AfterDawn: IT-alan uutiset

Wiin selain päivitetty

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 14.4.2007 14:08 Kommentteja (3)

Wiin selain päivitetty Nintendo julkaisi torstaina Wii-pelikonsolilleen päivitetyn version internetselaimesta. Operan kanssa yhteistyössä kehitetyn selaimen uusin versio sisältää bugikorjauksien lisäksi myös uusia ominaisuuksia, joita ei ollut mukana vielä edellisessä kokeiluversiossa.
Uusia ominaisuuksia:
-Astaro Wii -sisällönsuodatus, jonka avulla aikuiset voivat määrätä millä internetsivuilla lapset voivat vierailla
-Paremmat zoomausominaisuudet (automaattinen ja manuaalinen zoomaus)
-Lisää selaamista nopeuttavia pikanäppäimiä
-Sisäänrakennettu hakuominaisuus joko Googlen tai Yahoon hakukoneella
-Mahdollisuus piilottaa työkalupalkki
-Uusia ääniä selaimessa
-Sisäänrakennettu käyttöopas

Uusi selain on ladattavissa ilmaiseksi 12.4. – 30.6.2007 välisenä aikana, minkä jälkeen selaimesta pitää maksaa 500 Wii-pistettä eli noin 5 euroa, jotta sen saa ladattua. Selain tulee todennäköisesti päivittymään tulevaisuudessa, sillä esim. Flashin 8 ja 9 versiot eivät ole tuettuina, koska Adobe ei ole vielä julkaissut uutta kehityspakettia ohjelmoijille.

Lähteet:
Nintendo
Opera Watch
Blogspot

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

114.4.2007 14:24

Hyvä että kehittävät loppuun saakka, niin saa konsoli mukavan ominaisuuden. Tosin edelleen epäilen, ettei noin matalilla resoluutioilla selaaminen voi olla mikään suuri nautinto.

214.4.2007 17:26

Yritin ekana päivänä ku ilmesty lataa, mutta ei onnistunu kun oli niin ruuhkaa ni piti odottaa seuravaan päivään. Mutta päivitys kyllä kannatti; paljon parempi kuin Trial Versio. Youtubessa pysty kattoo iha koko koko ruudun koolla, ku pysty piilottaa palkin. Siinä sitten katsottiin pari jaksoa animea :D.

315.4.2007 17:43

Onhan tuo uus päivitys ihan kelpo juttu.:)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto