AfterDawn: IT-alan uutiset

Eurooppalaiset Joostaajat saavat lisää katsottavaa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 10.10.2007 21:09 Kommentteja (1)

Eurooppalaiset Joostaajat saavat lisää katsottavaa Eurooppalaiset Joost-ohjelman käyttäjät pääsevät lähitulevaisuudessa käsiksi uuteen videosisältöön, kun Joost ja mediayhtiö Turner Broadcasting System (TBS) ilmoittivat päässeensä sopuun ohjelmien levittämisestä Joostin kautta Euroopan puolella.
TBS:n tarjonnasta Eurooppaan tiensä löytävät mm. CNN-, Adult Swim-, Nuts TV -kanavien ohjelmat. Tämän lisäksi myös Turner Classic Moviesin elokuvatarjonnasta pitäisi ilmaantua maistiaisia Joostiin.

Yhdysvalloissa Turnerin ohjelmat ilmaantuivat Joostiin jo toukokuussa ja eurooppalaisten pitäisi saada ensimmäiset Turnerin ohjelmat katsottavaksi vielä lokakuun aikana.

Yhdysvalloissa erityisesti Adult Swimin Robot Chicken- ja Aqua Teen Hunger Force -sarjat ovat kiinnostaneet katsojia ja TBS:n johto uskoo vahvasti Joostin menestykseen. TBS:n Euroopan osaston digitaalisen puolen varajohtajana toimiva Casey Harwood sanoo, että Joost toimii suunnannäyttäjänä sen suhteen, kuinka tuleva sukupolvi etsii ja katsoo ohjelmasisältöä televisiosta.

Joostin lisäksi TBS:n sisältöä tuodaan myös YouTubeen, joten yhtiö aikoo panostaa tosissaan ohjelmiensa internet-jakeluun. Harwoodin mukaan yhtiö on jo aikaisemmin panostanut ohjelmiin, internet-sivuihin ja mobiilisisältöön, joten sisällön jakelu internetin kautta on seuraava looginen askel katsojamäärien nostamisessa.

Lähteet:
ITviikko
C21 Media

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

111.10.2007 3:24
henkettu
Inactive

Aina vaan parempaan suuntaan...

Mä olen nyt siis ilmeisesti Joostaaja? :D

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.10.2007 @ 14:33

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto