AfterDawn: IT-alan uutiset

Napster ja Circuit City yhteistyöhön

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 21.4.2007 18:26 Kommentteja (1)

Napster ja Circuit City yhteistyöhön Napster ilmoitti perjantaina että yritys aloittaa yhteistyön Circuit Cityn kanssa. Circuit City on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin kulutuselektroniikkaa myyvä myymäläketju, jonka edellä ovat vain Best Buy ja Wal-Mart.
29. päivä tätä kuuta aukeava Circuit City + Napster -palvelu ei sinällään sisällä mitään uutta tai erikoista, vaan se on lähinnä uudelleen paketoitu versio Napsterin omasta musiikkipalvelusta. 15 dollarin kuukausimaksulla voi ladata musiikkia rajoittamattomasti ja siirtää sitä myös kannettavaan mediasoittimeen, joka tukee Microsoftin DRM-suojauksia. Käyttäjän on kuitenkin maksettava tilauspalvelun kuukausimaksu jatkossakin, jos hän haluaa kuunnella lataamaansa musiikkia, sillä DRM-suojauksien avulla mediasoitin vahvistaa sen, että kuluttajalla on vielä kuunteluoikeus kappaleisiin.

Tilauspalvelun lisäksi käyttäjät voivat myös ostaa yksittäisiä kappaleita 99 sentin hintaan, jolloin käyttäjä ei ole sidottu tilauspalveluun, vaan hän voi kuunnella ostamiaan kappaleita milloin haluaa.

Circuit City tulee myymään lahjakortteja, jotka oikeuttavat 15, 25 tai 60 kappaleen lataukseen. Circuit Cityn porkkana asiakkaille on se, että tilauspalvelun ensimmäinen kuukausi on kuukausimaksuton ja käyttäjä voi ladata myös viisi ilmaista kappaletta itselleen. Circuit City ei tule kuitenkaan tarjoamaan mitään tiettyä musiikkisoitinta alennettuun hintaan tai kaupanpäällisenä, joten kuluttajalle on käytännössä sama valitseeko hän Napsterin oman musiikkipalvelun vai Circuit City + Napster -mallin.

Lähteet:
Zeropaid
Napster (lehdistötiedote)

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

121.4.2007 18:53

Ottaisivat noi DRM:ät pois ja sitten tuommoisten korttien myynti yleistyis (Suomeen) niin voisin jopa harkita.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.4.2007 @ 18:53

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto