AfterDawn: IT-alan uutiset

Toshiba aloitti tallentavalla HD DVD -asemalla varustettujen kannettavien myynnin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 25.7.2007 02:18 Kommentteja (7)

Toshiba aloitti tallentavalla HD DVD -asemalla varustettujen kannettavien myynnin HD DVD -formaatin päätukijana tunnettu Toshiba on aloittanut tallentavalla HD DVD -asemalla varustettujen kannettavien myynnin Yhdysvalloissa. Kyseessä on ensimmäinen kannettava tietokone, jonka mukana on tallentava HD DVD -asema.
Qosmio G45-AV680 -sarjan kannettavat sisältävät tallentavan HD DVD -aseman lisäksi myös muita hinnakkaita ominaisuuksia, kuten Intelin Core 2 Duo T7300 -suorittimen, kaksi 160 gigatavun kiintolevyä, 1920x1200 resoluutioon pystyvän 17-tuumaisen LCD-näytön ja NVIDIA:n GeForce 8600 GT -näytönohjaimen. Tämän vuoksi kannettavan suositushinta on noin 3 200 dollaria, jonka takia kannettava ja tämän myötä tallentava HD DVD -asema ei päädy ainakaan toistaiseksi jokaisen kuluttajan kotiin.

Kannettava onkin ominaisuuksiensa ja hintansa puolesta suunnattu vaativaan mediakäyttöön. Kannettavasta löytyy HDMI-ulostulo ja mukana tulevan teräväpiirtoa tukevan digitaalivirittimen myötä kannettava kelpaa erinomaisesti kodin mediakeskukseksi, sillä kannettavalla on helppo toistaa mm. DVD- ja HD DVD -elokuvat ja tallentaa televisio-ohjelmat. Nauhoitetut teräväpiirto-ohjelmat voi siirtää Uleadin DVD MovieFactory -ohjelmalla suoraan HD DVD -levyille.Lähteet:
SlashGear
Gizmodo

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

125.7.2007 3:37
fluider
Inactive

:O
helmi.

225.7.2007 5:00
yonex
Inactive

Kuin hieno auto johon polttoainetta saa vain muutamalta huoltoasemalta.

325.7.2007 6:21

Minkä ihmeen takia kovalevytilan kanssa on kitsasteltu HD_Kodinviihdekeskus_Media-Center_PC:n kohdalla :/ Luulis ny teranen olevan jo integroituna.. No kyllähän noita saa jo ulkosinakin, mutta silti :P

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 25.7.2007 @ 06:22

425.7.2007 7:28

Ja painoa masiinalta löytyy 4,8 kg, johon tulee vielä päälle akku. Itse vähän kyseenalaistan tällaisten "kannettavien" järkevyyden. Mieluummin rakentaisin huomattavasti halvemmalla tyylikkään htpc:n. HTPC käyttöön tämäkin on kuitenkin suunnattu.

525.7.2007 10:15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti blindpeer:
Minkä ihmeen takia kovalevytilan kanssa on kitsasteltu HD_Kodinviihdekeskus_Media-Center_PC:n kohdalla :/ Luulis ny teranen olevan jo integroituna.. No kyllähän noita saa jo ulkosinakin, mutta silti :P

Komea on. Ilmeisesti luottavat juuri siihen että ihmiset ostavat 500 gigasen ulkoisenkovon ja telakka aseman jossa se on kiinni..

625.7.2007 11:31

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti blindpeer:
Minkä ihmeen takia kovalevytilan kanssa on kitsasteltu HD_Kodinviihdekeskus_Media-Center_PC:n kohdalla :/ Luulis ny teranen olevan jo integroituna.. No kyllähän noita saa jo ulkosinakin, mutta silti :P
160Gt on suurin kovalevy mitä läppäreihin saa ja jos koneessa on 2 kovoa, niin onhan se jo aika paljon. Ulkoisella sitten lisää.

Antec P180B, Asus P5K, Intel Q9550 @ 3.6GHz, Ati HD 6950, WD 320GB&2TB, Samsung 2x1TB&750Gt, 8192Mb DDR2 800MHz, Creative X-FI Platinium, Sennheiser HD-555, Behringer Truth B2030 Aktiivit, M-Audio Fast Track Pro.

725.7.2007 19:12

Kerätään kolehti ja ostetaan yhdessä mulle tollanen?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Google paransi, ja erityisesti helpotti, tietoturvaansa iOS-laitteilla Google paransi, ja erityisesti helpotti, tietoturvaansa iOS-laitteilla (20.4.2018 21:55)
Google on tarjonnut jo vuosia mahdollisuutta lisätä verkkopalveluiden tileihin kaksiosaisen autentikoinnin. Yksi tietoturvan peruspilareista käytännössä estää väärinkäytökset useimmiten, vaikka ....
Galaxy S9:n haukutuin ominaisuus löytyy LG:n huippupuhelimsta, mutta yhdellä valtaisan suurella erolla Galaxy S9:n haukutuin ominaisuus löytyy LG:n huippupuhelimsta, mutta yhdellä valtaisan suurella erolla (20.4.2018 20:19)
Maailman suurimpiin älypuhelinvalmistajiin kuuluvista yhtiöstä Huaweilta ja Samsungilta on jo tälle vuodelle nähty uudet huippulaitteet, mutta tulossa on tietysti vielä paljon, paljon mielenkiintoisia ....
Huawein uusin puhelin on näyttölovella varustettu värikäs ja edullisempi Honor 10 Huawein uusin puhelin on näyttölovella varustettu värikäs ja edullisempi Honor 10 (20.4.2018 18:46)
Huawein hiljattain esittelemät P20-uutuuspuhelimet ovat saaneet mediassa palstatilaa kiitettävästi, ja syystä. Erityisesti Pro-mallin kolmoiskameraa on kehuttu ensikokeiluissa melkoisesti, ja ....
OnePlus 6 julkistetaan jo alle kuukauden päästä OnePlus 6 julkistetaan jo alle kuukauden päästä (20.4.2018 18:09)
OnePlus valmistelee uuden huippupuhelimensa julkistusta parhaillaan. Tästä kertovat yhtiön kiusoittelut ja speksien paljastamiset viimeaikoina. Kiinalaisyhtiö on jo vahvistanut lisäksi, ....
Apple uusii tänä vuonna iPhonen hintastrategiaa, tulossa huomattavasti edullisempi malli? Apple uusii tänä vuonna iPhonen hintastrategiaa, tulossa huomattavasti edullisempi malli? (19.4.2018 19:45)
Apple on vuosien ajan tunnettu premium-laitteistaan ja niiden mukana tulevista premium-luokan hintalapuista. Se on ollut tietysti varsin onnistunut tie, josta kertoo maailman arvokkaimman yhtiön titteli. ....
8 kommenttia

Uutisarkisto