AfterDawn: IT-alan uutiset

Madonnan uusi kappale ladattavissa ilmaiseksi

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 21.5.2007 10:46 Kommentteja (28)

Madonnan uusi kappale ladattavissa ilmaiseksi Poptähti Madonna on julkaissut uuden Live Earth -tapahtumaan suunnitellun Hey You kappaleensa internetissä. Uusi kappale on ladattavissa ilmaiseksi Microsoftin MSN-sivustolta joko MP3- tai WMA-tiedostona.
Live Earth -teeman mukaan Microsoft lahjoittaa miljoonasta ensimmäisestä latauksesta 25 senttiä per kappale Alliance for Climate Protectionille, joka taistelee ilmaston lämpenemistä vastaan.

Itse Live Earth -konsertit järjestetään heinäkuun 7. päivä, jolloin useat nimekkäät artistit esiintyvät ympäri maailmaa. Tapahtuman tarkoituksena on saada ihmiset, yritykset ja valtiot kiinnostumaan enemmän ilmaston lämpenemisen aiheuttamista ongelmista ja samalla kerätä rahaa organisaatioille, jotka taistelevat ilmaston lämpenemistä vastaan.

Itse konsertteja voi seurata radion, TV:n ja internetin välityksellä ja tapahtuman järjestäjät toivovat tavoittavansa konserttien avulla yli kaksi miljardia ihmistä.

Lähteet:
Digitoday
Daily Times

Edellinen Seuraava  

28 kommenttia

121.5.2007 10:51

Tämän uutisen pointti taisi olla se, että nimekkään artistin kappale on ladattavissa ilmaiseksi? Siis pointtina näin AfterDawnin kannalta.

221.5.2007 11:01

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Dare92:
Tämän uutisen pointti taisi olla se, että nimekkään artistin kappale on ladattavissa ilmaiseksi? Siis pointtina näin AfterDawnin kannalta.
hyvä kun selvensit! :D

321.5.2007 11:05

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Dare92:
Tämän uutisen pointti taisi olla se, että nimekkään artistin kappale on ladattavissa ilmaiseksi? Siis pointtina näin AfterDawnin kannalta.

O'rly ! -_-

421.5.2007 11:12

Ei kait tälläisestä biisistä kukaan uskaltaisi maksaakkaan. Tuossa kahden minuutin kohdalla alkava rilluttelu pilasi koko biisin. Ei kait tässä muuta voi tehdä kuin odottaa ja toivoa että kaikki muutkin artistit tekisivät saman :D musiikit ilmaiseen jakoon ja kaikki on tyytyväisiä, jos levytys firmoja ja artisteja ei lasketa. :P

521.5.2007 11:36

Ei kun pointtina on se että yhä useammin ja useammin artistit laittavat itse musiikkinsa nettiin ilmaiseksi ladattavaksi.

Ja toinen pointti oli se että MS on hyväntekeväisyysjärjestö =)

621.5.2007 11:53

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Boppex:
Ei kait tälläisestä biisistä kukaan uskaltaisi maksaakkaan. Tuossa kahden minuutin kohdalla alkava rilluttelu pilasi koko biisin.
Hyvin sanottu sieltä perältä. Erittäin hyvin sanottu.

721.5.2007 12:39

Melko huono kappale.

Sinänsä erittäin hyvällä ajatuksella lähdetään tavoittamaan ihmisiä näin tapahtumien ja julkkisten kautta; kuka nyt Al Gorea jaksaa kovin kauaa kuunnella/kattella? (ihan hyvä leffa kuitenki)
Mutta kuitenkin melko tekopyhää ajella 15:sta eri autolla ja omistaa 10 kartanoa ympäri maailmaa sekä matkustaa lentokoneella ajallisesti enemmän ku normi ihminen autolla, ja silti saarnata ilmastonmuutoksesta. Toki nää tähdet tekee melkosen isoja lahjotuksia tms, mutta ironista se sitli on.

821.5.2007 13:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BlasterX:

Mutta kuitenkin melko tekopyhää ajella 15:sta eri autolla ja omistaa 10 kartanoa ympäri maailmaa sekä matkustaa lentokoneella ajallisesti enemmän ku normi ihminen autolla, ja silti saarnata ilmastonmuutoksesta. Toki nää tähdet tekee melkosen isoja lahjotuksia tms, mutta ironista se sitli on.

Mut hei, Al Gore ajaa hybridi autolla:D

921.5.2007 13:45

Samoin kuin Swarchenegger ajaa vety Hummeria, mutta tarkoitinkin näitä purkka-poppareita. Mutta Gore käyttää Applen kannettavaa, ja Apple rankattiin ympäristö-epäystävällisimmäksi tietokone-valmistajaksi ;)

Edit: Mutta joo, taas meni ihan ohi aiheen... :)

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.5.2007 @ 13:46

1021.5.2007 15:02

@BlasterX

Olen eri mieltä siinä suhteessa, ettei ne tähdet niitä autoja aja. Ajoa varten on omat kuskit :) On myös hauska nähdä kun ilmaston muutos ja siihen aiheuttavat tekijät on tunnettu 1970-luvulta lähtien ja nyt yht'äkkiä poliitikot, suuryritykset ja "poptähdet" ovat aidosti kiinnostuneita siitä - tai sitten eivät.

Ja itse viisuun sen verran, että parempaa musiikkia saa, ja on saanut jo pitkään, muualta laillisestikkin.

1121.5.2007 15:13

No tottakai rikkaat ovat huolestuneita ilmastonmuutoksesta,niillä on enemmän menetettävää :)

1221.5.2007 15:14

Ja mainokseksi hyvää musiikkia saa myös ilman levy-yhtiöiden välikäsiä ja edullisemmin: esimerkiksi www.levyvirasto.net

1321.5.2007 15:28

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti teppoI:
On myös hauska nähdä kun ilmaston muutos ja siihen aiheuttavat tekijät on tunnettu 1970-luvulta lähtien ja nyt yht'äkkiä poliitikot, suuryritykset ja "poptähdet" ovat aidosti kiinnostuneita siitä - tai sitten eivät.

Onhan noi ollut tiedossa tuona aikana. Mutta vasta viime aikoina on voitu ihan konkreettisesti todistaa väittämät, eikä enää voida sanoa muutoksia väliaikaisiksi muutoksiksi.

Ongelmallistahan tuossa on yhä edelleenkin se, että isot öljy-yhtiöt (sekä taloudet, jotka ovat öljystä riippuvaisia tadoullisesti) tekevät "tutkimuksia", joilla ne todistelevat ilmastonmuutoksien jotuvan muusta kuin ihmisestä. Varsinkin 60-70 luvulla tehtiin paljonkin kaikenlaista "tutkimusta" niin tupakoinnista kuin monesta muustakin, joissa pyrittii muuttamaan "korppia valkoiseksi".

Goren pikku lentelyä voidaan tietty miettiä moneltakin kantilta. Mutta jos se saa esitelmillään kokonaisia valtioita muuttamaan ilmastopolitiikkaansa, niin Goren lentelyt on melko pieni hinta.

1421.5.2007 15:36

Ohhoh.. kyllähän tosta ilmastonmuutoksesta suommessakin paasattiin.. joskus 80-luvulla :D:D:D:D:D mutta nytten se tuntuu olevan IN tuolla rapakon takana.

Ja Micro$oft on kuule kaikkein suurin hyväntekeväisyyys järjestö! Miettikää 25 centtiä miljoonasta kappaleesta ;) sehän tekee jo huimat 250 000 dollaria! IIK! Onpas paljon yhtiöltä joka osti pikkuisen mainostoimiston jollain yli 6 miljardilla.. ohhoh! Avokätistä ;)

1521.5.2007 15:40

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti MoZar:
Ohhoh.. kyllähän tosta ilmastonmuutoksesta suommessakin paasattiin.. joskus 80-luvulla :D:D:D:D:D mutta nytten se tuntuu olevan IN tuolla rapakon takana.

80-luvulla paasattiin enimmäkseen otsonikadosta. Se ongelma on nyt ratkaistu.

1621.5.2007 17:23

Ai on vai,kyllä siellä aika iso aukko on edelleen.

1721.5.2007 18:52

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Supo:
Ai on vai,kyllä siellä aika iso aukko on edelleen.
Itseasiassa otsonissa ei ole koskaan aukkoja ollutkaan, ainoastaan ohentumat navoilla ratkaisevilla kerroksilla. Otsonin katoaminen on kuitenkin pysähtynyt ja ilmeisesti lähtenyt elpymään, joten asia on "hoidossa".
Näin ollen asia on ratkaistu.

1822.5.2007 6:15

Niinhän se Bush nuorempikin hoki Irakista että "homma hoidettu" ja kuinkas kävikään.Ei tuon kokoluokan asioita pysty muutaman vuoden tuloksilla sanomaan vielä mitään varmaa, paitsi ehkä täällä Afterissa missä asuu korkeampi viisaus ja näkemys asioista.

1922.5.2007 6:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Supo:
Niinhän se Bush nuorempikin hoki Irakista että "homma hoidettu" ja kuinkas kävikään.Ei tuon kokoluokan asioita pysty muutaman vuoden tuloksilla sanomaan vielä mitään varmaa, paitsi ehkä täällä Afterissa missä asuu korkeampi viisaus ja näkemys asioista.
Aiemppaan kommenttiisi vedoten (Kun et tiennyt edes ettei siellä aukkoja ole ollutkaan): Älä ota kantaa asiasta josta et näemmä ymmärrä mitään.

Otsonikato muodostui kymmenissä vuosissa ja vuodesta 80->jotain jolloi kato oikeasti huomattiin on... hmmh... kymmeniä vuosia ja on tehty tutkimuksia, että se kato on pysähtynyt/hidastunut ratkaisevasti ja kenties lähtenyt korjaantumaan.

Tietysti voi olla, että uusia riskejä kerrokselle tulee. Mutta nyt tilanne on tämä, eikä tämä tieto ole Bushilta.

Otsonihan kun ei ole uusiutumaton. Otsoni on kaasua jota muodostuu itseasiassa ilmaan itsestään kokoaika ja jota ihminen jopa osaa tehdä ja on hyvinkin yksinkertainen myrkyllinen kemiallinen yhdistelmä, jolla puhdistellaan erinäisiä juttuja.

2022.5.2007 11:39

No yleiskielessä kyllä puhutaan otsoniaukosta, mutta siitähän sinä ett näköjään mitään tiedä.Tuossa vielä sinulle linkki asiaan missä kerrotaan otsonikadosta yleisemmin.Ja kun joskus vielä joku kaverisi kertoo sinulle Googlesta(jos edes on kavereita)niin laitappa hakusanaksi otsoniaukko ja huomaat että aika moni muukin puhuu nimenomaan aukosta.Tosin me miljoonat muut emme vastaa sinun suurta tietämystä asiasta mutta sille ei nyt vaan voi mitään.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Otsoniaukko

2122.5.2007 13:18

http://fi.wikipedia.org/wiki/Otsoni

Sieltä sitten kohta:

"Otsonikerroksen ohentuma havaittiin ensimmäisen kerran vuonna 1985 Antarktiksen yläpuolella. Lehdistö suosii termiä "otsoniaukko", mutta ohentuman kohdallakin on otsonia, vaikka vähemmän kuin normaalisti."

Google tosiaan on näppärä...

Googlesta myöskin hyvin helposti saa tietoon, että otsonista on tehty paljon tutkimuksia Suomessakin ja joista selviää, että se on elpynyt muutamia prosentteja siitä mitä se oli ennen kansainvälistä sopimusta, jossa kiellettiin otsonia vähentävien yhdisteiden käyttö, kuten jotkut ponneaineet jne. Kaikissa suihkepulloissa Suomessakin on tuo merkintä, jossa mainitaan otsoonista.

Joten, oliko muuta?

Edittänä tosiaan, että tuosta aukosta nyt lähinnä aikoinaan vain huomautin. Mutta eräillä nyt menee herne nenään ja pitää pyrkiä sepittämään kaikenaista Bushi-juttua.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.5.2007 @ 13:20

2222.5.2007 17:55

Otsonikerroksen kehitystä tulevina vuosikymmeninä voidaan arvioida tietokonemallien avulla: sen arvellaan palautuvan ennalleen aikaisintaan vuoden 2050 tienoilla. Mallien luotettavuutta on kuitenkin vaikea arvioida.Tämäkin tieto on siellä jos osaat lukea.Ja kun aikaisemmassa viestissä tokaisit että "homma on hoidettu" niin kumpikohan tässä on asiasta enemmän perillä.Jos sinulla on jotain kysyttävää,niin mielelläni sinulle kerron asioista niinkuin ne on, eikä niinkuin sinä luulet niiden olevan ;)

2322.5.2007 18:10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Supo:
Otsonikerroksen kehitystä tulevina vuosikymmeninä voidaan arvioida tietokonemallien avulla: sen arvellaan palautuvan ennalleen aikaisintaan vuoden 2050 tienoilla. Mallien luotettavuutta on kuitenkin vaikea arvioida.Tämäkin tieto on siellä jos osaat lukea.Ja kun aikaisemmassa viestissä tokaisit että "homma on hoidettu" niin kumpikohan tässä on asiasta enemmän perillä.Jos sinulla on jotain kysyttävää,niin mielelläni sinulle kerron asioista niinkuin ne on, eikä niinkuin sinä luulet niiden olevan ;)
Edelleenkin "homma on hoidossa", koska kerros on lähtenyt korjaantumaan. En ole missään vaiheessa väittänytkään, että otsonikerros olisi korjaantunut. Vai olenko?

Ihan turha sinun on jatkaa tuota itsetunnon pönkittämistä. Faktat on nämä, jotka jo toin esille eikä ne muuksi muutu.

2423.5.2007 10:29

Faktat :).Sun kyllä kannattaisi lopettaa tuo todellisuuspakoilu ja käydä Dr.Philillä juttelemassa :).Mut nyt en jaksa enempää noita sun amis juttui joten lopetan tähän asian käsittelyn omalta osalta.

2523.5.2007 11:06

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Supo:
Faktat :).Sun kyllä kannattaisi lopettaa tuo todellisuuspakoilu ja käydä Dr.Philillä juttelemassa :).Mut nyt en jaksa enempää noita sun amis juttui joten lopetan tähän asian käsittelyn omalta osalta.
Voisit kyllä sen verta kertoa, että missä kohden faktani ovat vääriä (Kun ilmeisesti viittaat, että olen puhunut paskaa)?

2626.5.2007 15:43

Voiskos joku ystävällinen sielu kertoa
miten ton biisin saa ladattua olen katsellut MSN sivuostoa ja etsinyt linkkiä mutta ei ole vielä löytynyt please auttakaa mua
ja ehkä muitakin jotka eivät vielä tiedä miten lataus tapahtuu
ja mistä linkistä.

KIITOS
Micromat

2712.7.2007 10:18
jurmukka
Inactive

En mäkään löydä mitään mist painetaa et ladattas matonnan kappale et mis se on vaik kuin yrittää kattoo ni ei oo missään.

2812.7.2007 11:45

muistaakseni oli ladattavissa vain tietyn aikaa...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto