AfterDawn: IT-alan uutiset

Ilo irti laitevertailusta

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 7.1.2008 09:10 Kommentteja (4)

Ilo irti laitevertailusta Viihde-elektroniikkaan keskittyvä laitetietokanta, laitevertailu, on ollut osana AfterDawnin sivustoa reilun vuoden. Tuona aikana vertailu on kasvanut sekä kooltaan että ominaisuuksiltaan jo sen verran laajaksi, että etenkin sivuston uusien käyttäjien voi olla vaikea hyödyntää, tai edes huomata, kaikkia ominaisuuksia, joita palvelussa on tarjolla. Tämän vuoksi laadimmekin oppaan, jossa esitellään laitevertailun perusominaisuudet.
Nyt julkaistua opasta tullaan kehittämään jatkuvasti laitevertailun ominaisuuksien muuttuessa ja kehittyessä. Oppaasta tullaan myös tekemään kattavampi ja entistä selkeämpi.

Oppaan ensimmäisessä versiossa käydään läpi laitevertailuosion yleistä rakennetta sekä perehdytään siihen, miten varsinainen laitevertailu tehdään. Lisäksi oppaassa perehdytään vertailun melko tuoreeseen, vielä kehitysasteella olevaan ominaisuuteen, ostoskoriin.

Opas löytyy luonnollisesti sivustomme oppaat-osiosta. Itse oppaaseen pääset myös suoraan tästä linkistä.

Laitevertailu palvelee kaikkia viihde-elektroniikasta kiinnostuneita sekä uusia laitehankintoja suunnittelevia suomalaisia. Tällä hetkellä laitevertailun tietokannassa on mukana laitteita jo kahdestakymmenestä eri kategoriasta.

Laitevertailun kehittämisessa AfterDawnin käyttäjät ovat keskeisessä osassa. Käyttäjät voivat ylläpitää tietokantaa korjaamalla laitteiden tietoja, ehdottamalla listalle uusia laitteita ja ennenkaikkea arvostelemalla tietokannasta jo löytyviä laitteita. Lisäksi kuuntelemme käyttäjien toiveita siitä, miten laitevertailua tulisi kehittää.

Laitevertailu mahdollistaa myös hintatietojen vertailun sopimuskauppojemme osalta. Laitevertailu yhdistyy jälleenmyyjiin tarjoamalla laitteille hinnat päivittäin tarkistettavista hintatiedoista.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

17.1.2008 15:03

Kiva :)

27.1.2008 19:27

Jatketaan samaan malliin \o/

38.1.2008 8:02

kyllä jatkakaa samaan malliin :) =)=) ei täältä puutu ku psp torrent osio jossa ihmiset voisivat julkaista lempitorrenttejaan..

411.1.2008 1:20

Lainaus:
ei täältä puutu ku psp torrent osio jossa ihmiset voisivat julkaista lempitorrenttejaan..
piratismista puhuminen ja kaikki siihen liittyvät on kielletty joten tuskin AD haluu että karhu kopla ratsaa heidän serverit

laite vertailun pakko linkit on jo haitannut reilu vuoden mutta kirjoittamalla nimet väärin säästyn 50 eri linkiltä per viestin vastaus \ kirjoitus

esim kuin puhuin Hitachin videotykistä niin linkki vei HDD eli kovalevy vertailuun no tehokas Ai ohjelma onkin liikaa vaadittu joka poimisi sanoja tekstistä ja veisi linki viestissä puhuttuun tuotteeseen

joten täytyy vain elää ton laite vertailu linkki "ominaisuuden" kanssa

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto