AfterDawn: IT-alan uutiset

MM-jääkiekkoa ilmaiseksi kännykkään

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 19.4.2007 21:26 Kommentteja (8)

MM-jääkiekkoa ilmaiseksi kännykkään Matkapuhelinoperaattori Elisa tarjoaa matkapuhelinasiakkailleen kaikki Suomen pelit jääkiekon MM-kisoissa ilmaiseksi. Suomen pelejä voi seurata Elisan mobiili-TV:stä ja Suomen pelien katsomisesta palvelun kautta ei veloiteta Elisan asiakkailta edes datasiirtomaksuja.
Kampanjan avulla on tarkoitus nostaa mobiili-TV-palveluiden käyttöä ja suosiota. Kyseessä ei ole yhden kerran kokeilu, sillä Elisa on hankkinut Suomen MM-jääkiekkopelien mobiili-TV-oikeudet myös kahdeksi seuraavaksi vuodeksi, joten ainakin Elisalla uskotaan mobiili-TV:n tulevaisuuteen.

Suorat pelilähetykset ovat Urheilukanavan tuottamia ja ensimmäinen peli on 27. päivä, jolloin Suomi kohtaa Ukrainan. Kaikki Suomen ottelut esitetään mobiili-TV:ssä suorina lähetyksinä. Pelien lisäksi palvelun kautta välitetään MM-kisauutiset "100 sekuntia lätkää" -studion kautta, jossa kommentaattoreina toimivat Juhani "Tami" Tamminen ja Sakari "Sakke" Pietilä.

Elisa panostaa jääkiekon MM-kisoihin myös internetissä, jossa kisoja pääsee seuraamaan Elisan omasta MM-portaalista. Perinteisen uutisoinnin lisäksi portaaliin ilmestyy kisojen aikana Leijonamiehistön videopäiväkirja. Videopäiväkirjan videot ovat katseltavissa myös matkapuhelimella.

Otteluiden katsominen ja kisojen etenemisen seuraaminen onnistuu matkapuhelimella osoitteessa wap.elisa.net

Lähteet:
Elisa
Tietokone

Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

120.4.2007 3:26

Ihan kiva uudistus, harmi vaan etten asu 3G-verkossa... :S

220.4.2007 3:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti J0rkkeli:
Ihan kiva uudistus, harmi vaan etten asu 3G-verkossa... :S
Sama täällä, muuten ihan kiva juttu.

320.4.2007 4:01

Pitänee testata jos käy niin ohraisesti, että jossain vaiheessa esim. duunien takia ei pääse vaikkapa ottelun alkua katsomaan tv:stä. Kuitenkin tuo ruutu niin pieni, ettei sillä nyt viitsi katsoa kuin pakko tilanteissa :)

420.4.2007 4:13

Tuo on hyvä uudistu, mutta eipä noita varmaan tulisi katsottua kuin junassa, bussissa jne, mutta ei huonompi palvelu. Tosin kunkahan monella on 3d-puhelin, olisi kiva nähdä niitä todellisia lukuja...

520.4.2007 4:56
Potti5
Inactive

3g puhelinhan löytyy jo nykysin aika monelta. Aika paljonhan noita kytkykauppa puhelimia on jo myyty. Mutta se kuinka moni on 3g verkon piirissä. Tämän itse verkon alue kun on todella pieni. Käytännössä noista palveluista ja puhelimista ole mitään hyötyä jos eivät kerran saa tuota verkkoa toimimaan joka puolella.

620.4.2007 5:56

Hyvä elisa, vieläkun toi 6680 pysyisi 3g verkossa edes puolen tunnin ajan :D (asun vantaalla).

720.4.2007 18:01

Lainaus:
Tosin kunkahan monella on 3d-puhelin, olisi kiva nähdä niitä todellisia lukuja...

En näistä D-malleista tiedä, mut itselläni ainakin hyvin usein kodin ulkopuolella(kin) 3G näkyvillä,joten varmasti tulee hyödynnettyä, mikäli vain data kulkee.. :)

820.4.2007 20:39

muuta en tiedä kuin että sain sisareltani n. vuoden vanhan irlannista ostetun kännykän, näitä vodafonen kytkykauppapuhelimia. 3G tuolla yläkulmassa on kokoajan...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto