AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox 360 -konsoleista hajoaa kolmannes

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 4.7.2007 13:14 Kommentteja (32)

Xbox 360 -konsoleista hajoaa kolmannes DailyTech on selvittänyt Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin vikaantumistodennäköisyyksiä. Jälleenmyyjille esitetyistä kyselyistä saadut vastaukset kertovat karua totuutta - konsoleista hajoaa mahdollisesti jopa kolmannes.
EB Gamesin entisen työntekijän mukaan Kanadan liikkeiltä saatujen tietojen perusteella hänen aikanaan konsoleiden todellinen hajoamisaste oli suunnilleen 30-33 prosentin välillä. Hän kertoo myös laitteen julkaisuun toimitetuista 35:stä konsolista yli puolien hajonneen kuuden kuukauden sisällä. Joko rautapuoli tai DVD-asema petti. Hänen sanojensa mukaan esimerkiksi Sony PlayStation 3 -pelikonsoleista huoltoon passitetaan vain noin yksi prosentti. EB Gamesin nykyisen työntekijän mukaan Nintendon Wii-konsolia ei olisi palautettu kertaakaan rikkoutumisen takia.

Best Buyn asiakaspalvelujohtaja arvioi hajonneiden konsoleiden määrän liikkuvan 25-33 prosentin välillä.

Kuluttajien onneksi Microsoft kasvatti viime vuonna kaikkien Xbox 360 -konsoliensa takuuaikaa 90 päivästä vuoteen. Yrityksen mukaan konsolin hajoamisaste on pysynyt alan keskiarvojen sisällä, eli maksimissaan kolmesta viiteen prosenttiin.


Lähteet:
DailyTech
Digitoday

Edellinen Seuraava  

32 kommenttia

14.7.2007 13:19

Ei ihme ettei MS voi alentaa konsolin hintaa, kun menee jo tarpeeksi rahaa vanhojen korvaamiseen ilmaiseksi uudella. =D

24.7.2007 13:21

Tough luck...onneks en itse (vielä) kuulu noihin prosentteihin ^_^
Kannattaa tosiaan hankkia se lisätuuletin, ei paljoa maksa ja loppuu hajoaminen

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4.7.2007 @ 13:22

34.7.2007 13:23

Ihme venäläistä tavaraa tulee microsoftilta. No saavatpahan sentään korvata ne..

44.7.2007 13:42

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tuure2:
Ei ihme ettei MS voi alentaa konsolin hintaa, kun menee jo tarpeeksi rahaa vanhojen korvaamiseen ilmaiseksi uudella. =D

Tarviiko tuota nyt kauheasti alentaa ku nyt jo esimerkiksi gigantissa Wiin ja 360 ero on vaan 14€. Wiin mukana tulee kuitenki Wii sports, mutta silti hinta ero aika minimaalinen.
On kyllä aika järjetön prosentti luku. Luulisi tekevän vähän enemmän testausta ettei tollasta pääsis käymään.

54.7.2007 14:37
jmpk
Inactive

Ennenhän on ko. yrityksen elektroniikkaa pidetty ihan toimivana, mutta onko nyt tullut laitteisiinkin "sukuvika" eli haloamista/kaatuilua....

64.7.2007 14:50

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jmpk:
Ennenhän on ko. yrityksen elektroniikkaa pidetty ihan toimivana, mutta onko nyt tullut laitteisiinkin "sukuvika" eli haloamista/kaatuilua....
Microsoft tuskin valmistanee itse elektroniikka tuotteitaan. Suurin vika näissä xbox 360:issa on tietääkseni ylikuumeneminen, jota on ruvettu paikkaamaan asentamalla ylimääräinen siili huoltoon tulleisiin konsoleihin.

74.7.2007 15:06

Itsellä ei ole uutta xboksia ja kieltämättä tuollainen uutinen ei anna parasta syytä ja kuvaa ostaa kyseistä tuotetta. Mut jos pelit paranee entisestään niin kai se sit on. :D

Eiköhän ongelma katoa pikkuhiljaa sit ku uudempaa laite-erää pukkaa kauppoihin ja niistä (toivottavasti) on poistettu hajoamisen syyt.

84.7.2007 16:09

Xboksithan alkaa päästä jo samaan sarjaan kuin nokialaiset.. :D
huhhuh..en aiemmin tiennytkään, että konsoleilla on noin lyhyet takuut, nyt tiedän.

94.7.2007 16:14

Kolmasosa kuulostaa hurjalta. Oma ostettu 2kk sitten. Ei kuumene, jos kylkiä tunnustelen pelaamisen jälkeen ja levy ei ole kuuma, kun ottaa levyä ulos. Ite en pidä käsii ristis ton takii. Uskon että ei koske uusia boxeja ja niin omani kuuluu ruususten joukkoon <3

104.7.2007 17:15

Itse kuulun niihin joilla tuo ollut alusta-asti, tosin ensimmäinen ei edes suostunut lähtemään käymään ja sitten kun sai ei tunnistanut mitään muuta levyä kuin dvd.t...vein huoltoon sain uuden tilalle ja sittemmin ei ole ollut ongelmia. Tosin tuo kolmannes tuntuu kovalta luvulta...no ne nokialaiset ovat olleet 3310/3510 ja 6600:sta lukuun ottamatta aika kuranttia...

114.7.2007 18:02

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dr.sykerö:
Xboksithan alkaa päästä jo samaan sarjaan kuin nokialaiset.. :D
huhhuh..en aiemmin tiennytkään, että konsoleilla on noin lyhyet takuut, nyt tiedän.
Tuo 90 vuorokauden takuu on ilmeisesti voimassa vain tuolla rapakon takana. Kyllä ainakin suomesta ostetussa boksissa on 24kk takuu. Kilpailijoilla on muuten molemmilla puolta lyhempi takuu..

124.7.2007 18:32

Aika villejä lukuja mutta pakko se on uskoa, että niissä piilee ainakin osa totuutta. Tuskin missään laitteessa on ollut näin paljon ongelmia...

No siltikin aion ostaa 360:n sillä sille on konsolimaailman parhaat pelit nyt ja jatkossa. Ei mahda mitään jos leviää, sitten leviää ja menee takuuseen joka kuitenkin onneksi on kaksi vuotta.

Turha näistä on ennakkoon huolia...jos kusee niin kusee.

134.7.2007 18:37

Ykkösboxista hajos levyasema 1,5 vuoden kohdalla. Kahden vuoden takuu pelasti aika paljon ja huolto kesti vain kaksi viikkoa. Varmaan kuhan tulee se l33t-versio niin ostan sen, jos ei sitten laske ps3 hinta yhtä^äkkiä 300 euroa. Ihan sama jos kerran hajoaa kuhan tulee nopeasti kuntoon.

144.7.2007 19:14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kaawpeli:
Ykkösboxista hajos levyasema 1,5 vuoden kohdalla. Kahden vuoden takuu pelasti aika paljon ja huolto kesti vain kaksi viikkoa. Varmaan kuhan tulee se l33t-versio niin ostan sen, jos ei sitten laske ps3 hinta yhtä^äkkiä 300 euroa. Ihan sama jos kerran hajoaa kuhan tulee nopeasti kuntoon.

Kiva sitten kun alkaa kosahtelemaan takuun jälkeen....

154.7.2007 19:21

Lainaus:

Kiva sitten kun alkaa kosahtelemaan takuun jälkeen....

Yhtä kivaa se on kaikilla muillakin laittella. Elämä on.

164.7.2007 20:09

Playstation ei myy ja tuottaa saatanasti tappiota.
Kolmasosa Xboxeista hajoaa.
Ei ihme, etteivät oo tyytyväisiä.

175.7.2007 3:51

Viime viikolla lähti laite juuri takuuhuoltoon kun alkoi kaatuilla pelatessa. Pikainen diagnoosi oli, että ylikuumenee ja kaatuu.
No pitää odotella mitä tekevät laitteelle - takuu on tosiaan Suomessa 24kk.

185.7.2007 7:11

työkaverilla on hajonnut tosiaan 3 poksia:D .

195.7.2007 11:38

Yksi on itsellä hajonnut ja toisessa näkyy hajoamisen merkkejä, mutta pois en konetta myy. Xbox360:lle on sen verran paremmat pelit kuin muilla tän hetken "huippu" konsoleilla, että ei tulis mieleenkään vaihtaa. Jos boxi leviää niin huoltoon vaan ja toivoo että saisi paremman version tilalle, takuuta kun on vaikka kuinka paljon viellä jäljellä.

Tosta lisätuulettimesta, sitä mikä laitetaan koneen taakse ja ottaa virran suoraan välistä, ei ole kauheen hyvä homma koneen kunnossa pitoa silmällä pitäen. Mieluummin joku joka ottaa virran muualta.

http://www.joystiq.com/2006/10/27/nykos-...e-the-xbox-360/

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5.7.2007 @ 11:43

205.7.2007 14:08

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dr.sykerö:
Xboksithan alkaa päästä jo samaan sarjaan kuin nokialaiset.. :D
huhhuh..en aiemmin tiennytkään, että konsoleilla on noin lyhyet takuut, nyt tiedän.
Tuo 90 vuorokauden takuu on ilmeisesti voimassa vain tuolla rapakon takana. Kyllä ainakin suomesta ostetussa boksissa on 24kk takuu. Kilpailijoilla on muuten molemmilla puolta lyhempi takuu..
Suomessa kaikilla tuotteilla on oltava vähintään 6kk takuu. Kuluttajansuojalaissa on myös kohta, että laitteen pitää kestää sen oletettu elinikä. Mikä se sitten pelikonsoleilla onkaan, mutta luulisin sen olevan enemmän kuin 24kk. Pesukoneilla, jääkaapeilla ym. isommilla kodinkoneilla se on 5v. Kannettavilla tais olla 3v.

215.7.2007 17:00

Lainaus:

Suomessa kaikilla tuotteilla on oltava vähintään 6kk takuu. Kuluttajansuojalaissa on myös kohta, että laitteen pitää kestää sen oletettu elinikä. Mikä se sitten pelikonsoleilla onkaan, mutta luulisin sen olevan enemmän kuin 24kk. Pesukoneilla, jääkaapeilla ym. isommilla kodinkoneilla se on 5v. Kannettavilla tais olla 3v.
Käytännössä kuitenkin tuon laitteen saaminen huoltoon takuuajan jälkeen on julmetun tappelemisen takana ja onnistuu harvoin. Jos esim. kannettavasi (vuoden takuulla), hajoaa kahdenvuoden jälkeen ostosta ja yrität sen saada ilmaiseksi korjattua, niin ei tule onnistumaan.

No sitten kun vedät siihen kuluttaja-asiamiehet mukaan, niin se kolmevuottakin on ummessa kun asiaa jossain oikeasti käsitellään..

Paljon vanhaa romurautaa.

225.7.2007 20:10

Tässä samassa voisin nyt kysyä, että vilkkuuko nuo punaiset valot aina kun koneen laittaa päälle väi harvemmin? Minulla on punaisia valoja vilkkunut pari kertaa, siitä asti kun koneen ostin, ja minulla on kone ollut jo kauan.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5.7.2007 @ 20:12

237.7.2007 7:38

Eiköhän se ole että microsoft osaa suunnitella mutta että se tuotteet kestäisi ja olisi laadultaan huippuja onkin toinen juttu näin on verrattu ennenkin kuten alla mainitussa



Lainaus:

Bill Gates oli hiljattain eräässä esitelmässään verrannut tietokone- ja autoteollisuutta keskenään ja todennut, että jos esim. BMW olisi kehittänyt autoteollisuuden teknologiaa samalla vauhdilla kuin Microsoft tietokoneteollisuuden, ajaisimme kaikki 25 taalan autoja jotka kulkisivat 1000 mailia litralla bensaa. Bemarin toimitusjohtajan Kuenheimin kommentit tähän (lehdistötiedote):
"Jos BMW olisi todella kehittänyt teknologiaa Microsoftin tapaan, käytössämme olisi seuraavanlaisia autoja":

* Ilman mitään järkevää syytä auto leviäisi vähintään 2 kertaa päivässä.
* Joka kerta kun tieviivat maalataan uudestaan jouduttaisiin ostamaan uusi auto
* Autot pysähtyisivät motarilla ilman mitään syytä, mutta ajaja hyväksyisi tilanteen, käynnistäisi uudelleen ja jatkaisi eteenpäin.
* Silloin tällöin vaikeaa toimenpidettä, kuten vasemmalle kääntymistä, suoritettaessa auto sammuisi eikä käynnistyisi uudelleen, jolloin siihen tulisi asentaa uusi moottori.
* Autoa voisi käyttää vain yksi henkilö kerrallaan, ellei ajaja hankkisi "Car95":tä tai "CarNT":tä. Niissä tapauksissa hän tosin joutuisi ostamaan lisäpaikkoja autoonsa.
* Kilpailija voisi tehdä aurinkovoimalla kulkevan auton, joka olisi luotettava, vähintään tuplasti niin tehokas ja triplasti niin mukava ajaa kuin Bemari, mutta sillä voisi ajaa vain 5 prosentilla teistä.
* Öljy- ja bensamäärän, moottorinlämmittimen ym. varoitusvalot korvattaisiin yksinkertaisella "general car default" -varoitusvalolla.
* Uudet istuinmallit vaatisivat kaikilta matkustajilta samankokoista persettä.
* Ilmatyyny ei laukeaisi heti kolarin tapahtuessa, vaan vasta kun kuljettaja vastaisi myöntävästi "Are you sure?" -kysymykseen.
* Silloin tällöin ajaja ilman mitään järkevää syytä ei pääsisi sisään autoonsa; ei ennen kuin hän yhtäaikaa nostaisi oven kahvaa, potkaisisi rengasta, purisi radioantennin päätä ja tietenkin vääntäisi avainta ovilukossa.
* Joka kerta kun BMW esittelisi uuden mallin, kaikki kuljettajat joutuisivat uudelleen autokouluun, sillä tärkeimmät toiminnot eivät ainakaan toimisi niin kuin vanhassa mallissa.
* Moottorin sammuttaminen tapahtuisi "start" -nappulaa painamalla.
Lainaus:

247.7.2007 17:29

Oliko bmw:n johtaja oikeasti sanonut noin? Päivän paras, todellakin. Entä oliko Bill vastannut tähän jotenkin? Suuri kiitos sinulle.

257.7.2007 17:50

HAHA, toi oli aika paha :D

267.7.2007 20:31

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Juffeo:
Kolmasosa kuulostaa hurjalta. Oma ostettu 2kk sitten. Ei kuumene, jos kylkiä tunnustelen pelaamisen jälkeen ja levy ei ole kuuma, kun ottaa levyä ulos. Ite en pidä käsii ristis ton takii. Uskon että ei koske uusia boxeja ja niin omani kuuluu ruususten joukkoon <3

mulla on levyt tulikuumia kun ne otta tunnin pelisession jälkeen kelkasta ulos. lost planetin otin ulos pari päivää sitten ja se oli haljennut keskiöreiästä ulkolaidan suuntaan 3cm matkalta.mutta mitä tulee tuohon keskeneräisen tuotteen myymiseen, niin XOhan lanseerattiin joulumarkkinoille 2005 ja suuri osa niistä koneista hajosi heti kättelyssä.omani sain helmikuussa 2006 kun ne olivat maahantujoalta loppuneeet,tilasin vehkeen hobbarista ennen sen ilmestymistä ja nyt olen kiitollinen että en saanut sitä ekaa hajoavaa sarjaa. kai tuohon on se lisätuuletin ostettava,tuskin ne sitä huvikseen ovat markkinoille lanseranneet. ja keskeneräisissä tuotteissa luotetaan kai siihen, että ne pystytään jälkikäteen päivityksillä korjaamaan, mutta esim eka erän Xosa oli muistaaakseni fujitsun dvd-asemat jotka hajottivat levyjä/hajosivat itse. ekan xboxin ostin silloin kun se ilmestyi ja se hajosi samantien,vein sen gamelifeen ja lupasivat uuden koneen parin viikon päästä elleivät saa vikaa korjattua.erinäisten selitysten/suoranaisten paskapuheiden jälkeen armollinen gamelifen omistaja antoi mulle KAYTETYN koneen tilalle ja korvaukseksi viiveestä kaksi peliä jotka olivat ilmaiskopioita(joita tulee XOn mukana kun sen ostaa).

tampereella toi gamelifen omistja onkin kovassa huudossa erilaisten vedätystensä takia,mun tapauksessa se vedätti puoli vuotta uuden käytetyn koneen saamisessa,jonka jälkeen kyllä opiskelin kuluttajasuojalain huolella.en edelleenkään osta gamelifestä mitään vaikka omistaja on ilmeisesti vaihtunut,ainakaan sen rehellistä pärstävärkkiä ei ole liikkeessä käydessäni näkynyt.
hoh,pääsinpäs vähän purkamaan gamelife antipatioitani samalla,onko muilla em liikkeestä yhtä ruusuisia kokemuksia?

277.7.2007 21:41

Lainaus:
Suomessa kaikilla tuotteilla on oltava vähintään 6kk takuu. Kuluttajansuojalaissa on myös kohta, että laitteen pitää kestää sen oletettu elinikä. Mikä se sitten pelikonsoleilla onkaan, mutta luulisin sen olevan enemmän kuin 24kk. Pesukoneilla, jääkaapeilla ym. isommilla kodinkoneilla se on 5v. Kannettavilla tais olla 3v.
Lainaus:

Käytännössä kuitenkin tuon laitteen saaminen huoltoon takuuajan jälkeen on julmetun tappelemisen takana ja onnistuu harvoin. Jos esim. kannettavasi (vuoden takuulla), hajoaa kahdenvuoden jälkeen ostosta ja yrität sen saada ilmaiseksi korjattua, niin ei tule onnistumaan.

No sitten kun vedät siihen kuluttaja-asiamiehet mukaan, niin se kolmevuottakin on ummessa kun asiaa jossain oikeasti käsitellään..



Tuo on ainakin melkeen totta. Kaverilla meinaan pamahti 1,5v vanhasta kannettavasta emolevy ja se lähettisen acerin huoltoon. Kului noin 2 viikkoa ennen kuin kuulu mitään vaikka kaveri sinne soitteli ja lähetteli sähköpostia. Sitten ne sano: "että joo on se emolevy pamahtanu et kun tuo vuoden takuu on menny ohi ni me voidaan vaihtaa se emo, mutta se maksaa kuluineen ja töineen noin 800€ ja jos et haluu että sitä ei vaihdeta ni kuluja tästä postituksineen tulee noin 100€". Kaveri oli vähän et joo ei näin ja päätti kysyy kuluttaja suojasta että voiko oikeesti olla näin. Kuluttaja suoja vastas onneksi että kannettavien pitäs kestää kauemmin(2 tai 3 vuotta en muista kumpi). Niinpä tästä onnesta soikeena kaveri ilmotteli acerille asiasta. No acer vastas että ok on tuo mahdollista mutta sun täytyy kirjotta meille tällanen hakemus ja sitte se käsitellään ja tällä sä sitoudut maksamaan jotain 500€ jos se ei ole meidän korvaamis velvoitteen alainen. Kaveri päätti yrittää ja teki hakemuksen ja lähetti. Kuluin noin kuukausi ennen kuin tuli vastausta sillon ne ilmotti että on meidän korvauksen alaista ja me korjataan se. Mutta ennekuin kannettava pääsi takaisin asti kului taas aikaa. Loppujen lopuksi kannettavan lähettämisestä takaisin tulemiseen kului melkeen 4 kk, mutta sai kaveri sentään kannettavansa takaisin eikä joutunu maksamaan mitään.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.7.2007 @ 21:44

288.7.2007 19:09

Näin sitä kuluttajaa kusetetaan.
Kelatkaapas kun porukka asentelee modpiirejä noihin juottamalla, siinä sitä sitten onkin kusessa kun konsoli brakaa.

Hyvä keino taistella modpiirejä vastaan.
Onneksi niitäkin taitaa olla johdottomina versioina, että jousien avulla puristetaan emolevylle. Itse ainakin suosisin sellaista... vai joko ovat kadonneet?

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.7.2007 @ 19:10

2914.7.2007 10:27

Xbox 360 -pelikonsolit hajoavat huolestuttavaa tahtia, se on jo käynyt selväksi kaikille konsolipelaamiseen enemmän perehtyneille.

Monilla Pelaajan lukijoilla on jo takanaan useampi hajonnut Xbox 360 -konsoli ja toimituksen omat sekä lähipiirin konsolit ovat kärsineet punaiset valot -kirouksesta.

Microsoft ei ole suostunut kommentoimaan asiaa, kunnes nyt.

Microsoft ilmoitti tänään julkaisemassaan lehdistötiedotteessa tarjoavansa Xbox 360 -konsoleille kolmen vuoden takuun. Jos Xbox 360 -konsolisi etupaneelin valorinkula alkaa välkkyä punaisena, mikä tarkoittaa koneen täydellistä hyytymistä, Microsoft korjaa tai vaihtaa koneen uuteen ja tarjoaa siihen kolmen vuoden takuun. Microsoft hoitaa kaikki prosessiin liittyvät kulut.

Microsoft totesi, että Xbox 360 -konsoleita hajoaa liikaa ja yritys haluaa varmistaa asiakkaiden pysyvän tyytyväisinä. Niinpä takuuaikaa pidennettiin, ja uusiin Xbox 360 -malleihin on tehty joitakin korjauksia joiden pitäisi varmistaa, että kone kestää aiempaa paremmin.

Microsoft varaa merkittävän määrän rahaa ongelman kitkemiseksi. Lehdistötiedotteen mukaan konsolin huoltamisesta kuluttajille aiheutuvat kulut tullaan kompensoimaan tavalla tai toisella.

-huh , onneksi sentää pidentää takuuta ni voi turvallisin mielin ostaa konsolin:)

3014.7.2007 12:49

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mokkahip:

Microsoft ilmoitti tänään julkaisemassaan lehdistötiedotteessa tarjoavansa Xbox 360 -konsoleille kolmen vuoden takuun. Jos Xbox 360 -konsolisi etupaneelin valorinkula alkaa välkkyä punaisena, mikä tarkoittaa koneen täydellistä hyytymistä, Microsoft korjaa tai vaihtaa koneen uuteen ja tarjoaa siihen kolmen vuoden takuun. Microsoft hoitaa kaikki prosessiin liittyvät kulut.

Microsoft totesi, että Xbox 360 -konsoleita hajoaa liikaa ja yritys haluaa varmistaa asiakkaiden pysyvän tyytyväisinä. Niinpä takuuaikaa pidennettiin, ja uusiin Xbox 360 -malleihin on tehty joitakin korjauksia joiden pitäisi varmistaa, että kone kestää aiempaa paremmin.

)
joo toi pätee muistaakseni myös ennen tuon jutun julkaisemista myytyihin konsoleihin.oletteko muuten kuulleet että korjattuihin konsoleihin on asennettu lisäjäähdytyspiirit? voisivat samantien pyytää kaikki myydyt konsolit takaisin ja antaa joja jampalle uuden lisäjäähdytys ym päivitetyllä tekniikalla varustetun XOn tilalle.mikkisoftassa on se paska puoli, kuten monissa muissakin jättiyrityksissä että jos ne mokaavat niin eivät mokiansa myönnä sitten vaikka lyö kliinistä faktaa heidän tuotteidensa hajoavuudesta niiden nenän eteen.mutta näin se kapitalistinen homma toimii.minkähänlainen olisi pelikonsoli,jos venäjä olisi pysynyt CCCCPnä ja olisivat kehittäneet konsolin.varmaan super-toimintavarma ja graffat kuin c-kuusnepasta :)
pahoittelen threadin jaaritteluksi menoa :)

3114.7.2007 13:04

jossaa sivul oli sellain ohje mis lukee miten voi hyvin välttää näit "kaatumisia". siin oli esim. jotaa että kannattaa olla hyvin tilaa sen konsolin ympärillä ja kannattaa pitää vaaka-tasos , eikä pystys. Sitte ku sinne ohjaimen tattien ns. "varteen" tulee sellast valkost mujuu , ni se ois hyvä aina puhistaa , koska muuten se menee sinne ohjaimen sisää ja siit ei ohjain tykkää:D muuten se on uuden ohjaimen osto ja ne oli vissii jotaa 40 tai 50 e muistaakseni...:|

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14.7.2007 @ 13:06

3214.7.2007 14:34

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mokkahip:
jossaa sivul oli sellain ohje mis lukee miten voi hyvin välttää näit "kaatumisia". siin oli esim. jotaa että kannattaa olla hyvin tilaa sen konsolin ympärillä ja kannattaa pitää vaaka-tasos , eikä pystys. Sitte ku sinne ohjaimen tattien ns. "varteen" tulee sellast valkost mujuu , ni se ois hyvä aina puhistaa , koska muuten se menee sinne ohjaimen sisää ja siit ei ohjain tykkää:D muuten se on uuden ohjaimen osto ja ne oli vissii jotaa 40 tai 50 e muistaakseni...:|

tiedätkö muuten minkälainen takuu koneen mukana tulleella ohjaimella ja headsetillä on? multa hajosi headset reilun vuoden jälkeen.oli ihan normikäytössä,pälle ei ollut istuttu tai muuten sitä pahoinpidelty.ohjanin maksaa liikkestä riippuen 25-50e,headset 18e ja langaton malli oli n45e.langaton kiinnostaisi mutta on kyllä turhan kallis.onko kukaan koettanut laittaa PCn headsettiä XOn ohjaimeen? jos, niin mikä merkki/malli ja onko toiminut hyvin?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto