AfterDawn: IT-alan uutiset

Verkkokauppa.com mukaan AfterDawnin laitevertailuun

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 9.11.2007 17:08 Kommentteja (11)

Verkkokauppa.com mukaan AfterDawnin laitevertailuun Varmastikin kaikkien käyttäjiemme hyvin tuntema Verkkokauppa.com on liittynyt AfterDawnin laitevertailuun hintatietoja toimittavien kauppojen joukkoon.
Verkkokauppa.com:n mukaantulo laajentaa entisestään laitevertailusta löytyvien hintatietojen kattavuutta ja toivottavasti näin antaa paremman kuvan tuotteiden hintakehityksestä suomalaisissa verkkokaupoissa. Samalla myös Verkkokauppa.com:n omien tuotemerkkien, kuten mm. ProCaster -digiboksien ja -dvd-soitinten, hinnat löytyvät nyt laitevertailustamme.

Talletettavat "hintakorit"


Tässä samassa yhteydessä on hyvä myös kertoa muista uudistuksista palvelussamme, joista tärkeimpänä voidaan mainita ns. hintakorien eli ostoslistojen luonti. Ostoslistojen luonti tapahtuu kätevästi suoraan laitelistoilta tai laitteiden tietosivuilta, joilta löytyvät suoraan napit "Ostoslistalle" - itse listan sisältö näkyy suoraan oikeanpuoleisessa sivupalkissa.

Halusimme myös mahdollistaa "kestävän linkityksen" listoihin, eli nyt rekisteröityneet käyttäjät voivat myös tallettaa luomiaan listoja ja linkata näihin talletettuihin listoihin esim. keskustelualueiden allekirjoituksistaan. Talletetun listan osoite pysyy aina samana, vaikka listan omistaja muuttaisi listan sisältöä, eli esim. "linkki tietokonespekseihini" -tyyliset linkit ovat tämän avulla "ikuisia" ja aina ajantasalla. Talletettuja listoja voivat myös muut käyttäjät kommentoida suoraan listasivulla, joten talletettujen listojen avulla esim. mielipiteen kysyminen ehdotetusta konepaketista onnistuu suoraan yhden sivun kautta.

Jotta listoista olisi vastaavaa hyötyä esim. tietokonetta kasattaessa, on laitevertailuumme lisätty myös nippu uusia tuoteryhmiä, eli uusina ryhminä palvelusta löytyvät nyt prosessorit, muistit, virtalähteet sekä kotelot.

Kaikenlainen palaute sekä laitevertailun että koko sivumme kehityksen kannalta on tervetullutta. Ideoita esim. laitevertailun jatkokehityksestä voi lähettää vaikkapa tämän uutisen kommentteihin tai suoraan palauteforumiimme.

Edellinen Seuraava  

11 kommenttia

19.11.2007 17:39

Jee, hyvä että verkkokauppa tuli mukaan. Se on niin laaja kauppa niin saa paljon hintoja mukaan

29.11.2007 18:34

Ihme ettei oo ennen ollu :O

39.11.2007 19:07

Hieno homma, vuosiin en juuri muualta oo mitään ostanu ku verkkokaupasta.

49.11.2007 19:09

Seksikästä.

59.11.2007 19:15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TemeTee:
Ihme ettei oo ennen ollu :O

Jos hinnat ei ole kestänyt vertailua päivän valossa. :)

69.11.2007 19:16

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ville30:
Seksikästä.
Ei minun mielestäni, mutta hyvä että tuli vertailuun mukaan, koska olen puljuun kantanut rahaa tuhansia euroja ja tyytyväinenkin olen ollut. Tosin ei ole aina se halvin vaihtoehto, mutta kokonaisuudessaan toimivin.

Maailmassa on vikana se, että tyhmät ihmiset ovat niin varmoja kaikesta - ja älykkäät niin epävarmoja.

Bertrand Russell

79.11.2007 19:17

Niinpä. Kallis mesta. Tosin hyvä sijainti ja löytyy sieltä aina välillä halvallakin hyviä tuotteita.

89.11.2007 19:26

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ville30:
Seksikästä.
Ei minun mielestäni, mutta hyvä että tuli vertailuun mukaan, koska olen puljuun kantanut rahaa tuhansia euroja ja tyytyväinenkin olen ollut. Tosin ei ole aina se halvin vaihtoehto, mutta kokonaisuudessaan toimivin.
Ehkä vaikuttaisi,jopa hintoihin tämä mukana olo?Mutta hyvä että tuli mukaan,lisää tätä valinnan mahdollisuutta todella melkoisesti.

99.11.2007 22:02

Ihme kun nyt vasta tuli :D

109.11.2007 23:12

Tätä on jo odotettukkin. Näiden uudistusten myötä hintaseuranta alkaa kohta tuntua turhalta.

119.11.2007 23:56

Itse myöskin kysysisen liikkeen monivuotinen vakioasiakas tuhansilla euroilla. Ja kalliista hinnoista sen verran, että niitä saa useimmiten tiputettua alemmas, kun vaivautuu pistämään myyntiin sähköpostia ja vähän vinkkaamaan, jos muualta löytyy halvemmalla. Tuotevalikoima kuitenkin lienee ehkäpä Suomen laajin, joten hintojen päivitys ei kaikkien tuotteiden kohdalla ole aina ihan ajantasalla. Ja sama pätee uusien tuotteiden lisäykseen. Ja tämä ihan fakta omakohtaisten kokemusten perusteella.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin (18.7.2018 20:02)
Samsung kehittää seitsemän tuumaista mobiililaitetta, jonka voisi taittaa keskeltä pienemmäksi – samaan tapaan kuin lompakon. Suunnitelmista uutisoi Wall Street Journal. Kyseessä olisi yksi ....
1 kommentti
Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää (18.7.2018 17:27)
Toukokuussa Suomessa myyntiin tulleelle Honor 10 -älypuhelimelle on luvassa kaksi mainittavaa muutosta elokuun 3. päivä ilmestyvän päivityksen mukana. Honor 10:n omistajien saataville on ....
1 kommentti
Googlelle valtavat sakot – EU vaatii Googlea purkamaan Android-sääntelyä Googlelle valtavat sakot – EU vaatii Googlea purkamaan Android-sääntelyä (18.7.2018 16:33)
Euroopan komission on määrännyt Googlelle 4,34 miljardin euron sakon yhtiön hakukoneen määräävää markkina-asemaa vahvistavien laittomien käytäntöjen vuoksi. Käytännössä kyse on siitä, että Google ....
2 kommenttia
Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita (18.7.2018 06:48)
Spotify on tehnyt Android- ja iOS-sovelluksiinsa viimeisten viikkojen aikana pienen muutoksen, mutta se helpottaa monen kuuntelijan elämää ratkaisevasti. Ainakin arjessa on yksi ensimmäisen ....
1 kommentti
Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää (18.7.2018 06:30)
Seuraavien sukupolvien VR-lasien käyttömukavuus voi olla täysin toista luokkaa kuin nykyään, sillä VirtualLink-konsortio on esitellyt uuden USB-C-liitäntään pohjautuvan standardin, joka mahdollistaa ....

Uutisarkisto