AfterDawn: IT-alan uutiset

Austin Powers ilmaiseksi Xbox 360:n omistajille Yhdysvalloissa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 25.6.2007 19:52 Kommentteja (8)

Austin Powers ilmaiseksi Xbox 360:n omistajille Yhdysvalloissa Yhdysvaltalaiset Xbox 360:n omistajat pääsevät nauttimaan Austin Powers: International Man of Mystery -elokuvasta (Austin Powers – Kumma jätkä) ilmaiseksi. McDonald'sin ja New Line Home Entertainmentin yhteistyötarjous tuo elokuvan ladattavaksi Xbox Live Marketplaceen ja tarjous on voimassa tämän viikon torstaihin asti. Jos elokuvaa ei ennätä ladata torstaihin mennessä, voi elokuvan ladata vielä heinäkuun 13.-19. päivä.
Vastaavia tarjouksia on luvassa myös tulevaisuudessa, sillä Microsoft neuvottelee parhaillaan samantapaisista sponsoroinneista myös muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Ilmaisuudella pyritään herättämään myös käyttäjien mielenkiintoa Xbox Live Marketplacen elokuvien ja TV-sarjojen tarjontaan. Tällä hetkellä joka kolmas Xbox 360:n omistaja Yhdysvalloissa on kokeillut elokuvien tai TV-sarjojen ostamista tai vuokraamista Xbox Live Marketplacen avulla.

Microsoftin Ross Honey pitää palvelun suosion syynä sitä, että Xbox 360 on suurella todennäköisyydellä liitetty televisioon. Vaikka tietokoneilla käytettäviä videopalveluita on useita, ei tietokoneen liittäminen televisioon ole yhtä vaivatonta. Tämä näkyy Honeyn mielestä myös näiden palveluiden suosiossa. Toinen syy palvelun suosioon on teräväpiirtomateriaalissa ja Honeyn mukaan 47 prosenttia palvelun tuloista tulee teräväpiirtomateriaalin myynnistä tai vuokraamisesta.

Valitettavasti Xbox Live Marketplacen videotarjonta ei ole vielä rantautunut Yhdysvaltojen ulkopuolelle, joten muiden on vain odotettava ilmaisia elokuvia ja palvelun avautumista.

Lähteet:
Video Business
GameSpot

Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

125.6.2007 20:51

Eikös tuo elokuva ole iki vanha?

225.6.2007 22:48

Lainaus:
Eikös tuo elokuva ole iki vanha?
Joo viime vuosituhannelta, mutta ilmainen se sekin. :D

325.6.2007 22:59

Niin, onhan se hyvä, että saadaan laillisiakin vaihtoehtoja saada elokuvat netistä. Nyt kun ei ole palvelutasoltansa kilpailukykyistä kauppaa laittomalle tavalle (+ hinta).

EDIT: Hyvää mainosta tämmöinen. Harmi vaan, että kaikki parhaimmat palvelut on Atlantin väärällä puolella.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 25.6.2007 @ 23:00


425.6.2007 23:53

Pitääpä taas mainita vähän uutista sivuten näistä surullisen surkeista suomennoksista. Austin Powers: International Man of Mystery (Austin Powers – Kumma jätkä) Mitäs helevetin logiikka tossakin sitten oli?

526.6.2007 8:04
AfterDawn Addict

Ensinäkin uutisessa se oli mainittu varmasti siksi, että ihmiset tuntevat leffan tuolla kumma jätkä nimellä eikä tuolla englanninkielisellä ja mitä käännöksiin tulee niin ei ne yritäkään olla suoria vaan ne on vapaasti käännettyjä.

626.6.2007 12:44

hmm.. mielenkiintoista :D tästähän voi vielä syntyä jotain sijoittamisen arvoista. :D tosin tuo leffa on jo niin puhki kulunut, etten lataisi sitä edes ilmaiseksi. Kuitenkin se tulee joka vuosi neloselta.. :/ Mutta uutinen antaa olettaa, että ilmaistarjonta kasvaa tulevaisuudessa. Kun sopivia sponsoreita saadaan.

Mielenkiintoista.. erittäin mielenkiintoista. Voisiko se olla tulevaisuudessa mahdollista, että laillinen palvelu voi kilpailla käytettävyydessä laittoman palvelun kanssa?!?? :D

726.6.2007 12:49

Kylläpä noita usalaisia nyt hemmotellaan :P Sais Suomeenkin rantautua tuo videoiden "vuokraaminen".

829.6.2007 14:27

Lainaus:
Eikös tuo elokuva ole iki vanha?
--------------------------------------------------------------------------------

Joo viime vuosituhannelta, mutta ilmainen se sekin. :D
ostin joskus Stokkan hulluita päiviltä 2.90€ DVD
Lainaus:
Sais Suomeenkin rantautua tuo videoiden "vuokraaminen".
heh Makuuni ja Filmtown poistavat kaikki videot (VHS) pois nyt on DVD -> HD-DVD -> Blu-ray aika kausi

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto