailu helpottui Kuten asiaan perehtyneet ovat varmasti huomanneet, Blu-ray-soittimien vertailu voi olla välillä suhteellisen vaikeaa. Apuun päätti tulla idoblu.co.uk julkaisemallaan Blu-ray-soittimien ominaisuuslistalla. Sivusto on koonnut yhdelle sivulle kattavan kokoelman Blu-ray-tietoutta, jonka avulla teräväpiirtosoitinta hankkivan on helppo vertailla esimerkiksi eri soittimien tukemia ominaisuuksia.
Sivustolta löytyvästä kattavasta taulukosta löytyy Blu-ray-soittimien tukemien profiilitietojen lisäksi muun muassa videodekooderin malli, linkit uusimpiin firmware-päivityksiin sekä tietoa soittimien tukemista audioformaateista.

Lista ei rajoitu ainoastaan jo markkinoilta löytyviin malleihin, vaan kokoelmaan on lisätty myös ennakkotietoja tulevista Blu-ray-soittimista.

Siirry tästä Blu-ray-soittimien vertailuun.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto