AfterDawn: IT-alan uutiset

MediaDefenderin sähköpostit vuosivat nettiin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 16.9.2007 10:26 Kommentteja (58)

MediaDefenderin sähköpostit vuosivat nettiin Tekijänoikeusjärjestöjä ja mediajättejä auttava MediaDefender on jälleen päässyt otsikoihin ja tällä kertaa kohu on noussut yrityksen sähköposteista.
MediaDefender-Defenders-ryhmä sai haltuunsa yli 700 megatavun edestä MediaDefenderin sähköposteja viimeisen yhdeksän kuukauden ajalta. Sähköpostit ryhmä sai tiettävästi erään MediaDefenderin työntekijän Gmail-tililtä, johon MediaDefender-Defendersin jäsenet pääsivät käsiksi heikon salasanan takia. MediaDefender-Defenders julkaisi loppuviikosta sähköpostit P2P-verkkoihin, jossa ne ovat levinneet siitä asti.

Sähköposteista selviää mm. yrityksen strategioita ja toimintatapoja P2P-verkoissa tapahtuvien tekijänoikeusrikoksien hillitsemiseen. Niihin kuuluvat sähköpostien mukaan mm. P2P-verkkojen häirintä turhalla liikenteellä, toimimattomien tiedostojen levittäminen P2P-verkkojen kautta ja P2P-verkkoja käyttävien tahojen etsintä ja seuraaminen.

Sähköpostien mukaan myös aiemmin kohua herättänyt MiiVi.com-sivusto ei ollut tarkoitettu pelkästään yrityksen omaan käyttöön, vaikka MediaDefenderin Randy Saafin näin sanoikin, kun uutiset MiiVi.com-sivuston tietojen kalastelusta levisivät internetiin heinäkuussa.

MediaDefenderin ainoa tarkoitus ei ole kuitenkaan P2P-verkkojen tukahduttaminen, sillä sähköpostit paljastavat myös, että Pussycat Dolls -popyhtyeen Nicole Scherzingerin uusimman singlen markkinointimahdollisuuksia kartoitettiin P2P-verkkojen avulla. Scherzingerin Baby Love -singlen vuodettua nettiin levy-yhtiö Interscope halusi tietää kelpaako single P2P-verkkojen käyttäjille. Interscopen johtajat halusivat tietää kannattaako kyseisen singlen mainontaan panostaa ja yhtenä apuna päätökselle oli singlen suosio P2P-verkoissa.

Sähköpostien julkaisemisella MediaDefender-Defenders yrittää parantaa P2P-verkkoja käyttävien henkilöiden yksityisyyden suojaa ja samalla antaa tietoja eri P2P-ohjelmien kehittäjille, jotta mahdolliset verkkojen saastuttajat saadaan pidettyä poissa P2P-verkoista. MediaDefender-Defendersin toimet saattavat kuitenkin kiinnostaa myös virkavaltaa, sillä sähköpostit julkaistiin sellaisenaan, jolloin niiden joukosta löytyy mm. nimiä, henkilötunnuksia, pankkitietoja ja puhelinnumeroita, joiden levittäminen sellaisenaan saattaa rikkoa useamman eri valtion tietosuojalakeja.

Lähteet:
Piraattiliitto
TorrentFreak
Slyck

Edellinen Seuraava  

58 kommenttia

116.9.2007 10:45

---

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2010 @ 01:04

216.9.2007 11:15

Ohhoh, kylläpä sisältää tylsiä viestejä...

316.9.2007 11:40

Ihan hyvä, että asiat tulevat julki.

Mutta nyt MDD:n herrat, vaikkakin hyvällä tarkoituksella ovat toimineet, menivät liian pitkälle. MediaDefenderiä ja näitä muita valvojia vastaan argumentoidaan yleensä yksityisyyden suojalla yms muulla yksityiseen, ja tunnistetietojen käyttöön liittyvillä seikoilla. Nyt MD-D:n pojat vetävät siltä pohjan ja näyttävät, että eivät halua itse nuodattaa sitä ideologiaa jonka takia tuota "puolustamista" tehdään.

huomattavasti iloisemmalla naamalla lueskelisin uutista, jos MDD olisi suojellut myös MD:n työntekijöiden yksityisyyttä.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2007 @ 11:42

416.9.2007 11:49

vois noi salasanat olla vähä varmempia.. miettis vähän

516.9.2007 12:17

---

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2010 @ 01:04

616.9.2007 13:50

on on mut luulis nyt et miettis vähäsen noit salasanoja. nii ja että kannattaisko laittaa vaikea salasana

716.9.2007 13:51

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Naigel:
Eiköhän se oo ihan oma vika ellei osaa tehdä turvallisia salasanoja?
Onhan se toki, mutta on myöskin ihan oma vika alkaa julkaisemaan jopa laittomalla tavalla tollasia asioita.

Yksi (ja selkeästi oikea ja paras) perustelu TO-lakeja vastaan on ollut juuri yksityisyyden suoja. Tällä teolla vain tämäkin perustelu meni kerralla vessasta alas. Voi vain arvailla kun media-jättejä vastaan pyritään jotain yksityissuojasepitystä ladella oikeudessa, niin mikä on vastaus. :)

816.9.2007 14:07

---

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2010 @ 01:04

916.9.2007 14:10

Joo, kyllähän tämä aikalailla yksityisyyden suojaa rikkoo. Olisi ollut paljon parempi, että MD-Defenderit olisivat ennen julkaisua sensuroineet kaikki yksityishenkilöiden tiedot. Mutta se olisi tämmöisessä aineistomäärässä viedyt pirusti aikaa, ja tietysti he halusivat tämän mahd nopeasti levitykseen.

Mutta sinänsä on hyvä, että kaikki tiedot MediaDefenderin likaisista toimintatavoista ym. tulivat julki. Vaikka ne monilta osin onkin jo arvattu. Ja esim heidän jutustelunsa MiiVi.comista on varsin viihdyttävää luettavaa. ;)

Hatun noston arvoinen teko MediaDefender-Defenderin tyypeiltä, mutta todellakin toteutuksen osalta varsin ala-arvoinen.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2007 @ 14:10

1016.9.2007 14:17

Lainaus:

Ehkä näinkin, mutta tuleepahan ainakin ilmi, että mitä niillä on meneillään.
Eli meinaat, että TO-lakeja vastustavilla on oikeus pyhittää teot saavutetuilla eduilla, mutta media-jäteillä ei ole tähän oikeutta?

1116.9.2007 15:28

Noi sähköpostit voi ladata piratebaysta tai demonoidista :)

To-lait ei koske nettipiraatteja xD :D.

Shadown on varsinainen pelle kommenteista päätellen :D. En ole nauranut näin makeasti pitkään aikaan, kun Shadow kommenteja luin. Ei noita Shadow kommentteja voi vakavissaan ottaa :D. No ainakin niistä saa hyvät naurut. Itse en todellakaan osta mitään waan waretan kaiken mitä huvittaa ja sille ei voi kukaan yhtään mitään :) Mikään ei myöskään saa minua lopettamaan ware harrastustani.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2007 @ 15:37

1216.9.2007 15:40

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 1137:
Noi sähköpostit voi ladata piratebaysta tai demonoidista :)

To-lait ei koske nettipiraatteja xD :D.

Shadown on varsinainen pelle kommenteista päätellen :D. En ole nauranut näin makeasti pitkään aikaan, kun Shadow kommenteja luin. Ei noita Shadow kommentteja voi vakavissaan ottaa :D. No ainakin niistä saa hyvät naurut. Itse en todellakaan osta mitään waan waretan kaiken mitä huvittaa ja sille ei voi kukaan yhtään mitään :) Mikään ei myöskään saa minua lopettamaan ware harrastustani.
Mikä erityisesti naurattaa? Mun mielestäni siinä ei ole mitään naurettavaa, että puolustaa tekijöiden oikeuksia, saatika ihmisten henkilötietoja. Varsinkaan kun TO-lakeja vastustavat henkilöt nimenomaan perustelee henkilötietojen salassapidolla TO-lakeja vastaan. Näin ollen Media-jättien on hyvin vaikea olla nauramati, kun joku kotiwarettaja tulee heille mussuttamaan henkilötietojen salassapidosta tämän jälkeen.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2007 @ 15:48

1316.9.2007 15:51

Neroja jätkiä, kun kopioi ja tutkii toisten omia sähköposteja.

Olisi varmaan mukava, jos kyseisen ryhmän henkilöiden yksityisiä asioita/posteja pistäisi joku jakoon esim. Pirate bayhin. Siihen vielä sanoisi päälle "Oli heikko salasana".


1137 on muuten ihan kujalla. Pisteet Shadown:ille.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2007 @ 15:56

1416.9.2007 16:04
RIVER2
Inactive

Kyllä ne tais nyt mennä liian pitkälle:
Ne julkasi nyt media defenderin puhelinsoittoja the piratebayhyn. Ettikää vaan sanalla mediadefender ja hyvä tulee ;)
Lainaus kuvauksesta:

-={ MediaDefender-Defenders }=-
Date: 2007-09-16

MediaDefender-Defenders proudly presents some more internal
MediaDefender stuff... more will follow when time is ready.

MediaDefender thinks they've shut out their internals from
us. Thats what they think.

The past 9 months we also monitored MDs phone systems. This
is just one phone call, 25 minutes long, with the New York
State General Attorney.

Spread it like the wind! Someone willing to transcribe this
so the search engines will find it as well?

-={ MediaDefender-Defenders }=-

E: Taisivat puhua siinä tästä sähköposti haxauksesta.
Joillakin menee todellakin lujaa.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2007 @ 16:26

1516.9.2007 16:49

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 1137:
Noi sähköpostit voi ladata piratebaysta tai demonoidista :)

To-lait ei koske nettipiraatteja xD :D.

Shadown on varsinainen pelle kommenteista päätellen :D. En ole nauranut näin makeasti pitkään aikaan, kun Shadow kommenteja luin. Ei noita Shadow kommentteja voi vakavissaan ottaa :D. No ainakin niistä saa hyvät naurut. Itse en todellakaan osta mitään waan waretan kaiken mitä huvittaa ja sille ei voi kukaan yhtään mitään :) Mikään ei myöskään saa minua lopettamaan ware harrastustani.
mitähän tämä 1137 oikein Shadowia jahtaa.. jos viitsisi hieman edes tarkastella, niin taisi olla minun viesti (3s tässä ketjussa) joka samaisen asian toi esiin, toisin sanoin.

Jos 1137 ei ole huomannut, media ja päättäjä - halusivat tavalliset kuluttajat sitä tai ei - rinnastavat laittomia tiedostoja imuttavat tuohon "poliittiseen piraattiliikkeeseen", joka yrittää puolustaa oikeuksia mm. mainittuen yksityisyyden suojan ja sananvapauden avulla. Nyt tämän rinnastuksen takia, tuolta "poliittiselta piraattiliikkeeltä" lähtee jossain määrin uskottavuutta.

Tämä tapauksen johdosta esim. Suomen Eduskunnan päättäjillä on enemmän syitä olla kuuntelematta "poliittista piraattiliikettä": Tämä tapaus voi siis edistää poliittisten päättäjien ajatusten siirtymistä yhä enemmän mediafirmojen puolelle ja siten epäsuorasti vaikuttaa erinäisten ihmisten yksityisyyttä ja tietosuojaa heikentävien lakien syntyyn. Nämä lait voiva sitten vakuttaa tulevaisuudessa myöskin 1137:n elämään - ehkäpä sitten kun hän täyttää 30v ja hyvin todennäköisesti jossain muussa yhteydessä kun "nettiyhteyden käyttöä" koskevissa asioissa.

Lueskelin myös piraattiliitto.org:in sivuilta samaa aihetta, siellä sanottiin, että sähköpostien mukana oli tullut lausunto:
Lainaus:
Julkaisemalla nämä sähköpostit toivomme varmistavamme kaikkien p2p-käyttäjien yksityisyydensuojaa ja henkilökohtaista koskemattomuutta. Nämä sähköpostit sisältävät informaatiota niistä eri taktiikoista ja teknisistä ratkaisuista, joilla p2p-käyttäjiä jäljitetään ja p2p-palveluita häiritään.
Miten tahansa päin katsottuna tämä lausnto ja MDD:n teko ovat ristiriidassa keskenään. Ikävä sanoa, mutta tämä lausnto saa teon näyttämään tekopyhältä, mikä ei varmastikkaan ole ollut tarkoitus.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2007 @ 17:20

1616.9.2007 17:41

Nuo viestit todistavat, että mediadefender valehteli miivistä. Mikä on sinällään hyvä asia. Kuitenkin tuo yksityisyys pitäisi mediadefenderinkin työntekijöilläkin olla.

1716.9.2007 17:49

---

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2010 @ 01:05

1816.9.2007 18:03

Lainaus:

En meinaa yhtään mitään, eihän se nyt mitenkään oikeutettua ole tietenkään, mutta omasta mielestä kuitenkin ihan hyvä, että tulee totuus julki.
Onhan se ihan mukavaa, että tulee salat julki. Toisaalta jos nyt oikeasti joku on yllättynyt tai pitää tapahtunutta erityisen kiinnostavana, niin aika kapea on ajatusmaailma. Itse en ole yhtään hämmästynyt paljastuksista.

BTW.. Piraattiliitosta joku älykäs alkanut kommentoimaan uutisesta melko hauskasta ja entisestään ideologiaansa heikentevällä tavalla:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Asgard piraattiliitosta:

Joka tapauksessa tuollaiset MediaDefenderin mailien vuotamiset on kohtalaisen hyvä asia oman ideologiamme edistämiseksi.
Tietysti jos tuolla on tarkoitus selittää, että juonien vuotaminen on ylipäätään hyvä asia, niin ei siinä mitään. Mutta jos tossa oikeasti yritään sanoa, että on kivaa kun joidenkin yksityiset sähköpostit vuotavat internettiin, niin ideologia menee aika metsään.

1916.9.2007 20:26

Antipiraattien painajainen jatkuu: lisää MediaDefender-tietovuotoja

"MediaDefender-Defenders ylpeänä esittää lisää MediaDefenderin sisäistä materiaalia... lisää on tulossa, kunhan aika on siihen kypsä. MediaDefender kuvittelee sulkeneensa tietojärjestelmänsä meiltä. Niin he kuvittelevat."

2016.9.2007 20:35

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Valvoja:
Antipiraattien painajainen jatkuu: lisää MediaDefender-tietovuotoja

"MediaDefender-Defenders ylpeänä esittää lisää MediaDefenderin sisäistä materiaalia... lisää on tulossa, kunhan aika on siihen kypsä. MediaDefender kuvittelee sulkeneensa tietojärjestelmänsä meiltä. Niin he kuvittelevat."
Tosta toiminnasta tulee mieleen alaikäiset "kettutytöt", joilla lähtökohta on ihan hyvä, mutta toimintavat aivan idioottimaiset.

2117.9.2007 4:45

Itse en näe sitä, että miten tämä heikentää poliittisten piraattien tavoitteita. Kysehän on pienestä hakkeriryhmästä joka toimii oman periaatteensa mukaan kun PP haluaa vaikuttaa laillisilla ja poliittisilla keinoilla. MD on iso yritys joka tienaa epäilyttävillä ja jopa laittomilla keinoilla rahaa tällä hetkellä. He ovat jo epävirallisesti jääneet kiinni näistä toimistaan mutta mitään seurauksia ei siltikään tullut - miksi?

Miiwi:n kohdalla asia oli jo päivän selvä ja kaikki Peerguardianin käyttäjät ovat varmasti huomanneet tämän p2p-häirinnän olemassaolon. Kuitenkaaan näihin toimiin ei puututa hallituksen ja lainvalvojien osalta ollenkaan, mikä ei tee ollenkaan järkeä. Miten olisitte toimineet itse kun systeemi on selvästi epäonnistunut suojelemaan sen kansalaisia yrityksiltä/rikollisjärjestöiltä.

En itsekään pidä hakkerointia oikeana tapana toimia mutta en vain voi olla vihainen MDD:lle siitä, että he saivat totuuden julki. Olen kuitenkin vihainen siitä, että he julkaisivat ihmisten nimiä, osoitteita ja puhelinnumeroita.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.9.2007 @ 04:50

2217.9.2007 5:57

Sitä saa mitä tilaa. Mediadefender on itse kaivanut verta nenästään ja nyt onnistunut siinä.

2317.9.2007 6:09

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti coocie98:
Itse en näe sitä, että miten tämä heikentää poliittisten piraattien tavoitteita. Kysehän on pienestä hakkeriryhmästä joka toimii oman periaatteensa mukaan kun PP haluaa vaikuttaa laillisilla ja poliittisilla keinoilla. MD on iso yritys joka tienaa epäilyttävillä ja jopa laittomilla keinoilla rahaa tällä hetkellä. He ovat jo epävirallisesti jääneet kiinni näistä toimistaan mutta mitään seurauksia ei siltikään tullut - miksi?

Miiwi:n kohdalla asia oli jo päivän selvä ja kaikki Peerguardianin käyttäjät ovat varmasti huomanneet tämän p2p-häirinnän olemassaolon. Kuitenkaaan näihin toimiin ei puututa hallituksen ja lainvalvojien osalta ollenkaan, mikä ei tee ollenkaan järkeä. Miten olisitte toimineet itse kun systeemi on selvästi epäonnistunut suojelemaan sen kansalaisia yrityksiltä/rikollisjärjestöiltä.

En itsekään pidä hakkerointia oikeana tapana toimia mutta en vain voi olla vihainen MDD:lle siitä, että he saivat totuuden julki. Olen kuitenkin vihainen siitä, että he julkaisivat ihmisten nimiä, osoitteita ja puhelinnumeroita.
Sanoppa mitä se Miiwi loppupeleissä teki laitonta? Kenties melko vittumaisesti, muttei mielestäni mitään laitonta. Ja vaikka kyse MDD:n kohdalla olisi kuinka pienestä joukosta, niin se joukko silti kuuluu TO-lakeja vastustaviin ja tollanen toiminta ei ainakaan parannan TO-lakeja vastustavien tahojen asemaa.

Itse Piraattipuolueen toiminnat ja kirjoitukset voi jättää omaan arvoonsa.

2417.9.2007 6:40

Lainaus:
Sanoppa mitä se Miiwi loppupeleissä teki laitonta? Kenties melko vittumaisesti, muttei mielestäni mitään laitonta. Ja vaikka kyse MDD:n kohdalla olisi kuinka pienestä joukosta, niin se joukko silti kuuluu TO-lakeja vastustaviin ja tollanen toiminta ei ainakaan parannan TO-lakeja vastustavien tahojen asemaa.

Itse Piraattipuolueen toiminnat ja kirjoitukset voi jättää omaan arvoonsa.
Tietoliikenteen häirintä nyt on laitonta ja Miiwi oli vähintään moraalisesti arveluttava. Jos Miivissä ei ollut mitään ongelmaa, niin miksi toiminnan tahallisuus kiellettiin? Minun asemani tämä hakkerointi on parantunut huomattavasti, sillä nyt tiedän, että minun pitää käyttää Peerguardiania jopa laillisten torrenttien kanssa, sillä näitäkin häiritään. Piraattiliitossa oli muistaakseni jonkinlainen keskustelu tästä asiasta.

MD:lle ei voi sanoa muuta kuin totuus sattuu ja quotaten TTVK:a: "tällaista toimintaa ei hyväksytä ja rikollisuus ei kannata" :D

Rikollisia, ymmärtämättömiä teinejä, ahneita paskiaisia ja varkaita me tekijänoikeuslakien kritioijat olemme kuitenkin teikäläisen mielestä, joten voiko asemamme enää huonontua :)

ed. en ikinä saa oikein ensimmäisellä...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.9.2007 @ 06:41

2517.9.2007 6:54

Lainaus:

Tietoliikenteen häirintä nyt on laitonta ja Miiwi oli vähintään moraalisesti arveluttava. Jos Miivissä ei ollut mitään ongelmaa, niin miksi toiminnan tahallisuus kiellettiin? Minun asemani tämä hakkerointi on parantunut huomattavasti, sillä nyt tiedän, että minun pitää käyttää Peerguardiania jopa laillisten torrenttien kanssa, sillä näitäkin häiritään. Piraattiliitossa oli muistaakseni jonkinlainen keskustelu tästä asiasta.

MD:lle ei voi sanoa muuta kuin totuus sattuu ja quotaten TTVK:a: "tällaista toimintaa ei hyväksytä ja rikollisuus ei kannata" :D

Rikollisia, ymmärtämättömiä teinejä, ahneita paskiaisia ja varkaita me tekijänoikeuslakien kritioijat olemme kuitenkin teikäläisen mielestä, joten voiko asemamme enää huonontua :)

ed. en ikinä saa oikein ensimmäisellä...
Se on hyvä, että sinun asema on parantunut nyt, mutta en usko, että tulevaisuutta ajatellen asemasi tästä parantui. Kuten Ysf kirjoitteliki, niin nyt on taas yksi puolustus vähempi, eli se tärkein: yksityisyyden suoja. On aivan älytöntä edes keskustella enää samassa yhteydessä yksityisten ihmisten henkilösuojasta, kun halutaan puolustaa TO-lakeja vastaan.

BTW. Hauskoja kirjoituksia siellä piraattiliitossa. Ne onkin niin varteenotettavia kun puhutaan "kulttuurin levittämisestä". Mitähän helvetin kulttuuria on loppupeleissä imutta/lataa vaikka Metallican kappaleita tai jotain Hollowood-leffoja saatika nyt Windowsseja? :D
Noh, ainakin nyt ymmärrän mistä tämä "kulttuurin levitys" on ammennettu.

Jos nyt oikeasti haluttas vaikka Suomen kulttuuria levittää, niin Kari Tapionkin viisut on lähempänä sitä kulttuuria, tai vaikka sen Mikko Alatalon. Että eikun kannel kainaloon. ;)

Musta sen piraattiliiton pitäisi enempikin painottaa yksityisyyden suojaan eikä paasata noinkin läpinäkyvillä jutuilla. Mutta niille tuntuukin olevan ideologina enempi toi asenne "jollei muuten saada niitä kusipäitä kiini, niin eikun hakkeroidaan ja pistetään kaikki yksityinen sisältö jakoon", ainakin ton yhden järjestön jäsenen tekstin perusteella.

2617.9.2007 7:17

Lainaus:
Se on hyvä, että sinun asema on parantunut nyt, mutta en usko, että tulevaisuutta ajatellen asemasi tästä parantui. Kuten Ysf kirjoitteliki, niin nyt on taas yksi puolustus vähempi, eli se tärkein: yksityisyyden suoja. On aivan älytöntä edes keskustella enää samassa yhteydessä yksityisten ihmisten henkilösuojasta, kun halutaan puolustaa TO-lakeja vastaan.
Sinäkin puolustat rikollisten yksityisyyttä tässä vain sillä verukkeella, että kyseessä on tällä kertaa yritys. Emme me eroa toisistamme ollenkaan tämän asian suhteen. Tuo argumentti ei menetä ollenkaan merkitystään vain sen takia, että jokin hakkeriryhmä paljasti MD:n toimet. Jokaista tällaista pientä ylilyöntiä vastaan meillä yksityisyyden puolustajilla on 10 muuta hyvää syytä puolustaa yksityisyyttä, kuten Tanskan uusin lakimuutos. Voi olla, että MD alkaa tämän jälkeen itsekin puolustamaan yksityisyyttä kun sai maistaa omaa lääkettään.

Lainaus:

Musta sen piraattiliiton pitäisi enempikin painottaa yksityisyyden suojaan eikä paasata noinkin läpinäkyvillä jutuilla. Mutta niille tuntuukin olevan ideologina enempi toi asenne "jollei muuten saada niitä kusipäitä kiini, niin eikun hakkeroidaan ja pistetään kaikki yksityinen sisältö jakoon", ainakin ton yhden järjestön jäsenen tekstin perusteella.
Kyse on vain foorumista missä on porukkaa joka lähtöön (kuten Afterdawn). Kyllä siellä taisi olla jonkinlaista keskustelua siitäkin, että oliko tämä hakkerointi oikein. En minäkään ole kaikessa samaa mieltä itse Piraattiliiton virallisen linjan suhteen mutta vastapropaganda on kiinnostava startti tylsiin työaamuihin. Etenkin kun sen sanoma on lähempänä totuutta kuin TTVK:n. Spede Pasanen on minun mielestäni Suomalaista viihdekulttuuria parhaillaan mutta ei se tee waretuksesta sen laillisempaa.

2717.9.2007 7:26

Lainaus:

Sinäkin puolustat rikollisten yksityisyyttä tässä vain sillä verukkeella, että kyseessä on tällä kertaa yritys. Emme me eroa toisistamme ollenkaan tämän asian suhteen. Tuo argumentti ei menetä ollenkaan merkitystään vain sen takia, että jokin hakkeriryhmä paljasti MD:n toimet. Jokaista tällaista pientä ylilyöntiä vastaan meillä yksityisyyden puolustajilla on 10 muuta hyvää syytä puolustaa yksityisyyttä, kuten Tanskan uusin lakimuutos. Voi olla, että MD alkaa tämän jälkeen itsekin puolustamaan yksityisyyttä kun sai maistaa omaa lääkettään.

Jos vasta-argumenteina on tehdä vastapuolesta rikollinen ja vielä sillä perusteella, että ne uhmaa yksityisyyttä, niin typerin teko on vastata rikoksella ja vieläpä samanlaisella rikoksella millä itse on syyttänyt vastapuoltaan.
Tosi asia on kuitenkin, että MDD teki rikoksen. Se teko ei siitä lievene millään verukkeella.

2817.9.2007 7:46

Ajatelkaa nyt hetki järkevästi.
Miten saat parhaiten asiasi tuotua julki?
a) Kertomalla totuuden
b) Värittämällä totuutta "hieman"
c) Kärjistämällä tahallisesti asiaa ja ärsyttämällä

Ketään ei totuus kiinnosta, ei jaksa sitä kuunnella pitkään. Mutta jos vedetään kunnolla överiksi niinkuin nyt, julkaistaan henkilötiedot ja kaikki mahdollinen, niin johan alkaa kiinnostaa useampaakin tahoa.
Tarkoitus pyhittää keinot :)

2917.9.2007 7:57

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Maksavaan:
Ajatelkaa nyt hetki järkevästi.
Miten saat parhaiten asiasi tuotua julki?
a) Kertomalla totuuden
b) Värittämällä totuutta "hieman"
c) Kärjistämällä tahallisesti asiaa ja ärsyttämällä

Ketään ei totuus kiinnosta, ei jaksa sitä kuunnella pitkään. Mutta jos vedetään kunnolla överiksi niinkuin nyt, julkaistaan henkilötiedot ja kaikki mahdollinen, niin johan alkaa kiinnostaa useampaakin tahoa.
Tarkoitus pyhittää keinot :)
Tossa on vain se, että se toimii kerran, jos sillonkaan. Ja kyllä muo totuus kiinnostaa, mutta kuten aiemmin kirjottelin, niin jos tämä totuuden ilmiannon saldo jotain yllätti, niin on aika kapea-alainen ajattelutapa ollut. Kai niilä nyt jumalauta on ollut listat sivustoissa, joissa ne plärää päivät pitkät ja ovat häröilleet linjoilla. Täähän on oikeastaan aika pientä mitä mä olen tuumailut mitä olisi voinut olla ja mitä voi edelleenkin olla.

3017.9.2007 8:11

Lainaus:

Jos vasta-argumenteina on tehdä vastapuolesta rikollinen ja vielä sillä perusteella, että ne uhmaa yksityisyyttä, niin typerin teko on vastata rikoksella ja vieläpä samanlaisella rikoksella millä itse on syyttänyt vastapuoltaan.
Tosi asia on kuitenkin, että MDD teki rikoksen. Se teko ei siitä lievene millään verukkeella.
MDD saa varmana syytteet jos he jäävät kiinni mutta toivottavasti MD:n joutuu myös oikeuden eteen. Uusien paljastuksien mukaan New Yorkin oikeuskanslerin toimistolla on näppinsä mukana tässä pelissä. Skandaali vain syvenee.

http://arstechnica.com/news.ars/post/200...nt-project.html

Universal näyttää maksavan MD:lle p2p-verkon häirinnästä ja Miivi oli täysin tahallinen hunajapurkki...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.9.2007 @ 08:13

3117.9.2007 8:19

Lainaus:

MDD saa varmana syytteet jos he jäävät kiinni mutta toivottavasti MD:n joutuu myös oikeuden eteen. Uusien paljastuksien mukaan New Yorkin oikeuskanslerin toimistolla on näppinsä mukana tässä pelissä. Skandaali vain syvenee.

http://arstechnica.com/news.ars/post/200...nt-project.html

Universal näyttää maksavan MD:lle p2p-verkon häirinnästä ja Miivi oli täysin tahallinen hunajapurkki...
Edelleenkin, se MDD:n teko oli rikos, johon löytyy aika hyvä näyttökin (oma tunnustus), mutta taas joku hakkeroitu sähköpostiviestivaihto ei todista yhtään mitään. Niinhän ne piraatitkin aina sanoo "ruutukaappauksia voidaan aina väärentää", jos noissa viesteissä edes mitään varsinaista rikosta on mainittukkaan/tehty. Miivi oli ehkä julkee temppu piraateille, mutta ihan laillinen teko. Onhan piraatitkin tekemässä kaikenlaista pikku jäynää toisilleen, kuten rajoittaen torrentien uppimista erinäisin konstein, jotta saisivat mahdollisimman hyötysuhteen itselleen jne. Joten patakattilaa soimaan vaan. :)

3217.9.2007 8:58

Ars Technican tuoreessa jutussaan esilletuomia löytöjä suomeksi:
MediaDefender-paljastuksia: salainen projekti viranomaisten kanssa, häirintähinnat, kohdeverkot

3317.9.2007 9:11

Lainaus:

Edelleenkin, se MDD:n teko oli rikos, johon löytyy aika hyvä näyttökin (oma tunnustus), mutta taas joku hakkeroitu sähköpostiviestivaihto ei todista yhtään mitään. Niinhän ne piraatitkin aina sanoo "ruutukaappauksia voidaan aina väärentää", jos noissa viesteissä edes mitään varsinaista rikosta on mainittukkaan/tehty. Miivi oli ehkä julkee temppu piraateille, mutta ihan laillinen teko. Onhan piraatitkin tekemässä kaikenlaista pikku jäynää toisilleen, kuten rajoittaen torrentien uppimista erinäisin konstein, jotta saisivat mahdollisimman hyötysuhteen itselleen jne. Joten patakattilaa soimaan vaan. :)
Noh noh, oletko nyt aivan tosissasi vai provoatko ihan keskustelun vuoksi :)

Mikäli sähköpostit ja niiden sisältämät henkilöt eivät ole oikeita, niin mitään rikosta ei ole edes tapahtunut. Sähköpostit sitä paitsi vain vahvistavat jo ennestään syntyneitä epäilyjä ja syytöksiä MD:n toiminnasta. En ole lakimies mutta eikö p2p-verkon saastuttaminen ole tietoverkon häirintää? Mitä todennäköisimmin laillisiakin torrentteja saastutetaan.

Ihan huumorillako kannatat toisten moraalitonta tekoa mutta tuomitset ne jotka paljastavat tällaisen systemaattisen vakoilun? Vertaat myös sellaisia asioita toisiinsa jotka eivät liity aiheeseen mitenkään. Halutko vain tuoda toisen näkökulman keskusteluun vai onko sinun mielestäsi MD:n toiminta vain sen takia oikein, että se on voittoa tavoitteleva yritys?

3417.9.2007 9:33

Lainaus:

Mikäli sähköpostit ja niiden sisältämät henkilöt eivät ole oikeita, niin mitään rikosta ei ole edes tapahtunut. Sähköpostit sitä paitsi vain vahvistavat jo ennestään syntyneitä epäilyjä ja syytöksiä MD:n toiminnasta. En ole lakimies mutta eikö p2p-verkon saastuttaminen ole tietoverkon häirintää? Mitä todennäköisimmin laillisiakin torrentteja saastutetaan.
Fakta on, että esittämäni vaihtoehto on ihan todellinen vaihtoehto. Ihan turha narista vastaan.

Yhtälailla piraatitkin "saastuttavat" verkkoja jakamalla täyteaineella kaikkea paskaa, jotta pääsisivät isommilla apajille. Se ei ole mitään provokaatiota, vaan fakta, jonka olen itsekkin piraattina joutunut todistamaan.

Lainaus:
Ihan huumorillako kannatat toisten moraalitonta tekoa mutta tuomitset ne jotka paljastavat tällaisen systemaattisen vakoilun? Vertaat myös sellaisia asioita toisiinsa jotka eivät liity aiheeseen mitenkään. Halutko vain tuoda toisen näkökulman keskusteluun vai onko sinun mielestäsi MD:n toiminta vain sen takia oikein, että se on voittoa tavoitteleva yritys?
En tuomitse enkä suosi MD:n toimintaa. Pointti on vain, ettei rikoksella vastata demokratiassa toisten rikokseen.

3517.9.2007 9:40

Kaikille varmaan selvää, että kumpikin osapuoli on syylistynyt laittomuuksin. Siitä oliko tästä enemmän hyötyä vai haittaa esim. piraattiliitolle ja muille vastaaville, voidaan spekuloida maailman tappiin asti..
Tylsää vaan lukea kommentteja, kun joka toinen kommentti sanoo MDD rikko lakia ihan samalla lailla, kuin MD ja teki moraalittoman teon. Ja seuraava viesti on: mut ne paljasti MD:n jutut ja se oli kuitenki hyvä juttu.. plaa plaa.. :)

Mun mielestä tässä on kyse tavallaan kansalaistottelemattomuudesta. Eli eihän noita tietoja laillisesti olis mitenkään ikinä voitu onkia ja mitään tollasille yrityksille kukaan laillisesti mahda. Sellaisessa tilanteessa voitanee MDD:n toimintaa pitää jokseenkin hyväksyttävänä.. kun mikään muu taho ei puutu tällaiseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen, niin "kansalaiset" (ruotsalaiset? nörtti-haxorit..) ottavat oikeuden omiin käsiinsä.

EDIT: Siis siitä en tiedä onko todisteita mitään tuomioita jakaa kellekkään..

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.9.2007 @ 09:43

3617.9.2007 9:46

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Alcareru:
kun mikään muu taho ei puutu tällaiseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen, niin "kansalaiset" (ruotsalaiset? nörtti-haxorit..) ottavat oikeuden omiin käsiinsä.
Toi on kyllä aivan totta, kun puhutaan jostain pienestä ryhmästä. Pahinta sinä on just se, että se pieni ryhmä pilaa koko ajatuksen, kuten kettutytöt pitkälti turkisiskuillaan. Eihän ne turkisiskutkaan yhtään mihinkään eläimiä auttavaan suuntaan johtaneet, päin vastoin. Elukat kuoli luontoon ja siinä samalla tärveli ekosysteemiä.

3717.9.2007 10:02

Niin no sitä on vaikea sanoa mihin johtivat (paitsi siis tarhaeläinten kuolemisiin, ekosysteemin järkkymiseen ja raha-korvaus-vakuutus-jutut).. toisaalta negatiivista julkisuutta, mutta toisaalta ehkä negatiivinen (siis joissain rajoissa) julkisuus voi kuitenkin olla parempi, kuin ei julkisuutta ollenkaan. Ehkä ilman kettutyttöjä minäkään en olisi koskaan elämäni aikan tullut ajatelleeksikaan turkistarhauksen eettisyyttä..
Julkisuustempustahan tässäkin toki on kyse...

3817.9.2007 10:07

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Alcareru:
Niin no sitä on vaikea sanoa mihin johtivat (paitsi siis tarhaeläinten kuolemisiin, ekosysteemin järkkymiseen ja raha-korvaus-vakuutus-jutut).. toisaalta negatiivista julkisuutta, mutta toisaalta ehkä negatiivinen (siis joissain rajoissa) julkisuus voi kuitenkin olla parempi, kuin ei julkisuutta ollenkaan. Ehkä ilman kettutyttöjä minäkään en olisi koskaan elämäni aikan tullut ajatelleeksikaan turkistarhauksen eettisyyttä..
Julkisuustempustahan tässäkin toki on kyse...
Totta, mutta tuo kettutyttöjen teko oli siinä mielessä aika ala-arvoinen, kun jengi on "pelastamassa elukoita", mutta ovat niin ääliöitä, ettei ota huomioon, ettei ne elukat A: Osa vapautetuista elukoista ei kuulu Suomen luontoon ja B: Tarhatut elukat ei luonnossa muutenkaan tule toimeen ja C: Niitä päästettiin kerralla niin paljon irti, että lähiympäristö ei missään tapauksessa siedä moista petoeläinkantaa. Näin ollen teko oli yksinään jo eläinrääkkäystä ja hyvin ala-arvoinen teko.

3917.9.2007 10:32

Joo ei ollut luonnon, eikä eläinten etujen mukaista toimintaa.. mutta nyt alkaa mennä jo vähän off-topic..
vaikka toki jännä analogia: eläinrääkkäystä eläinrääkkäyksen nimissä - yksityisyyden suojan loukkaamista yksityisyyden suojan loukkausten nimissä..

4017.9.2007 11:52

Kannanottoni:

Molemmat ovat syyllistyneet ainakin seuraaviin rikoksiin:

MDD:
1) Sähköposti rinnastuu kirjesalaisuuteen ja salattuun sähköpostiin murtautuminen on rikos, viestintäsalaisuuden loukkaus.
2) Yksityisyyden suojan loukkaaminen on tapahtunut levittämällä tietomurrolla haltuunsaatuja henkilökohtaisia tietoja.

MD:
1) Tietoliikenteen häirintä.
2) Rikokseen yllyttäminen laittamalla selkeästi nimenomaan laittomasti tekijänoikeuden alaista materiaalia lataaville tarjolle tiedostoja, jotka on nimetty houkuttelevasti, vaikkakaan itse lataaja ei rikosta teekään sillä todellisuudessa ladattu materiaali ei ole laitonta ladattavaa. Rikokseen yllyttämisestä on silti kyse, varsinkin kun tarkoitus on kerätä "rikokseen syyllistyvän" käyttäjän tietoja.
3) Tekijänoikeusrikkomus, mikäli on totta, että yritys käyttää AVG Free Editionia sähköpostien virustarkistukseen, jonka yritys- tai kaupallinen käyttö on kielletty.

Onko tässä jompikumpi mennyt "liian pitkälle"? No kumpikin tietenkin, oli lopputulos mikä hyvänsä ja mikäli kaikki pitää paikkaansa. Todellisuuttahan on se, että päättäjät puuttuvat kuitenkin vain heidän mielestään "oikeiden" rikoksentekijöiden puuhiin. Netissä saa käydä vaikka kuinka paljon keskustelua ja tehdä vaatimuksia, että puututtaisiin sellaisten tahojen toimintaan kuin MediaDefender ja vastaavat, eikä silti näistä selkeistä rikoksista ko. instansseja tulla hyvin todennäköisesti tuomitsemaan mistään. Näiden kanssa lähinnä tuomitsevat tahot tekevät yhteistyötä, jolloin on selkeää se, että määritelmä tuomittava rikos hämärtyy.

Raha ja valta puhuu aina kun on kyse tuomioista. Isoilla tienesteillä saa isot sakot, mutta isoilla tienesteillä ja vallalla on myös enemmän ns. valtaa vaikuttaa tuomioon. Heitänpä pari villiä esimerkkiä, miten raha ja valta vaikuttaa tuomioon käytännön elämässä: raiskaaja saa yleensä järjettömän pienen tuomion verrattuna esim. tuomioon, jonka saa esim. kavalluksesta, veronkierrosta tai petoksesta. Lindsey Lohan selvisi yhden päivän vankeusreissulla rattijuoppoudesta ja kokaiinin hallussapidosta siinä, missä normaalipulliainen olisi saanut huomattavasti kovemman tuomion ja Paris Hilton pääsi omaan erityissellin.
Kumpikaan ei liity tietenkään aiheeseen mitenkään, mutta fakta on se, että raha ja valta puhuu lähes aina lakeja tulkitessa vaikka kaikkien pitäisi olla tasa-arvoisia oikeuden edessä sekä syyttömiä kunnes toisin todistetaan.

Jos tästä tapauksesta jonkun päätä vadille ollaan viemässä, veikkaan, että se on MDD, mutta toivottavasti molempien, koska silloin tässä tapauksessa toimittaisiin oikeudenmukaisesti. Tokihan on muistettava se, ettei noita sähköposteja voi käyttää oikeudessa todisteina, sillä ne ovat sekä vilpillisesti haltuun saatuja, että mahdollisesti väärennettyjä. Tuomioistuin voi tosin vaatia syytettyä toimittamaan sen tarvitsemat tiedot oikeudelle.

Saapa nähdä, millaista kommenttia tämäkin kannanotto herättää.. :P

4117.9.2007 12:54

samalla kannalla olen muiden kanssa että aika ilkeä teko oli nuo henkilökohtaiset tiedot jättää viesteihin! itse olisin ainakin aika pahassa paikassa kun ovelle tulisi joku kolkuttamaan ja sanomaan "sinähän olet se MD:n työntekijä" ja sen jälkeen hakkaisi tai vastaavaa.. ehk meni vähä yli mutta ei tuo mahdotonta olisi..

4217.9.2007 13:50

---

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2010 @ 01:06

4317.9.2007 14:02

Lainaus:

En oikein jaksa uskoa, että tuollaista määrää yhtiön maileja on samassa postilaatikossa yksityisten mailien kanssa.
Ainakin jos on uskomista siihen mitä on uutisoitu tosta nipusta, niin siellä on olut muunmuossa perhekuvia jne.

Lainaus:

Kyllä se vaan on :)
Eli sis monikansallinen Microsoft on kulttuurintekijä... tai hollywoodi on iso kulttuurimesta? Kerro toki enempi näkemyksiäsi, mutta monikansalliset mestat ei musta ole milläänlailla kulttuurin tekijöitä, joissa sekaantuu liki koko maapallon väestö sekaisin ja missä tehdään rakaa bisnestä koko maailman väestön ehdoilla. Ohjelmat nyt ei musta ole koskaan erityisen isoja kulttuurin symboleja.

4417.9.2007 16:45

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Naigel:
Lainaus:
En oikein jaksa uskoa, että tuollaista määrää yhtiön maileja on samassa postilaatikossa yksityisten mailien kanssa.


Eikös nämä viestit hakkeroitu Gmailista, joka mainostaa ettei viestejä tarvitsisi poistaa...E8500, MSI P45 Neo3-FR, GTX260, 8gb ram, 2t HDD

4517.9.2007 19:16

Lainaus:

Lainaus:

Kyllä se vaan on :)
Eli sis monikansallinen Microsoft on kulttuurintekijä... tai hollywoodi on iso kulttuurimesta? Kerro toki enempi näkemyksiäsi, mutta monikansalliset mestat ei musta ole milläänlailla kulttuurin tekijöitä, joissa sekaantuu liki koko maapallon väestö sekaisin ja missä tehdään rakaa bisnestä koko maailman väestön ehdoilla. Ohjelmat nyt ei musta ole koskaan erityisen isoja kulttuurin symboleja.

No se riippuu kulttuurin määritelmästä.. väite "windows on kulttuuria" on toki varsin mielenkiintoinen.. taas hollywood-elokuvat ovat mielstäni aivan selvästi kulttuuria. En pysty keksimään mitään syytä miksi ne eivät olisi.. se onko ne tehty taiteellisista näkökulmista tinkimättä vai dollarin kuvat silmissä on yhdentekevää. Voimme toki sanoa, että ne ovat populaarikulttuuria, massakulttuuria, kertakäyttökulttuuria tai roskakulttuuria, mutta kulttuuria kuitenkin.

4617.9.2007 19:39

Lainaus:

No se riippuu kulttuurin määritelmästä.. väite "windows on kulttuuria" on toki varsin mielenkiintoinen.. taas hollywood-elokuvat ovat mielstäni aivan selvästi kulttuuria. En pysty keksimään mitään syytä miksi ne eivät olisi.. se onko ne tehty taiteellisista näkökulmista tinkimättä vai dollarin kuvat silmissä on yhdentekevää. Voimme toki sanoa, että ne ovat populaarikulttuuria, massakulttuuria, kertakäyttökulttuuria tai roskakulttuuria, mutta kulttuuria kuitenkin.
Kuten sanottu, "kulttuurin levitykseen" voi hakea perustelua itselleen vaikka kuun kiertokulusta. Kaikki on siis suhteellista.

4717.9.2007 20:36

"Varatkaa itsellenne hetki nauruun..."

Wall Street Journal poimii sähköpostien joukosta joitain kiinnostavia herkkupaloja. Yksi sellainen on erään Universal Musicin johtajan Randy Saafille lähettämä viesti, jossa tämä tiedustelee, näkyykö levy-yhtiöiden aktiivinen oikeusjuttukampanjointi korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoita vastaan millään tavalla MediaDefenderin omissa mittaustuloksissa. Saaf oli postittanut viestin edelleen viidelle työntekijöistään ja lisännyt siihen kommentin: "Varatkaa itsellenne hetki nauruun." Wall Street Journal ei saanut asiasta Universalin tiedottajalta minkäänlaista kommenttia.

4818.9.2007 9:45

---

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2010 @ 01:06

5019.9.2007 21:48

MediaDefender on siirtynyt damage control -moodiin ja yrittää saada sähköpostimateriaalinsa pois netistä lähinnä Cease & Desist -vaatimuksilla. P2P-sivustot eivät paljoa sympatiaa tunne omaa toimintaansa sabotoinutta yritystä kohtaan:

Meganova MediaDefenderin juristeille: "Rakkaat pikku perstunnelit..."

5120.9.2007 4:02

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Valvoja:
MediaDefender on siirtynyt damage control -moodiin ja yrittää saada sähköpostimateriaalinsa pois netistä lähinnä Cease & Desist -vaatimuksilla. P2P-sivustot eivät paljoa sympatiaa tunne omaa toimintaansa sabotoinutta yritystä kohtaan:

Meganova MediaDefenderin juristeille: "Rakkaat pikku perstunnelit..."
Kiitokset kunnon nauruista.

5220.9.2007 14:28

Nyt vuotivat MediaDefenderin lähdekoodit!

MediaDefender-Defenders on julkistanut lähdekoodit MediaDefenderin käyttämiin häirintäohjelmiin. P2P-kehittäjät voivat nyt analysoida tarkkaan, mitä temppuja firma on käyttänyt p2p-liikenteen sabotoimiseen ja kehittää näille tempuille asianmukaiset suojaukset. Lisäksi MediaDefender-Defenders kertoo saaneensa lähdekoodit joltain firman työntekijältä, joten paranoia firman sisällä lisääntynee mukavasti. :-)

5321.9.2007 7:52

Blokkaa MD koneeltasi

"Koska MediaDefender on rikollisia menetelmiä käyttävä järjestö,
tulee jokaisen valveutuneen tietokoneen käyttäjän osata suojautua siltä.

Suojautua voi näin:
Jos sinulla ei ole ennestään Peer Guardian -ohjelmaa.
1) Lataa aito Peer Guardian 2 ja asenna se.
2) Käynnistä Peer Guardian.
Ja sitten tärkein:
3) Lataa MediaDefenderin IPS-lista omalla P2P-ohjelmallasi vaikkapa osoitteesta http://thepiratebay.org/tor/3812404/Medi...or_PeerGuardian
pura se ja lisää sulkulista Peer Guardian ohjelman List Managerilla."

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.9.2007 @ 07:59

5421.9.2007 20:36

Pirate Bay teki poliisi-ilmoituksen mediayhtiöiden MediaDefender-häirinnästä

MediaDefenderin sähköpostit sisältävät tärkeää todistusaineistoa mediayhtiöiden tilaamista ja rahoittamista laittomuuksista. Pirate Bay syyttääkin tekemässään poliisi-ilmoituksessa kymmentä eri Ruotsissa toimivaa mediayritystä infrastruktuurinsa sabotoinnista, palvelunestohyökkäyksistä, hakkeroinnista ja spammaamisesta - eikä kyse ole ollut mistään koulupoikien skriptileikeistä vaan laskelmoidusta kaupallisesta toiminnasta.

5521.9.2007 21:43

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Valvoja:
Pirate Bay teki poliisi-ilmoituksen mediayhtiöiden MediaDefender-häirinnästä

MediaDefenderin sähköpostit sisältävät tärkeää todistusaineistoa mediayhtiöiden tilaamista ja rahoittamista laittomuuksista. Pirate Bay syyttääkin tekemässään poliisi-ilmoituksessa kymmentä eri Ruotsissa toimivaa mediayritystä infrastruktuurinsa sabotoinnista, palvelunestohyökkäyksistä, hakkeroinnista ja spammaamisesta - eikä kyse ole ollut mistään koulupoikien skriptileikeistä vaan laskelmoidusta kaupallisesta toiminnasta.
Ja miten ihmeessä nuo pätevät oikeudessa, kun ne on haxoroitu jonkun sähköpostista?

5621.9.2007 22:36

Lainaus:

Ja miten ihmeessä nuo pätevät oikeudessa, kun ne on haxoroitu jonkun sähköpostista?
Luultavasti ei mitenkään. :)

5722.9.2007 7:48

Ehkäpä ne riittävät kuitenkin vakuuttamaan poliisin käynnistämään kunnon rikostutkimustet aiheesta, jolloin niitä oikeudessakin päteviä todisteita voitaisiin saada..

584.11.2007 16:18

korjattakoon se yleinen väärinkäsitys, että "laittomasti" hankitut todisteet eivät kävisi oikeudessa todistaeista. Väärin. Kyllä käyvät. Se on sitten eri asia kuinka oikeus käsittelee todisteiden hankkijoita...todennäköisesti he saavat eri syytteen.
Se, että laittomasti hankitut todisteet eivät kelpaisi oikeudessa toimii vain Yhdysvalloissa. Jopa Kanadassa asiat ovat jo toisella tolalla.
Suomessa poliisi voi suorittaaa jopa kotietsinnän ilman kirjallista lupaa käräjäoikeudelta. Lukekaa lakinne paremmin älkääkä katselko vain jenkkiläisiä lakisarjoja.
Laki ja pykälät.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4.11.2007 @ 16:19

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto